مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام خدمت دوستان.
تا 2 تومن یک لپتاپ میخواستم. باطری خوب نگه داره(حالا نه خیلی زیاد ولی خب جز خیلی کم ها هم نباشه).
یکی از دوستان HP dv6 6199 ؤو پیشنهاد دادن.نظرتون چیه؟ کلا بهترین مدل چیه؟
مرسی

کلا n55sf مدل برتری هستش و کارت گرافیگ قویتری هم داره البته من هنوز اینجا ندیدم ولی اگه بیاد همون اوایل قیمت 1700 الی 1800 پیدا میکنه پیشنهاد من اینه که صبر کنی این مدل کمی ارزون شه و بخری یا همون sn را برداری البته با بودجت مدل msigx680هم هست که اونم مدله قدرتمندیه به قیمت 1500
برادرم 555sf رو 1500 گرفت;)

کسی نیست بدونه که الان جدیدترین و قویترین لپ تاپ در بازار ایران چه مدلی هست که 3D و بلوری و یو اس بی 3 داشته باشه و فناوری های جدید رو داشته باشه و قویترین لپ تاپ باشه یعنی ته گرافیک و ته رم و ته سی پی یو باشه توی بازار کلا خفن ترین گزینه ای که هست چیه و مشخصات و قیمت رو هم بگید.(قیمت مهم نیست)
ممنون

یه سوال: آیا لپ تاپی هست که رم 16 گیگ و گرافیک 4 گیگ و سی پی یو 6 هسته ای داشته باشد؟

سلام خدمت دوستان.
تا 2 تومن یک لپتاپ میخواستم. باطری خوب نگه داره(حالا نه خیلی زیاد ولی خب جز خیلی کم ها هم نباشه).
یکی از دوستان HP dv6 6199 ؤو پیشنهاد دادن.نظرتون چیه؟ کلا بهترین مدل چیه؟
مرسی
دوستان خواهشا راهنمایی کنید.
فردا میریم واس خرید:)

دوستان خواهشا راهنمایی کنید.
فردا میریم واس خرید:)
6199 که قیمتی حدود 1600 داره و مدله خوبی هم هست مدلای دیگه msi gx680 هستش که به قیمت 1500 که خودم اینا پیشنهاد میکنم نزدیک دو تومن هم مدل hp envy 17 هست که قابلیت نمایش 3d داره و اونهم خوبه ولی قدرت گرافیکش نزدیک به همون 680 هست.

---------- نوشته در 07:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:44 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست بدونه که الان جدیدترین و قویترین لپ تاپ در بازار ایران چه مدلی هست که 3D و بلوری و یو اس بی 3 داشته باشه و فناوری های جدید رو داشته باشه و قویترین لپ تاپ باشه یعنی ته گرافیک و ته رم و ته سی پی یو باشه توی بازار کلا خفن ترین گزینه ای که هست چیه و مشخصات و قیمت رو هم بگید.(قیمت مهم نیست)
ممنون

یه سوال: آیا لپ تاپی هست که رم 16 گیگ و گرافیک 4 گیگ و سی پی یو 6 هسته ای داشته باشد؟
ببخشید ولی چیزایی که میگی یکم هچل هفت هستش :dشما بودجتا بگو تا درست راهنماییت کنم:)

