مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام لقمان جان این مدلا را پیشنهاد میدم

ASUS U35SJ
DELL INSPIRON 5110
HP PAVILION 6050
بودجتا یه کم به بری بالاتر اینم مدل فوقالعاده ای هست
Asus K53SD-C

سلام آقا پویا
ممنون بابت راهنماییتون
یه سوال دیگه خدمتتون داشتم ممنون میشم جواب بدید
من DELL INSPIRON 5110 رو انتخاب کردم و یه مشکلی که هست اینه که پچه ها میگن از اونجایی که رم 8 گیگ داره فقط ویندوز سون 64 رو ساپورت میکنه و دوستان میگن 64 بعضی از بازیها رو ساپورت نمیکنه!؟
یه راهنمایی میکنین؟
ممنون

ﺳﻼﻡ ﺁﻗﺎ ~ﻭﯾﺎ
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺑﺎﺑﺖ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯿﺘﻮﻥ
ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﯾﮕﻪ ﺧﺪﻣﺘﺘﻮﻥ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﺪ
ﻣﻦ DELL INSPIRON 5110 ﺭﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﮐﻪ ﻫﺴﺖ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ~ﭼﻪ ﻫﺎ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ﺍﻭﻧﺠﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺭﻡ 8 ﮔﯿﮓ ﺩﺍﺭﻩ ﻓﻘﻂ ﻭﯾﻨﺪﻭﺯ ﺳﻮﻥ 64 ﺭﻭ ﺳﺎ~ﻭﺭﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﯿﮕﻦ 64 ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯾﻬﺎ ﺭﻭ ﺳﺎ~ﻭﺭﺕ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ!؟
ﯾﻪ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﻣﯿﮑﻨﯿﻦ؟
ﻣﻤﻨﻮﻥ
ﺳﻼ

ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﻭﻳﻨﺪﻭﺯﻱ ﮐﻪ ﺍﻭﺭﺟﻴﻨﺎﻝ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺵ ﻫﺴﺖ ۶۴ ﺑﻴﺖ ﻫﺴﺖ
ﺍﻣﺎ ٣٢ ﺑﻴﺖ ﻫﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﺪ ﻧﺼﺐ ﮐﻨﻴﺪ ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻏﻴﺮ ﺍﻭﺭﺟﻴﻨﺎﻝ
ﻭ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﺎﺑﻮﺭﺕ ﻧﮑﺮﺩﻥ ﺗﺎﺣﺎﻻ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﻭ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﺑﺎ ﺭﻡ ﻫﺸﺖ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﮑﺮﺩﻡ ﺍﻣﺎ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﻴﮑﻨﻢ ﺭﺑﻄﻲ ﺑﻪ ﺭﻡ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ
ﺣﺎﻻ ﺟﺮﺍ ٣٢ ﺑﻴﺖ ؟ ۶۴ ﮐﻪ ﺳﺎﺑﻮﺭﺕ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭﻱ ﺑﻬﺘﺮﻱ ﺩﺍﺭﻩ

سلام آقا پویا
ممنون بابت راهنماییتون
من DELL INSPIRON 5110 رو انتخاب کردم و یه مشکلی که هست اینه که پچه ها میگن از اونجایی که رم 8 گیگ داره فقط ویندوز سون 64 رو ساپورت میکنه و دوستان میگن 64 بعضی از بازیها رو ساپورت نمیکنه!؟
یه راهنمایی میکنین؟
ممنون

با اجازه از دوست عزیزم پویا جان .

لقمان جان راستشو بخایین اون بنده خداییم این اطلاعاتو به شما داده معذرتا چیزی از سیستم زیاد متوجه نبوده . سیستم 64 بیت تنها فرقی که با 32 بیت میکنه اینه که کل قدرت سیستمتونو میشناسه و 64 بیت خیلی خیلی عالی هست ، چون وقتی رم لپ تاپ شما 64 بیت

هستش ، رم سیستم شمارو کامل میشناسه (یعنی کل 8 گیگو ) ، شما وقتی رو مای کامپیوتر راست کلیک کنین پروپرتیسو بزنین متوجه حرفم میشین ولی وقتی 32 بیت بریزین از 8 گیگی که میگین فقط و فقط 3 خورده ای بیشتر نمیشناسه یعنی اونهمه پولیکه دادین به رم 8 گیگش

یعنی الکی دادین یعنی میتونستین همون یه لپ تاپ 4 گیگ بخرین اگه قرار بود 32 نصب کنین و اما در مورد بازیا اگه خواستین من نرم افزارایی معرفی می کنم هر بازیو خواستین عین هلو براتون اجرا کنه موفق باشین .

سلام آقا پویا
ممنون بابت راهنماییتون
یه راهنمایی میکنین؟
ممنون
توضیحات دوستان که درسته ، ولی دقیترش اینه که سیستم عامل 32 بیت بیشتر از 4GB رم رو پشتیبانی نمیکنه حالا بسته به مدل و نوع بایوس این مقدار بین 2.9 تا 3.7 متغیره.
ساپورت بودن یا نبودن ویندوز هم ربطی به میزان رم نداره شما میتونی 32بیت هم بریزی ولی تفاوتش اینه که 4GB از رمش قابل استفاده نیست همین !

