Real Madrid 9
کاربر سایت
بهترین نت بوک یا نوت بوک در رنج قیمت حداکثر 650000 (بالاتر از این قیمت پیشنهاد ندید)
سلام دوست عزیز اینجارو نگا کنین اونیو که خودتون دوست دارین انتخاب کنین قیمتم که داره موفق باشین .
بهترین نت بوک یا نوت بوک در رنج قیمت حداکثر 650000 (بالاتر از این قیمت پیشنهاد ندید)
دوستان الان UltraBook قوی چیزی تو ایران هست تا 2 میلیون ؟
که CPU Core i7 و هارد 1 TB و Ram 8 GB و ... خوب داشته باشه ؟ (چون میخوام یه مدل HP با این مشخصات بگیرم گفتم اگه UltraBook هست اونو بگیرم)
سلامسلام دوستان.
میخوام یه لپ تاپ بخرم با بودجه 1300 .میخوام یه چیزی باشه که واسه بازی هم قابل قبول باشه.
میدونم این بودجه برای سری گیم کمه اما بهترین چیزی که میشه برای بازی با این بودجه تهیه کرد رو بهم معرفی کنید.
راستشو بخواین زیاد از لپ تاپ سر در نمیارم پس برندش هم به پای خودتون.
ممنون میشم کمک کنید.
منظورت کارت گرافیک اکسترنال هست دیگه؟ من تا حالا از باهاش کار نکردم و فقط راجبش خوندم که شرکت MSI هم اولین بار نمونشا داده در ساله 2010 اگه تهران هستی باید بگردی ببینی میتونی تو بازار پیدا کنی البته فک کنم قیمت بالایی هم داشته باشه وصرفه با این باشه که یه لپتاپ قویتر بگیریسلام کسی میدونه این کارت گرافیک های اکسبرس که به لب تاب وصل وصل میشه رو از کجا میشه بیدا کرد؟؟؟
منظورت کارت گرافیک اکسترنال هست دیگه؟ من تا حالا از باهاش کار نکردم و فقط راجبش خوندم که شرکت MSI هم اولین بار نمونشا داده در ساله 2010 اگه تهران هستی باید بگردی ببینی میتونی تو بازار پیدا کنی البته فک کنم قیمت بالایی هم داشته باشه وصرفه با این باشه که یه لپتاپ قویتر بگیری
واقعا گرافیک اکسترنال هست؟ مدلش چیه!؟ حدود قیمت اینا!!؟؟
قیمتش خیلی زیاده نسبت به کارکردش البته خوب با ان وضع دلار ...........دوستان من میخوام این مدل
رو بخرم HP Pavilion DV6-6190
اینم مشخصاتش :
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.1 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 1000 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6770M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
نام ها ديگر : HP DV6 6190
قیمتش 1 و 900 هستش......میخواستم بدونم چطوره ؟.....گزینه بهتری سراغ ندارین ؟
شاید بستگی به نمایندش دارهروي مدل msi gt780 تو سايتش موس و هدفون و كيف هم ميدن
تو ايرانم ميدن؟
اين سايت ماتريس هم همش زده موجود نيست
دمت گرم.......MSI یک سری از کانفیگ هاش رو تونستم بفهمم چیه اما هنوز کامل پیدا نکردم........سایت فارسی سراغ داری که نوشته باشه ؟.....اما خوب شکلش قشنگ نیست......HP بدنش خوشگله.......در اصل هم برای بازی میخوام هم برای ....قیمتش خیلی زیاده نسبت به کارکردش البته خوب با ان وضع دلار ...........
اما به نظرم به صرفه نیست به خوای اینقدر پول برای این مدل بدی اگه برای بازی میخوای با 100 هزار تومن بیشتر میتونی MSI GX780 را برداری که سخت افزار و امکانات خیلی بهتری داره یا میتونی مدل MSI GX680 که هم قیمت با همون HP هست
محصولات- ماتريس
اما برای کارای نرم افزاری مدلای
Dell Inspiron 5110-A
Asus A53S
Sony VAIO SC1AFD
با قیمتای کمتر جواب گو و در دسترس هست
البته برای بازی در حد معمول هم خوبه
نه بهتره تو خود سایت اصلیش بریدمت گرم.......MSI یک سری از کانفیگ هاش رو تونستم بفهمم چیه اما هنوز کامل پیدا نکردم........سایت فارسی سراغ داری که نوشته باشه ؟.....اما خوب شکلش قشنگ نیست......HP بدنش خوشگله.......در اصل هم برای بازی میخوام هم برای ....
هاردش یه جا زده بود 2 تا 750 آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o
17 اینچ ؟....
کجا داره ؟
سایتی سراغ نداری آنلاین خرید کنم بیارنش همین MSI GX780 رو ؟ (
مدل بهتری سراغ نداری ؟
شرمنده این قدر سوال پرسیدم![]()
من gX780 گرفتم که موس و کیف باهاش بود! احتمالا برای gt هدفودنم هست!روي مدل msi gt780 تو سايتش موس و هدفون و كيف هم ميدن
تو ايرانم ميدن؟
اين سايت ماتريس هم همش زده موجود نيست