hp envy17سلام دوستان . اگر کسی میدونه و امکانش هست کل مدل های لپ تاپی که قابلیت 3 بعدی دارند و با عینک 3 بعدی هستند رو با حدود قیمتشون بگه ممنون . بعد به نظرتون کدوم بهتره هم قیمت که مناسب باشه هم کیفیت . تعدادشون فکر میکنم کم هم هست .
متاسفانه قیمتی نتونستم براش پیدا کنم اما اگه اینجا گیر بیاد مطمئنا کمتر 700 تومن نیستدرود
این لپ تاپ چقد میرزه؟
SONY VAIO VGN-FS520B
بیشتر از 100 میرزه؟
متاسفانه قیمتی نتونستم براش پیدا کنم اما اگه اینجا گیر بیاد مطمئنا کمتر 700 تومن نیست
اره درست میگی چون قدیمی هست واقعا نمیشه روش قمیت گذاشت ولی اگه دست دوم هست یه200- 300 تومن میرزهدرود
ممنون .
ولی این لپ تاپ خیلی قدیمی هست!
VGN-FS520B | Sony VAIO� FS520 Notebook | Sony | Sony Store USA
یه دست 2ش الان دستم هست واسه یکی از دوستان هستش، درایورهاش بزور گیر میاد مثلا دراور گرافیکش با ویندوز7 اصلا کار نمیکنه.
تمامه این مواردی که انتخاب کردی خوبه و کارت برای رندر را راه میاندازه برای انتخایش دیگه به سلیقه ی خودت داره اما من اگه بودم n55sf یا 6190 را انتخاب میکردم ولی بقیه مدل ها هم خوبن و سلیقه ای هستشسلام به همگی. من بین این 4 مورد بدجور گیر کردم. بودجه ام از این بیشتر نیست.میدونم که این 4 تا با کارت گرافیک 2 و سی پی یو core i7 و نهایت رم 8 گیگ مناسب گیم و ب نوعی یه لپ تاپ گیمینگ حساب میان.ولی جدا از گیم.من با برنامه های معماری کار میکنم.برنامه ای به اسم ارچی کد و چیزای دیگه. که واسم رندر نهایی خیلی مهمه.ولی چون بودجه ا م از این بیشتر نیست.و نمیتونم چند میلیون خرج کنم.این چند مورد را انتخاب کردم.اول میخوام بین این چهار مورد یکی را انتخاب کنید واسم.بعد اگر موردی هم بود که به دردم میخورد بهم معرفی کنید.با تشکر.راستی اولویت بندی نکردم واسشون.
1.asus n55sf
2.hpdv6 6190
3.msi ge620dx
4.dell xps l502 touch ."15
[/QUOTE]مرسی از راهنماییت.اما چون واقعا واسم مهمه این جریان. از بقیه دوستان میخوام ی نظر سنجی درست واسم انجام بدن ک بدونم اگه قراره از بین این چهار مورد یکیو انتخاب کنم.کدوم انتخاب واقعا مناسبیه و اگه مورد بهتری تو این رنج قیمتی هست .چه موردی.ممنون میشم.
---------- نوشته در 07:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------
تمامه این مواردی که انتخاب کردی خوبه و کارت برای رندر را راه میاندازه برای انتخایش دیگه به سلیقه ی خودت داره اما من اگه بودم n55sf یا 6190 را انتخاب میکردم ولی بقیه مدل ها هم خوبن و سلیقه ای هستش
بله مدلای گیمینگش کیفیت ساختار خوبی داره اما با این بودجه تنها مدلی که میتونی از برند msi بگیری مدل gx680 هست
سلام داداشسلام عزیزان
میخواستم لپ تابی خووب با کارایی خوب واس خودم نه واسه ی خواهرم میخواستم
سقف قیمتی که می پردازه 1 میل 400 تومنه اگر میشه یه راهنمایی بکنین ببینید چی بگیرم بهتره :d