مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام دوستان
من هیچی راجع به سخت افزار نمیدونم!
اگه میشه یه لپ تاپی رو معرفی کنین که تقریبا برای گیمینگ بهترین باشه (بازی هایی مثل BF3 رو بتونه راحت اجرا کنه)
قیمتش هم مهم نیست فقط مدل لپ تاپ رو بگین!
خیلی ممنون!>:d
بفرمایین اینم خدمت شما

لینک 1

لینک 2

Pavilion dv6t-6b00

بفرمایین اینم خدمت شما

لینک 1

لینک 2

Pavilion dv6t-6b00
این لپ تاپ هایی که معرفی کردین به راحتی میتونن همه ی بازی ها رو اجرا کنن؟
(خیلی ممنون به خاطر راهنمایی ولی من هیچ کدوم از اینها رو نتونستم توی PC World پیدا کنم!)
باز هم دست شما درد نکنه!

سلام .
نظرتون در مورد HP 6160 با کانفیگ
Ram 4gig
Core i5
6770 2gig
500gig hard
با قیمت 1.200 چیه ؟
تا همین قیمت چه چیزای دیگه ای پیشنهاد میکنید ؟ فقط گرافیکش حداقل در حد 540 باشه .
و اینکه گرافیک همین مدل(6160) در سطح کدوم گرافیک nvidia تو لپ تاپاس؟

این لپ تاپ هایی که معرفی کردین به راحتی میتونن همه ی بازی ها رو اجرا کنن؟
(خیلی ممنون به خاطر راهنمایی ولی من هیچ کدوم از اینها رو نتونستم توی PC World پیدا کنم!)
باز هم دست شما درد نکنه!

بله دوست عزیز اجرا میکنن کارت گرافیکشون 2 هست تا 4 شیر میکنن موفق باشین .

سلام .
نظرتون در مورد HP 6160 با کانفیگ
Ram 4gig
Core i5
6770 2gig
500gig hard
با قیمت 1.200 چیه ؟
تا همین قیمت چه چیزای دیگه ای پیشنهاد میکنید ؟ فقط گرافیکش حداقل در حد 540 باشه .
و اینکه گرافیک همین مدل(6160) در سطح کدوم گرافیک nvidia تو لپ تاپاس؟

سیستم مورد قبولیه ولی با این 1200 میتونی یچیز بهتر ازین بخری هاردش 750 و رمشم 8 خیلی قویتر ازینه مدلشو پایین میزارم براتون .

لینک 1

ولی یه مدلم هست گرافیکش عالیه ولی خوب کمی گرونتره اینم میزارم تا فقط ببینین البته گرونیش به خاطره core i7 بودنشه دیگه دوست عزیز .

لینک 2

چند مدل دیگم معرفی میکنم گرافیکشون 1 ولی تا 4 شیر میکنن ولی core i 7 هستن باز انتخاب نهایی با شماست دوست عزیز .

لینک 3

لینک 4

لینک 5

لینک 6

لینک 7

Last edited by a moderator:
سلام
در رابطه با لپ تاپ راهنمایی میخواستم خودم اصلا در رابطش وارد نیستم
رفیقم میخواد لپ تاپ بخره قیمت از یک و نیم تا یک و هشتصد تومن
با این قیمت در نوع خودش بهترین باشه
سه تا مدل معرفی کن به ترتیب
چون اگه نداشت دومی بگیرم

بعدشم میتونی بگی از کجا بگیرم بهتره و مطمئن باشه اخه تا بحال برا کسی لپ تاپ نگرفتم میترسم...

خیلی ممنون:rose:

سلام
چون اگه نداشت دومی بگیرم

بعدشم میتونی بگی از کجا بگیرم بهتره و مطمئن باشه اخه تا بحال برا کسی لپ تاپ نگرفتم میترسم...

اول بگید واسه چکاری میخوای؟ بازی . گرافیک یا....

سلام
چون اگه نداشت دومی بگیرم

بفرمایین دوست عزیز . بعد برا خریدم شما برین چهار راه ولیعصر کلا برا کامپیوتر و لپ تاپ دیگه یا برین پاساژ پایتخت موفق باشین .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

---------- نوشته در 12:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:07 AM ارسال شده بود ----------

asus n55sf بهتره یا dell xps L502؟

هر جفتشون عالی هستن دوست عزیز امکاناتشونم در یه سطحه ولی باز نگاه کنین ببینین گدومشو شما دوست دارین بعد من خودم از اسوس خوشم اوم .
این مدلم من بهتون پیشنهاد میدم نگا کنین .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

لپ تاپي كه core i7 و كارت گرافيك در سطح gt560 و سگ جون باشه نداريم؟(قيمت پايين 1.800.000)
از اين ماركا:
سوني , دل,اسوس
راستي gt540 ضعيف نيست؟

