مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دوستان من بودجم 1400 هست و 1چی میخوام ک تا 3سال جواب کارامو بده،کارمم اتوکد،فوتوشاپو 3dmax هستنظرتون درباره asus a53sv با کانفیگ i5 و 8Gddr3 و 750Gب قیمت 1400چیه؟خوبه؟هیچ موردی نداره؟من معمولا روزی بین 9تا 14ساعت روشن میذارمش.

سلام دوستان جدید من. امیدوارم منو تو جمع خودتون بپذیرید. من میخوام یه لپ تاپ MSI بخرم مدل GE 620 DX plus قیمتش هم 1.700.000 هست میخواستم بدونم نظرتون چیه واسه گیمینگ چطوره؟

دوست عزیز بچه های بازی سنتر شمارو با اغوش باز >:d< قبول میکنن و سایت بتزی سنتر جدا بی نظیره و من دوستانی اینجا دارم اندازه داداشم دوسشون دارم . بعد برا گیمم خوب اکثرا دوستان همین msi میخرن بخرین مبارکتون باشه عالیه .

دوستان من بودجم 1400 هست و 1چی میخوام ک تا 3سال جواب کارامو بده،کارمم اتوکد،فوتوشاپو 3dmax هستنظرتون درباره asus a53sv با کانفیگ i5 و 8Gddr3 و 750Gب قیمت 1400چیه؟خوبه؟هیچ موردی نداره؟من معمولا روزی بین 9تا 14ساعت روشن میذارمش.

دوست عزیز شما میتونین این مدلو بخرین دقیقا همین مدلیه که میخایید و ازش 20 ساعت استفاده کنین ولی استفاده کردنی یه کول پدم زیرش بزارین بهتره موفق باشین .

لینک 1

[QUOTE=Real Madrid 9;2040880]دوست عزیز بچه های بازی سنتر شمارو با اغوش باز >:d< قبول میکنن و سایت بتزی سنتر جدا بی نظیره و من دوستانی اینجا دارم اندازه داداشم دوسشون دارم . بعد برا گیمم خوب اکثرا دوستان همین msi میخرن بخرین مبارکتون باشه عالیه .

دوست عزیز شما میتونین این مدلو بخرین دقیقا همین مدلیه که میخایید و ازش 20 ساعت استفاده کنین ولی استفاده کردنی یه کول پدم زیرش بزارین بهتره موفق باشین .

لینک 1[/QUOTE]

مرسی دوست گلم فقط من با ی مشکل مواجه شدم این مدل در کانفیگ i5 دو نمونه هست بنظرت کدوم بهتره؟من بلوری زیاد ب دردم نمیخوره اگرم نیاز بشه ps3 دارم با اینحال شما کدومو پیشنهاد میکنید؟

لپ تاپ ایسوس مدل : ASUS A53SV , ایسوس : Asus- فروشگاه ارادو

Laptop ASUS ASUS A53SV Price ASUS A53SV قیمت لپ تاپ ایسوز

corei5 2410m با corei5 2430m خیلی تفاوت داره؟
راستی آیا رنگ سفید واسه این مدل هست؟
>:d

دوست عزیز یکی از دوستام بم مدل hp 6c50 رو معرفی کرد بنظرم خوب اومد فقط وزنش زیاد بود ک حالا در درجه دوم قرار داره.فقط 2تا سوال بسیار بسیار مهم،1من چنتا از دوستام قبلن hp گرفتن و شدید ناراضی بودن چون خرابی داشتن بجز 1کیشون.آیا این مدل مطمئن هست؟2.آیا میتونم رم این مدلو ارتقاع بدم؟خیلی مهمه.راستی بجز تفاوت رم و بلوری و هارد دیگه چ تفاوتی بین hp 6c50 و6c55 و 6c65 هست؟سپاسگذارم.

Last edited by a moderator:
[QUOTE=Real Madrid 9;2040880]دوست عزیز بچه های بازی سنتر شمارو با اغوش باز >:d< قبول میکنن و سایت بتزی سنتر جدا بی نظیره و من دوستانی اینجا دارم اندازه داداشم دوسشون دارم . بعد برا گیمم خوب اکثرا دوستان همین msi میخرن بخرین مبارکتون باشه عالیه .

