درود بر شما دوستان.درخواست دارم راهنمایم کنید.آیا بزرگ مردی در این فروم هست ک بگه من با بودجه نهایت 1600و حداقل1500 از برند ایسر چی میتونم بگیرم؟واسه بازی و اتصال ب Tv با کابل hdmi .آیا از مدل acer 8950G خبر دارید؟من 6ماه هست ک منتظرشم ولی خبری نیست!آیا وارد کشور شده؟قیمتش در چه محدوده ای هست؟پیشاپیش سپاسگذارم.
سپاسگذارم دوست عزیز.اما کسی خبری از 8950 نداره؟حالا ایسر 7745 بهتره یا msi gx680?مدل acer aspire 7745g بد نیست..Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
داداش قیمت این ux31 تو ایران چنده اصلا هست با i7
ممنون نه من لپ تاپ رو فقط برا بازي نميخواستم من يه لپ تاپ ميخواستم كه قابل حمل باشه بتونم جاهاي ديگه ببرم اينترنت برم فيلم ببينم وموزيك گوش كنم در كنار اونم
بازي كنم من خودم ايكس باكس دارم و بازي هاي روزو بااون اجرا مكنم من فقط بازي هاي انحصاري كامپيوتر مثل mmo و strategy ميخواستم كه اونم خيلي گرافيك نميخواد
با اين اوصاف من يه لپ تاپ ميخوام كه جون سخت باشه كه بخوره زمين داغون نشه ( ميدونم اكثر لپ تاپ ها نازك نارنجي اند ) و بازي ها رو اجرا كنه و صفحه نمايش بزرگ
و با كيفتي داشته باشه (وزن مهم نيست) قيمت دوروبر 1500000
خيلي ممنونم از راهنمايي هاتون
درود بر شما دوستان.درخواست دارم راهنمایم کنید.آیا بزرگ مردی در این فروم هست ک بگه من با بودجه نهایت 1600و حداقل1500 از برند ایسر چی میتونم بگیرم؟واسه بازی و اتصال ب Tv با کابل hdmi .آیا از مدل acer 8950G خبر دارید؟من 6ماه هست ک منتظرشم ولی خبری نیست!آیا وارد کشور شده؟قیمتش در چه محدوده ای هست؟پیشاپیش سپاسگذارم.
خب از برندای دیگه چی میتونم با قیمت1500تا1600بگیرم ک گرافیکش حتما gt555باشه یا مدل مشابهش از ati فقط hp نباشه چون دوستام دارن و اکثرا خراب شدن.صفحه نمایشش اصلا مهم نیست ک fullhd باشه و اچ دی هم قبوله.چون من با کابل hdmi وصلش میکنم ب led tv .راستی کابل اچ دی حتما داشته باشه.فقط از لحاظ اجرای بازی شاخ باشه.
آقای کسی ک پاسخ منو نداد!من جستجو کردم ب مدل msi x460 برخوردم.نظرتون چیه؟قیمتشو میدونید؟آخرین کانفینگش چیه؟----اگر میشه 1مدل با همین مشخصات بگید ک صفحه کلیدش بک لایت داشته باشه.سپاسگذارم