لپ تاپي كه core i7 و كارت گرافيك در سطح gt560 و سگ جون باشه نداريم؟(قيمت پايين 1.800.000)
از اين ماركا:
سوني , دل,اسوس
راستي gt540 ضعيف نيست؟
مرتضی جان سلام همین بالارو نگا کنین من چنتا معرفی کردم یا صفحه های قبل دقت کنینا میتونین یکیو انتخاب کنین. بد برا لپ تاپ خیلی توپم دیگه عالیه عالی باید حداقل 3 تومن بزاری کنار دیگه راحت بهترین باشه ولی تو رنج 1800000 به پایین فعلا در بازار همینا موجود که در صفحه قبل به خودتون گفتم اینم دوتا دیگه

لینک 1

لینک 2

540 ضعیف نیست دوستام بازی میکنن من میبینم راحت ساپورت میکنه موفق باشین .
بعد یچی دیگه شما قیمت این سایتایی که من میزارمو زیاد توجه نکن ،اگه واقعا خرید میخای کنی برین بازار چون بازار راحت 100 تومان کمتر از سایتا هستش من اگه این لینک سایتارو میزارم برا اینکه فقط بتونی از رو کانفیگشون یکیو انتخاب کنی برا خرید اصلا از سایت نخر برین همون چهار راه ولیعصر دیگه مخزن لپ تا دیگه کلیم که پاساژ داره راحت یکیو انتخاب کنین . و یچیم در اخر بگم اگه واقعا لپ تاپ و برا بازی میخای کاملا در اشتباهی چون واقعا نمی ارزه من اینو کاملا دوستانه بهتون میگم چون نمیخام ضرر کنین حالا باز تصمیم نهایی با شماست ، شما میتونین با 900 تومن یه لپ تاپ خوب بگیرین که تا چند سال کارای روزانتونو انجام میده کامل ساپورتتون میکنه و میتونین با 900 تومن بعدیشم 400 بدین یه کنسول بگیرین حالا یا XBOX یا PS3 فرقی نمیکنه مونده به صلیغه شما و 500 تومنشم بدین یه گوشی توپ بگیرین به این میگن یه فکر اقتصادی با یه تیر 3 نشان نه اینکه بری 1800000 تومن بدی بعد چند وقت بازی های جدیدو شاید نتونه جواب بده ولی کنسول اصلا اینجور نیست ، من وظیفه دونستم کمکتون کنم ولی باز بالام گفتم تصمیم نهاییو خودتون باید بگیرین موفق باشین .

هر جفتشون عالی هستن دوست عزیز امکاناتشونم در یه سطحه ولی باز نگاه کنین ببینین گدومشو شما دوست دارین بعد من خودم از اسوس خوشم اوم .
این مدلم من بهتون پیشنهاد میدم نگا کنین .

لینک 1

لینک 2

لینک 3
اینا بازی های روز رو راحت اجرا می کنند؟
گرافیک کدوم یک قوی تره؟

سلام
با 1000 --1200 میشه لپتاپ خوب برای بازی گرفت؟
اگه اره یه مدل خوب معرفی کنین من هیچی از لپتاپ بلد نیستم
مارکشم برام مهم نیست یعنی نمیخوام پول پای مارک بدم
ترجیها cpuش cori7باشه و گرافیک بالا

راستی گرون شدن دلار رو قیمت لپتاپا چقدر تاثیر گذاشته؟یعنی وایستم ممکنه بیاد پایین؟
پیشاپیش ممنونم

سلام
با 1000 --1200 میشه لپتاپ خوب برای بازی گرفت؟
اگه اره یه مدل خوب معرفی کنین من هیچی از لپتاپ بلد نیستم
مارکشم برام مهم نیست یعنی نمیخوام پول پای مارک بدم
ترجیها cpuش cori7باشه و گرافیک بالا

راستی گرون شدن دلار رو قیمت لپتاپا چقدر تاثیر گذاشته؟یعنی وایستم ممکنه بیاد پایین؟
پیشاپیش ممنونم

سلام دوست عزیز من همی الان میگم بهتون اگه جدا لپ تاپو برا بازی میخای قیدشو بزن چون واقعا صرفه اقتصادی نداره . به نظر من و خیلی از دوستانم شما یه کنسول بخرین برا بازی خیلی خیلی بهتر خواهد بود . مثلا الان xbox بخری 450 نهایت خرج میکنی بعد همیشه بازی های انحصاریو در بهترین شرایط بازی میکنی نه گیری نه دنباله کرکی هستی ای خدا دایریکس نصب نمیشه یا کارت گرافیکت به روز نیستو این مشکلات و ... ولی نه اگه عزمتونو جذم کردین حتما لپ تاپ بخرین باز من چنتا معرفی می کنم وظیفم دونستم بگم اشتباهه خریدن لپ تاپ برا بازی . در ضمن بله گرون شدن دلار تو بازار لپ تاپم تاثیر گذاشته نه فقط تو لپ تاپ نه تو همه چی حتی شیر ، بمونین قیمتا مناسب میشن باز .
اینم چند مدل خوبن باز نگا کنین یکیو خودتون انتخاب کنین همشونم i 7 هستن .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

لینک 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or