لینک 1

مرسی دوست گلم فقط من با ی مشکل مواجه شدم این مدل در کانفیگ i5 دو نمونه هست بنظرت کدوم بهتره؟من بلوری زیاد ب دردم نمیخوره اگرم نیاز بشه ps3 دارم با اینحال شما کدومو پیشنهاد میکنید؟

لپ تاپ ایسوس مدل : ASUS A53SV , ایسوس : Asus- فروشگاه ارادو

Laptop ASUS ASUS A53SV Price ASUS A53SV قیمت لپ تاپ ایسوز

corei5 2410m با corei5 2430m خیلی تفاوت داره؟
راستی آیا رنگ سفید واسه این مدل هست؟
>:d[/QUOTE]

دوست عزیز من جا شما بودم این مدلو بر می داشتم

لینک 1

چون رمش 8 رم 8 کجا رم 4 کجا از طرفی بقیه چیزاش یکیا کلا پس همینو خواستین بر دارین .

دوست عزیز یکی از دوستام بم مدل hp 6c50 رو معرفی کرد بنظرم خوب اومد فقط وزنش زیاد بود ک حالا در درجه دوم قرار داره.فقط 2تا سوال بسیار بسیار مهم،1من چنتا از دوستام قبلن hp گرفتن و شدید ناراضی بودن چون خرابی داشتن بجز 1کیشون.آیا این مدل مطمئن هست؟2.آیا میتونم رم این مدلو ارتقاع بدم؟خیلی مهمه.راستی بجز تفاوت رم و بلوری و هارد دیگه چ تفاوتی بین hp 6c50 و6c55 و 6c65 هست؟سپاسگذارم.

دوست عزیز اینارو بیخیال شو و من به شما اگه hp میخایین یه مدل معرفی میکنم عالیه ولی اینم بگم راسته hp خرابی زیاد داره لی اسوس به ندرت خرابی میده اینم بگم .

لینک 2

اینو بازار میتونی راحت 1420 گیر بیاری که عالیم هست باز تصمیم نهایی با خودتونه منم در خدمتم باز سوالی داشتین بپرسین .

قربون دستت این مدلی ک گفتی خوب بود فقط گرافش زیاد جالب نبود بجز رم 8 و هارد 750 هم چیزی بیشتر از مدل 6c50 نداشت.ولی چون 6c50 جدیدتره و گرافشم نایسه چشمو گرفته.دمت گرم اگه میشه 1بررسی بکن ببین مدل 6c50 میشه رمشو ب 8 ارتقا داد بعدا؟و آیا این مدل خرابی داره؟خیلی گلی

قربون دستت این مدلی ک گفتی خوب بود فقط گرافش زیاد جالب نبود بجز رم 8 و هارد 750 هم چیزی بیشتر از مدل 6c50 نداشت.ولی چون 6c50 جدیدتره و گرافشم نایسه چشمو گرفته.دمت گرم اگه میشه 1بررسی بکن ببین مدل 6c50 میشه رمشو ب 8 ارتقا داد بعدا؟و آیا این مدل خرابی داره؟خیلی گلی

دوست عزیزم من اونو به خاطره cpu توپش گفتم بخر و کاراییم که شما میخایین کنین حالا شاید کم بیاد اگه بازی توپ بخایین بازی کنین . باز بمونین تا صبح یا شایدم کمی بعد گفتم چی ه چیه . عجله نکنین فعلا . پس گرافیک براتون بیشتر مهمه اینجور مهمه .

سلام
لطفا یه لپ تاپ بین 800 تا 1 معرفی کنید , مهمترین چیز کیفیت نمایش صفحه نمایششه و سایزش هم حداقل 16 باشه وبرای کاربرد معمولی (وب گردی و تماشای فیلم...) بقیه موارد مثل وزن و باطری و بلوری و... مهم نیست
سپاس
یه چند مدل ایسر(تو وب) ولی نمیدونم کیفیت تصویرش چطوره دوستان بهترین انتخاب چیه؟

