Real Madrid 9
کاربر سایت
قیمتا پایین نیومده؟میخواستم لپ تاپ dell n5110 8gb بگیرم ولی قیمتا بالا هستش.
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk
سلام لقمان جان این مدلا را پیشنهاد میدم
ASUS U35SJ
DELL INSPIRON 5110
HP PAVILION 6050
بودجتا یه کم به بری بالاتر اینم مدل فوقالعاده ای هست
Asus K53SD-C
ﺳﻼﺳﻼﻡ ﺁﻗﺎ ~ﻭﯾﺎ
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺑﺎﺑﺖ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯿﺘﻮﻥ
ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﯾﮕﻪ ﺧﺪﻣﺘﺘﻮﻥ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﺪ
ﻣﻦ DELL INSPIRON 5110 ﺭﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﮐﻪ ﻫﺴﺖ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ~ﭼﻪ ﻫﺎ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ﺍﻭﻧﺠﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺭﻡ 8 ﮔﯿﮓ ﺩﺍﺭﻩ ﻓﻘﻂ ﻭﯾﻨﺪﻭﺯ ﺳﻮﻥ 64 ﺭﻭ ﺳﺎ~ﻭﺭﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﯿﮕﻦ 64 ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯾﻬﺎ ﺭﻭ ﺳﺎ~ﻭﺭﺕ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ!؟
ﯾﻪ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﻣﯿﮑﻨﯿﻦ؟
ﻣﻤﻨﻮﻥ
سلام آقا پویا
ممنون بابت راهنماییتون
یه سوال دیگه خدمتتون داشتم ممنون میشم جواب بدید
من DELL INSPIRON 5110 رو انتخاب کردم و یه مشکلی که هست اینه که پچه ها میگن از اونجایی که رم 8 گیگ داره فقط ویندوز سون 64 رو ساپورت میکنه و دوستان میگن 64 بعضی از بازیها رو ساپورت نمیکنه!؟
یه راهنمایی میکنین؟
ممنون
توضیحات دوستان که درسته ، ولی دقیترش اینه که سیستم عامل 32 بیت بیشتر از 4GB رم رو پشتیبانی نمیکنه حالا بسته به مدل و نوع بایوس این مقدار بین 2.9 تا 3.7 متغیره.سلام آقا پویا
ممنون بابت راهنماییتون
یه سوال دیگه خدمتتون داشتم ممنون میشم جواب بدید
من DELL INSPIRON 5110 رو انتخاب کردم و یه مشکلی که هست اینه که پچه ها میگن از اونجایی که رم 8 گیگ داره فقط ویندوز سون 64 رو ساپورت میکنه و دوستان میگن 64 بعضی از بازیها رو ساپورت نمیکنه!؟
یه راهنمایی میکنین؟
ممنون
توضیحات دوستان که درسته ، ولی دقیترش اینه که سیستم عامل 32 بیت بیشتر از 4GB رم رو پشتیبانی نمیکنه حالا بسته به مدل و نوع بایوس این مقدار بین 2.9 تا 3.7 متغیره.
ساپورت بودن یا نبودن ویندوز هم ربطی به میزان رم نداره شما میتونی 32بیت هم بریزی ولی تفاوتش اینه که 4GB از رمش قابل استفاده نیست همین !
دوستان من بین این دو لپتاپ گیر کردم بدجور .....
Acer AspireG-H
HP Probook 4530s-j
جفتشون لپتاپ های تاپی ان ....
استفاده ی من هم بازی در حد دیابلو و وارکراف و کال افه
سبکی و ظاهر و وزن هم مهمه ....
حالا به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم ؟؟؟
راستی کسی میدونه کدومشون نور زیر کیبورد دارند ؟؟؟
ممنون میشم یه راهنمایی جانانه بکنید ...
تنکیـــــــــــــــــــــــــو وری مـــــــــــــآچ
دوست عزیز من جفتشو کانفیگشو نگاه کردم . به نظر من همون اچ پیو بخرین چون بهتر هستن و رو این ایسره فکر نکن به نفعتونه . البته ایسر مدلای خوب داره ولی این مدل نه و جفت مدلا بک لایت ندارن .
دوست عزیز تو اون رنج میتونین اینو تهیه کنین .
یا نه اگه بهتر تر میخایین اینو میتونین بخرین باز انتخاب نهایی با خودتونه منم در خدمتم تا کمکتون کنم و باعث خوشحالیه منه کمک به دوستانم .
بی زحمت یه لپ تاپه خوب تا 1.5 معرفی کنین ممنون میشم .... ترجیحا asus باشه
پردازنده و رم و هارد هر دو یکیه 2670QM و 8گیگ و 750 گیگممنون بابت راهنماییتون
خیلی کمک کرد
یکی از رفیقام هم میخواست بدونه بینه این دو، کدوم رو انتخاب کنه بهتره و البته به درد گیم هم بخوره:
asus k53uf
del inspiron 5110n
بازم تشکر بابت این تاپیک خوبتون
بی زحمت یه لپ تاپه خوب تا 1.5 معرفی کنین ممنون میشم .... ترجیحا asus باشه