مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

عزیز دقت کن من گفتم با وزن کمتر از 2.............وزن برای من خیلی مهمه.........

سینا جان 400 گرم اینور اونور که زیاد مهم نیست ولی یچی میخری که عالیه خوب و زیر 2 کیلو گرم چیزی به این توپی کم پیدا میشه و قیمت بالا . منکه جا شما بودم تجدید نظر می کردم رو وزن چون 400 که چیزی نیست .

سینا جان 400 گرم اینور اونور که زیاد مهم نیست ولی یچی میخری که عالیه خوب و زیر 2 کیلو گرم چیزی به این توپی کم پیدا میشه و قیمت بالا . منکه جا شما بودم تجدید نظر می کردم رو وزن چون 400 که چیزی نیست .
حالا بیزحمت شما بهترین مدل زیر 2 کیلو رو معرفی کن لطفا.....این اولترابوک ایسر چطوره؟؟؟

نه منظورم بین ۲ تا ۲.۵ بود.اخه msi تقریبا ۳ میلیون هست .اگه لپ تاپ خوبی میشناسید معرفی کنید.و گرنه برم سراغ asus.قیمت دقیق asus g53 رو هم اگه بگید ممنون میشم چون فکر کنم ارزون شده باشه.

جواب این دوستمونو کسی نمی دونه ؟ (قیمت دقیق g53)
آقا یه ماهه پول تو دستمه نمی تونم انتخاب کنم ... اگه میشه یه توضیحی در مورد این پسوند های سری G ایسوز بدید (sx-sw-jw-jh و ...)
اول انتخابم hp dv6 6190 بود ... ولی رایمو زدن !!! از این مدل ایسوز خیلی تعریف می کنن ... اگه این توضیحاتی که خواستمو لطف کنید واقعا ممنون میشم (پسوندهای g53 و فرقشون و قیمتشون )

سلام .
یه راهنمایی کلی بکنم برا دوستان :
اگه میخواید لپ تاپ گیم بگیرید انتخاب هاتون خیلی محدوده:
سری msi GX که دیگه ظاهرا نه تولید میشه نه وارد ایران میشه ، یعنی نمیتونید پیدا کنید.
الان سری GT هست (دو مدل GT 683 و GT 780) که قیمتشون 3.400 و 3.500 هست.
سری G ایسوز هم فوق العاده کمیابه. تقریبا کل تهران رو زیر و رو کردم اون هم فقط یکی دو تا مغازه مدل G73 و G74 داشتن که بالای 3.500 هست.
الان با قیمت 2 میلیون بهترین انتخابتون مدل MSI GE620 DX PLUS هست که خودم تازگی خریدم و کاملا راضیم. اگه کسی سوالی داشت در خدمتم.

سلام دوستان!
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم برای کار معماری (autocad , 3dmax) دیگه آخرش pes و فیلم و اینجورچیزا!!
بودجه هم تا یک میلیون! حالا اصلا با این قیمت میشه یه همچین لپ تاپی گرفت؟!
برای یه خانم مهندس میخوام.
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی میکنن!:x

سلام دوستان!
من میخوام یه لپ تاپ بگیرم برای کار معماری (autocad , 3dmax) دیگه آخرش pes و فیلم و اینجورچیزا!!
بودجه هم تا یک میلیون! حالا اصلا با این قیمت میشه یه همچین لپ تاپی گرفت؟!
برای یه خانم مهندس میخوام.
ممنون از همه دوستانی که راهنمایی میکنن!:x
یه مقدار که بالاتر یه تومن میشه
HP PROBOOK 4530S
SAMSUNG RV511-CORE I5
DELL INSPIRON 5110-O

N56 مثکه اواسط تیر وارد ایران میشه. قیمت ـش قاعدتن باید 2 و خورده ای باشه فکر کنم. به نظرتون صبر کردن براش عاقلانه ـس؟ یا N55 رو آدم بگیره بره؟

N56 مثکه اواسط تیر وارد ایران میشه. قیمت ـش قاعدتن باید 2 و خورده ای باشه فکر کنم. به نظرتون صبر کردن براش عاقلانه ـس؟ یا N55 رو آدم بگیره بره؟
اون که 100 البته گرونتر هست صد در صد بالای 2.5 هم هست با اون مشخصاتی که من دیدم بستگی به بودجت داره عزیز هر جور خودت میدونی اما n55 هم مدل خوب با پرفورمنس خوبی هست

سلام
یه لپتاپ میخاستم واسه گیم و فیلم.داراییم هم 1300 هستش.ممنون میشم راهنماییم کنید

دوست عزیز من به شما اول این مدل دلو معرفی میکنم . قیمتشم مناسبه .

لینک 1

ولی اگه یچیز بهتر میخایین اینو بهتون پیش نهاد میدم می ارزه کمی داراییتونو بیشتر کنین تا همینو بخرین که بیشتر به درد گیمتونم میخوره . 1/5 جور کنین راحت میتونین گیر بیارین .

لینک 2

دوستان نظرتون درباره Sony Vaio VPC-SA33GX چیه ؟ خوبه ؟ واسه گیم چه جوریه ؟ در حد تنظیمات متوسط و خوب ، میارزه این لپ تاپ ؟
مدلهای دیگه ای مد نظرتون هست ؟ با بودجه 2 ملیون؟ زیاد هم سنگین نباشه...!!!

دوستان نظرتون درباره Sony Vaio VPC-SA33GX چیه ؟ خوبه ؟ واسه گیم چه جوریه ؟ در حد تنظیمات متوسط و خوب ، میارزه این لپ تاپ ؟
مدلهای دیگه ای مد نظرتون هست ؟ با بودجه 2 ملیون؟ زیاد هم سنگین نباشه...!!!
نه عزیز پرفورمنس خیلی خوبی برای بازی نداره نسبت به قیمتش
اما دو تا پیشتهاد بهت میدم یکی اینکه بیای با این دو تومن
1.5 را بدی یه pc خوب ببندی برای بازی و با 500 اومن باقی یه mini notbook برداری
یا مدالای زیر را برداری
ASUS N55F
GE620 DX plus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or