Outer Heaven
کاربر سایت
دوستان تا مرز 1 تومن برا گیم چه پیشنهادی داری؟ بیشتر برا بازیایی مثل دیابلو یا world of warcraft و اینجور سبک ها میخواستم که حداکثر اجرا کنه.
داداش چی میگی؟:dما قبلا تو پروفایل با هم صحبت کرده بودیم که،و به نتیجه هم رسیدیم که...
بله من هم به این نتیجه رسیدم که کنسول ساخته شده برای گیمینگ و همیشه سازنده ها مجبورند با سخت افزار کنسول راه بیاند اما واسه پی سی رعایت نمیکنند و هر روز گیم های قوی تری واسش میسازند به همین دلیل هی آدم باید ارتقاء بده.
شما درست میگی معین جان،اما آدم باید شرایط خودش رو هم درنظر بگیره دیگه.درسته که آدم سه تا کنسول میخره اما فقط خریدنش نیستش که عزیز من،مثلا همین ویتا،کلی پول خود کنسولو میدی اما باید تا چند سال به طور مداوم که بازی میاد براش بری 30 تومن پول بازیهاشو بدی که برای من نمیصرفه.وگرنه خودم خیلی دوست داشتم ویتا داشته باشم.اره میدونم ولی باز گفتم دوستان دیگم بدونن و نیان بخان لپ تاپ برا بازی بخرن . الان قرن 21 دیگه کسی لپ تاپ برا بازی نمیخره که خز بازیه کلا . برو دوتا کنسول بخر حلشو ببر نه اصلا 3 تا بخر XBOX - PS3 - VITA - باز کلی پول تو دستت میمونه .
دوستان من حدود 3,200,000 گذاشته بودم که یه مک بوک بخرم ، حالا به این نتیجه رسیدم که انقدر پول دادن واسه Macbook پول دور ریختنه ! :d
حالا میخوام یه لپتاپ گیمینگ بگیرم ، تو این حدود قیمت چی پیشنهاد میکنید ، یه لپتاپ میخوام که از لحاظ سخت افزاری تا چند سال کم نیاره ! چون همینطور که میدونید ، مثل PC نمیشه ارتقا داد ...
1 مدل ASUS چشمم رو گرفته ! حالا شما چی پیشنهاد میدین !؟
ممنون
الان واسه من یه سوال پیش اومده ! این مدلی که پیشنهاد کردی پدرام به نظرم خیلی خوب میاد ، فقط سوالم اینه که آیا Nvidia GeForce GTX 570M توان اجرای بازی های جدید رو با تنظیمات High داره ؟
چون زورم میاد این همه پول بدم بعد تو اجرای بازی ها کم بیاره ! ، تو صفحات قبلی مثل اینکه بعضی ها با این کارت مشکل داشتن
ببخشید اگه سوال هام ضایع هست ، زیاد چیزی از سخت افزار حالیم نمیشه ! :d
در این مورد من هیچ قولی نمیدم مگر این که NVidia و خود MSI به فکر باشن.من داداشم 2-3 تا بازی رو روی تنظیمات High بازی کرد رو لپ تاپش ولی اون گرافیکش پایینتر از اینه ... به نظر من فرومهای خارجی رو چک کن و Reviewهای این مدل از MSI رو چک کن قطعا به جواب سوالت میرسی
مدل لپ تاپ داداشت چیه !؟