آخرین ویرایش:
توضیحات دوستان که درسته ، ولی دقیترش اینه که سیستم عامل 32 بیت بیشتر از 4GB رم رو پشتیبانی نمیکنه حالا بسته به مدل و نوع بایوس این مقدار بین 2.9 تا 3.7 متغیره.
ساپورت بودن یا نبودن ویندوز هم ربطی به میزان رم نداره شما میتونی 32بیت هم بریزی ولی تفاوتش اینه که 4GB از رمش قابل استفاده نیست همین !

اقا رامین عزیز سلام . منم منظورم دقیقا همین بود . ولی 4 گیگو کامل نمیشناسه 32 بیت کمتر از 4 گیگو میشناسه و از طرفی وقتی خوب رم 8 داره خوب بهترین راه اینه 64 بیت بریزه وگرنه همون 4 گیگ میخرید تا کمتر هزینه کنه .

دوستان من بین این دو لپتاپ گیر کردم بدجور .....

Acer AspireG-H
HP Probook 4530s-j

جفتشون لپتاپ های تاپی ان ....
استفاده ی من هم بازی در حد دیابلو و وارکراف و کال افه
سبکی و ظاهر و وزن هم مهمه ....

حالا به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم ؟؟؟
راستی کسی میدونه کدومشون نور زیر کیبورد دارند ؟؟؟

ممنون میشم یه راهنمایی جانانه بکنید ...
تنکیـــــــــــــــــــــــــو وری مـــــــــــــآچ

دوستان من بین این دو لپتاپ گیر کردم بدجور .....

Acer AspireG-H
HP Probook 4530s-j

جفتشون لپتاپ های تاپی ان ....
استفاده ی من هم بازی در حد دیابلو و وارکراف و کال افه
سبکی و ظاهر و وزن هم مهمه ....

حالا به نظر شما کدوم رو انتخاب کنم ؟؟؟
راستی کسی میدونه کدومشون نور زیر کیبورد دارند ؟؟؟

ممنون میشم یه راهنمایی جانانه بکنید ...
تنکیـــــــــــــــــــــــــو وری مـــــــــــــآچ

دوست عزیز من جفتشو کانفیگشو نگاه کردم . به نظر من همون اچ پیو بخرین چون بهتر هستن و رو این ایسره فکر نکن به نفعتونه . البته ایسر مدلای خوب داره ولی این مدل نه و جفت مدلا بک لایت ندارن .

دوست عزیز تو اون رنج میتونین اینو تهیه کنین .

یا نه اگه بهتر تر میخایین اینو میتونین بخرین باز انتخاب نهایی با خودتونه منم در خدمتم تا کمکتون کنم و باعث خوشحالیه منه کمک به دوستانم .

دوست عزیز من جفتشو کانفیگشو نگاه کردم . به نظر من همون اچ پیو بخرین چون بهتر هستن و رو این ایسره فکر نکن به نفعتونه . البته ایسر مدلای خوب داره ولی این مدل نه و جفت مدلا بک لایت ندارن .

دوست عزیز تو اون رنج میتونین اینو تهیه کنین .

یا نه اگه بهتر تر میخایین اینو میتونین بخرین باز انتخاب نهایی با خودتونه منم در خدمتم تا کمکتون کنم و باعث خوشحالیه منه کمک به دوستانم .

دوست عزیز ....
این لپتاپی Asus که گفتید i5 هست ... مشکلی تو بازی سنگین نداره ؟؟
درضمن میگن صداش هم مشکل داره !!

اون مدل probook hp که گفتم مشکلی داره ؟؟؟
چیش واسه بازی کمه ؟
مشکلی واسه باتری داره ؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

ممنون بابت راهنماییتون
خیلی کمک کرد
یکی از رفیقام هم میخواست بدونه بینه این دو، کدوم رو انتخاب کنه بهتره و البته به درد گیم هم بخوره:

asus k53uf
del inspiron 5110n

بازم تشکر بابت این تاپیک خوبتون

آخرین ویرایش:
ممنون بابت راهنماییتون
خیلی کمک کرد
یکی از رفیقام هم میخواست بدونه بینه این دو، کدوم رو انتخاب کنه بهتره و البته به درد گیم هم بخوره:

asus k53uf
del inspiron 5110n

بازم تشکر بابت این تاپیک خوبتون
پردازنده و رم و هارد هر دو یکیه 2670QM و 8گیگ و 750 گیگ
ایسوس گرافیک GeForce GT 610M داره، inspiron 5110n گرافیک GF 525، گرافیک دل قویتره، حدود 100 تومن هم ارزونتره

اگه واسه گیم میخواد دنبال جیفورس 540 و 630 و بالاتر باشه

---------- نوشته در 01:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:18 AM ارسال شده بود ----------

بی زحمت یه لپ تاپه خوب تا 1.5 معرفی کنین ممنون میشم .... ترجیحا asus باشه

A53SV که تو صفحه قبل گفتن کانفیک خوبی داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or