گفتم بودجه اصلا مهم نیست شما از سه تو من به بالا فرض کن
مدل Sager NP7280 هست --- قابلیت استفاده از Desktop CPU - از سری Core i7 920 یه بالا --- تا 6 هسته ای شامل Core i7 970, 980, 990 وقابلبت ساپورت SLI و Crossfire --- ... همین لپتاپی که تو امضام هست ... اگر بخوای مثل کانفیگ من بگیری حوالی 4600 دلار میشه .... سه تای جای هارد داره و قابلیت ارتفا RAM - GPU - CPU رو داره -- اما 6 کیلو هست و با 2 اداپتور کار میکنه (برای Gaming) - به تومن حوالی 6تومن میشه ... حالا تا برسه ایران و چه قدر پول پست یشه و چقدر روش بکشن ... نمیدونم - میتونی با AMD CrossFire 6990M قیمت پایین تری بگیری - من خودم GPU رو Upgrade کردم -- از GTX460 sli به 6970 و حالا هم GTX 580M SLI که عالی هست . کم نمیاره ... یه جیزی خوالی GTX 570 - gtx 580 هست حدودا .... البته Alienware m18x - m17x هم هست و بقیه مدلهای Sager ... اما Alienware از Mobility sandy bridge پشتیبانی میکنه و Extreme processor هم داره اما 4 هسته ای ***** اگر برای gaming میخوای CPU 6 هسته ای فرقی اییچاد نمیکنه الا 5 یا 8 فریم در مقابله با 2920xm اینا .... هم GTX580m sli هم AMD 6990M Crossfire بسیار performace عالی دارن .... من توی Crysis 2 یا Ultra و DX11 فریمم از 40 پایین نمیاد توی 1920x1080و حتی بازی مثل Witcher 2 هم با Max Setting و Uber Sampling خاموش حوالی 45 فریم میگیرم ... کلا برای بازی عالی هستن اما خوب laptop ها با SLI و Crossfire هم باطری کم دارن هم صدای زیادی تولید میکنن کلا و سنگین ---- مدل Sager هم به خاطره 130 وات بودن cpu آز دو اداپتو استفاده میکنه که برای gaming در حالت max کم نیاره ...

آخرین ویرایش:
گفتم بودجه اصلا مهم نیست شما از سه تو من به بالا فرض کن
alienware m17x
alienware m18x
sager NP7280
اینا مدلای خیلی خوبین مخصوص گیم هستد
اینا را باید تو تهران بگردی برات سفارشی بیارن چون تو بورس ایران نیست و گارانتی نداره

کلا n55sf مدل برتری هستش و کارت گرافیگ قویتری هم داره البته من هنوز اینجا ندیدم ولی اگه بیاد همون اوایل قیمت 1700 الی 1800 پیدا میکنه پیشنهاد من اینه که صبر کنی این مدل کمی ارزون شه و بخری یا همون sn را برداری البته با بودجت مدل msigx680هم هست که اونم مدله قدرتمندیه به قیمت 1500
آقا من داخل چنتا سایت دیدم قیمت این 55sf رو کمتر از 53sn زدن و اکثر سخت افزار ها و امکاناتشون هم مثل همدیگست فقط یه خورده از لحاظ ظاهری با هم فرق میکننالان این مدل sn53 برای بازی کردن مناسبه؟این مدل بهتره واسه بازی یا مدل MSI که معرفی کردید؟

مدل Sager NP7280 هست --- قابلیت استفاده از Desktop CPU - از سری Core i7 920 یه بالا --- تا 6 هسته ای شامل Core i7 970, 980, 990 وقابلبت ساپورت SLI و Crossfire --- ... همین لپتاپی که تو امضام هست ... اگر بخوای مثل کانفیگ من بگیری حوالی 4600 دلار میشه .... سه تای جای هارد داره و قابلیت ارتفا RAM - GPU - CPU رو داره -- اما 6 کیلو هست و با 2 اداپتور کار میکنه (برای Gaming) - به تومن حوالی 6تومن میشه ... حالا تا برسه ایران و چه قدر پول پست یشه و چقدر روش بکشن ... نمیدونم - میتونی با AMD CrossFire 6990M قیمت پایین تری بگیری - من خودم GPU رو Upgrade کردم -- از GTX460 sli به 6970 و حالا هم GTX 580M SLI که عالی هست . کم نمیاره ... یه جیزی خوالی GTX 570 - gtx 580 هست حدودا .... البته Alienware m18x - m17x هم هست و بقیه مدلهای Sager ... اما Alienware از Mobility sandy bridge پشتیبانی میکنه و Extreme processor هم داره اما 4 هسته ای ***** اگر برای gaming میخوای CPU 6 هسته ای فرقی اییچاد نمیکنه الا 5 یا 8 فریم در مقابله با 2920xm اینا .... هم GTX580m sli هم AMD 6990M Crossfire بسیار performace عالی دارن .... من توی Crysis 2 یا Ultra و DX11 فریمم از 40 پایین نمیاد توی 1920x1080و حتی بازی مثل Witcher 2 هم با Max Setting و Uber Sampling خاموش حوالی 45 فریم میگیرم ... کلا برای بازی عالی هستن اما خوب laptop ها با SLI و Crossfire هم باطری کم دارن هم صدای زیادی تولید میکنن کلا و سنگین ---- مدل Sager هم به خاطره 130 وات بودن cpu آز دو اداپتو استفاده میکنه که برای gaming در حالت max کم نیاره ...

