مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام
دوستان من یه لپ تاپ دانشگاهی میخوام که سرعت پردازش خوبی داشته باشه...ضمنان مهمترین فاکتور وزنشه که میخوام پایین باشه....
نظر خودم یکی از مدلهای سری u از برند asus هستش...نظر شما چیه ؟؟

سلام
دوستان من یه لپ تاپ دانشگاهی میخوام که سرعت پردازش خوبی داشته باشه...ضمنان مهمترین فاکتور وزنشه که میخوام پایین باشه....
نظر خودم یکی از مدلهای سری u از برند asus هستش...نظر شما چیه ؟؟

سلام دوست عزیز چون برا کار دانشگاه میخای من اینارو بهتون پیش نهاد میدم .

این مدل یه مدل عالی هستش و خیلی خوبه و وزنشم 2.3 هستش به نظر من خوبه . یه کوله بگیری حله دیگه ولی قیمتشو باید دقت کنین .

اینم یه مدل دیگه دوست عزیز .

اینم چند مدل دیگه به غیر از اسوس .

دوست عزیز من اینارو گذاشتم اگه خیلی سبکتر ازینا خاستین باز بگین من در خدمتتونم دوست من . باز سوالی داشتین همین جا بپرسین تا جوابتونو بدم موفق باشین .

سلام
نظر اساتید در مورد سری S سونی چی هست برا دیدن فیلم اچ دی و اینترنت میخوام کیفیت و کارایی برام مهمه
اسوس و دل تو کیفیت چطورن؟
بودجه ام 1/500 هست

سلام
نظر اساتید در مورد سری S سونی چی هست برا دیدن فیلم اچ دی و اینترنت میخوام کیفیت و کارایی برام مهمه
اسوس و دل تو کیفیت چطورن؟
بودجه ام 1/500 هست
من خودم بیشتر سری f را قبول دارم اما خوب سری s هم بد نیست
asus هم که تو کیفیت کم نمیزاره
dell هم تو رده ی متوسط هست و کیفیت خوبش شامل یه سری از مدل هاش میشه
من خودم ASUS N53SN را توصیه میکنم

سلام دوست عزیز چون برا کار دانشگاه میخای من اینارو بهتون پیش نهاد میدم .

این مدل یه مدل عالی هستش و خیلی خوبه و وزنشم 2.3 هستش به نظر من خوبه . یه کوله بگیری حله دیگه ولی قیمتشو باید دقت کنین .

اینم یه مدل دیگه دوست عزیز .

اینم چند مدل دیگه به غیر از اسوس .

دوست عزیز من اینارو گذاشتم اگه خیلی سبکتر ازینا خاستین باز بگین من در خدمتتونم دوست من . باز سوالی داشتین همین جا بپرسین تا جوابتونو بدم موفق باشین .

ممنون
میشه چند مدل سبک تر هم معرفی کنید ؟؟؟
اگه از برند ایسوس باشه بهتره ولی حالا خودتون بهتر میدونین....

Last edited by a moderator:
کدوم برند از همه لحاظ عالیه؟ هم کیفیت مانیتور (که Sony بهترینه ولی کیفیت قطعاتش پایینه)، هم سخت افزار (منظورم اینه بشه باش کار گرافیکی سنگین انجام داد). میخوام لپ تاپی بگیرم که بشه باش همه کاری انجام داد و نازک نارنجی نباشه.

والا اگر پول خوب بدین لپ تاپ های قیمت بالا همه خر کار هستن
ولی دل رو میدونم که اصلا خر کار نیست
من خودم 2 سال شبانه روز لپ تاپم روشن بوده و الانم هست ASUS هست اخ نگفته و توی امار ها هم کمترین امار خرابی رو در بین کل برند های لپ تاپ داره
قیمتش هم تقریبا مناسبه

کدوم برند از همه لحاظ عالیه؟ هم کیفیت مانیتور (که Sony بهترینه ولی کیفیت قطعاتش پایینه)، هم سخت افزار (منظورم اینه بشه باش کار گرافیکی سنگین انجام داد). میخوام لپ تاپی بگیرم که بشه باش همه کاری انجام داد و نازک نارنجی نباشه.
در مورد کیفیت از همه نظر همونطور که دوستمون گقتن خودم هم asus را تایید میکنم
و این مدل ها را هم تایید میکنم

ASUS N55SF

DELL XPS 15Z

ASUS U35JC

ASUS N53SN

DELL INPIRON 5110

HP ENVY 17

HP PAVILON 6191

قیمت هام از 1.200 شروع میشه تا 2.500

یه سرچ کنی قیمتهای جدید میاد دستت

دوستان من میخوام لپ تاپ dell n5110 رو برای یکی از آشناهامون بگیرم در کل لپ تاپ خوبی هست یا نه ؟؟ و ارزش خرید رو داره ؟؟

طرف هم بیشتر برای بازی میخواد بعدش چند تا نرم افزار برق

و موقع خرید چه چیز هایی رو براش چک کنم و چه گارانتی باشه ...اینکه میگن خرابیش زیاده درسته یا نه ..چون من چیزی رو که نبینم باور نمیکنم...

والا اگر پول خوب بدین لپ تاپ های قیمت بالا همه خر کار هستن
ولی دل رو میدونم که اصلا خر کار نیست
من خودم 2 سال شبانه روز لپ تاپم روشن بوده و الانم هست ASUS هست اخ نگفته و توی امار ها هم کمترین امار خرابی رو در بین کل برند های لپ تاپ داره
قیمتش هم تقریبا مناسبه

این Asus که شما داری مشخصاتش چیه ؟ صفحش چند اینچه ؟ و چند گرفتی ؟

سلام دوستان نظرشون رو در مورد gt780 بگند قیمتش رو هایپراستار زده بود 2078000 که فکر کنم یادشون رفته قیمتش رو مثل جاهای دیگه بالا ببرن اگر خوبه که بگیرمش :D الان چندتا سایت دیدم زیر 3 تومن ندیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or