Real Madrid 9
کاربر سایت
دروود بر تو ای برادر بزرگوار.من از شما درخواست دارم 1بار دیگر ب خواسته های من نظر بیاندازید،بزرگوار شما ب وزن x460 1نگاه بیانداز،ب باریکی و ظاهرش نگاه بیانداز و ب قیمتش نگاه بیانداز و ب امکاناتش فقط ایرادش نداشتن صفحه کلید با بازتاب نور است.فقط مدل Ge620 نظرم را ب علت کارت گرافیک Gt 555 جلب کرد.اما وزنش بسی زیاده 2.8 کیلوگرم!آیا صفحه کلیدش بازتاب نور یا بک لایت دارد؟من از شما درخواست دارم از برندای دیگه چند مدل سبک وزن با گرافیک خوب و تأکید میکنم تأکید میکنم صفحه کلید با قابلیت بکلایت معرفی کنید.بسیار ممنونم.
1- وزن اونیکه شما مد نظرتونه 1.9 هستش و مدلیکه من میگم 2.2 فقط 300 گرم اختلاف این زیاده . 2- خوب لابد یچی شما میدونین میگین قیمت x406 بهتر داداش میدونی فرق این دوتا چقد 160 تومنه اونم کمی دقت کنیمتوجه میشی cpu x406 i5 هستش معلومه باید ارزون بشه ولی مدلیکه من معرفی کردم i7 و 120 اینا به خاطره همین گرون خوب شما همین مدل ولی i5 بگیرین k43sv . بعد بک لایتین که میگین نمیدونم چرا اینقد براتون مهمه در حالیکه اونجورکه من فهمیدم شما سیستمو برا بازی میخایین به جای اینکه به گرافیک دقت کنین به بک لایت چسبیدین که خیلی خنده دار برام . و در اخرم بگم اگه جدا مدل سبک و بک لایت دارم میخای باید همون بری سمت مک بوکای جدید الان تو ایران مدل سبک و بک لایت دار و سبک موجود نیست مگه بخای مک بوک بگیری .