سلام
خسته نباشید
ممنون میشم یه لبتاب تا حدود یک میلیون معرفی کنید
فقط :
۱. خرابی و مشکل حرارتی نداشته باشه
۲. سخت افزار کلیش قوی باشه. نه اینکه فقط هاردش بالا باشه یا صفحه اش عالی باشه یا رمش خیلی بالا باشه و...
کلا بین قطعاتش تناسب باشه
پیشاپیش ممنون

آخرین ویرایش:
سلام مبارکت باشه منم میخوام بخرم ازش راضی هستی؟

---------- نوشته در 04:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:39 PM ارسال شده بود ----------

سلام به همه عزیزان میخوام ASUS N43SL بخرم .لپ تاپ خوبیه؟این شایعات مبنی بر اینکه PIXCEL سوخته داره درسته؟من عجله دارم لطفا اگه جواب منو زود تر بدید ممنون میشم

---------- نوشته در 04:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:50 PM ارسال شده بود ----------

سلام خسته نباشید من میخوامASUS N43SL بخرم نظر شما چیه؟ مدل خوبی هست؟اصلا برند اسوس خوبه؟ ممنون میشم سریعتر جوابمو بدید

گرافیک برام مهم هست ولی نه خیلی،سی پی یو مهمه صفحه 15.6 مهمه و...این مدل hp 6c50 لامصب همه چیو با هم داره فقط میخوام بدونم این مدلو میشه رمشو بعدا ارتقا بدم.بعد آیا این مدل خرابی داره؟مشکلی چیزی؟

خوب دوست عزیزم جواب این قسمتو که کامل تو پ.خ بهتون دادم باز سوالی داشتین در خدمتم .

سلام
دوستان لبتاپهای sager تو مملکت ما پیدا میشه ؟و میخاستم نضرتون رو راجع به لبتاپهای sager بدونم.

من خودم بخ شخصه sager ندیدم دوست عزیز . معذرت نتونستم کمک کنم . باز شاید دوستان دیگه استفاده کرده باشن میان کمکتون میکنن .

هیچکس نمیدونه آیا میشه رم hp 6c50 رو ارتقا داد یا نه؟

من از یکی تعمیر کارا پرسیدم امروز بهم گفت نمیشه منم حرف ایشونو میگم . چون هر جا گشتم تو نت جایی مطلبی ندیدم .

سلام
خسته نباشید
ممنون میشم یه لبتاب تا حدود یک میلیون معرفی کنید
فقط :
۱. خرابی و مشکل حرارتی نداشته باشه
۲. سخت افزار کلیش قوی باشه. نه اینکه فقط هاردش بالا باشه یا صفحه اش عالی باشه یا رمش خیلی بالا باشه و...
کلا بین قطعاتش تناسب باشه
پیشاپیش ممنون

دوست عزیز من به شما این مدلارو پیش نهاد میدم و انتخاب نهایی با خودتونه . باز سوالی داشتین من در خدمتم .

سلام مبارکت باشه منم میخوام بخرم ازش راضی هستی؟

---------- نوشته در 04:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:39 PM ارسال شده بود ----------

سلام به همه عزیزان میخوام ASUS N43SL بخرم .لپ تاپ خوبیه؟این شایعات مبنی بر اینکه PIXCEL سوخته داره درسته؟من عجله دارم لطفا اگه جواب منو زود تر بدید ممنون میشم

---------- نوشته در 04:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:50 PM ارسال شده بود ----------

سلام خسته نباشید من میخوامASUS N43SL بخرم نظر شما چیه؟ مدل خوبی هست؟اصلا برند اسوس خوبه؟ ممنون میشم سریعتر جوابمو بدید

فعلا در حال حاظر اسووس خیلی خیلی عالیه و نسبت به برندای دیگه کارایش بهتره و تو بازار ایرانم فتو فراوان پیدا میشه . و این مدلیم که شما انتخاب کردین یکی از بهترین مدلاشه و این حرفیم که هر دوستی زده پیکسل سوخته جنبه فان داره مگه یه شکت دیوانست بیاد با ابروی خودش بازید کنه . بخرین مبارکتون باشه عالیه .

با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
ميخاستم چندتا لپتاپ فول اچ دي واسم معرفي كنيد
زير2.000.000 باشه
ملاكمم فقط فول اچ دي بودنشه
سايزشم خب هرچي بزرگتر بهتر
باتشكر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or