شما خودت برات کلا به تومن چقدر دراومده؟ :d

و همین لپ تاپ شما با آخرین کانفیگ به تومن چقدر میشه؟

آیا این لیپ تاپ شما با آخرین کانفیگ قدرتمند ترینه یا مدل آلاین ویر یا آخرین کانفیگ قدرتمنترینه؟

دوستان یه مدل معرفی کنید(از برند های مختلف) تا قیمت حدود 2 میلیون برای برنامه نویسی هست.اینا هم اولویت ها:
صفحه نمایش خیلی خوب با زاویه دید خوب
full hd
درایو blu-ray
core i7 sandy bridge

شما خودت برات کلا به تومن چقدر دراومده؟ :d

و همین لپ تاپ شما با آخرین کانفیگ به تومن چقدر میشه؟

آیا این لیپ تاپ شما با آخرین کانفیگ قدرتمند ترینه یا مدل آلاین ویر یا آخرین کانفیگ قدرتمنترینه؟
سلام من خوذم دلار4600 تا خریده بوذم کلا با AMD 6970m crossfire >... و من ایران نیستم -- استرالیا هستم و قیمتها هم FIX هست -- فقط GTX580m sli رو 1560 دلار خریدم که ارتقا بدم ..... تا الان سرش حوالی 6500 تای خرج کردم .. کانفیگ من هم همون 4600 دلاری که بهت گفتم میشه ... حوالی 6 تومن اما خوب چه قد از امریکا پول پست میشه و چه قدر روش کشیده میشه .... نمیدونم .. ممکنه 7 یا 8 بره ... ! کلا چون قیمت دلار بسیار بده به تومن اینطور میشه!!!!!!!!!
مدل Alineware با اخرین کانقیگ هم با مال من هیچ فزقی نداره ... ممکنه فرقشون تو 5-4 فریم بالا و پایین باشه .... البته AMD 6990m crossfire هم کلا 5 درصد ضعیفتر هست ولی خوب تو بعضی بازیها بهتر جواب میده و یا GTX580m sli بهتر جواب میده .. البته توی عناوین محدود ... با این حال هم Alienware m18x و هم Sager np7280 از GTX580m sli - 6990m CF دارن تا CPU های معمولی و قوی

آقا من داخل چنتا سایت دیدم قیمت این 55sf رو کمتر از 53sn زدن و اکثر سخت افزار ها و امکاناتشون هم مثل همدیگست فقط یه خورده از لحاظ ظاهری با هم فرق میکننالان این مدل sn53 برای بازی کردن مناسبه؟این مدل بهتره واسه بازی یا مدل MSI که معرفی کردید؟
اشتباه باید دیده باشی عزیزه من 55sf کارت گرافیک قویتری داره امکان نداره ارزون تر باشه همونطور که گفتم مدل msi gx680 هم مدله خوبیه

---------- نوشته در 09:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:23 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یه مدل معرفی کنید(از برند های مختلف) تا قیمت حدود 2 میلیون برای برنامه نویسی هست.اینا هم اولویت ها:
صفحه نمایش خیلی خوب با زاویه دید خوب
full hd
درایو blu-ray
core i7 sandy bridge
hp6199که قیمتی حدود 1600 داره و مدله خوبی هم هست مدلای دیگه msi gx680 هستش که به قیمت 1500، نزدیک دو تومن هم مدل hp envy 17 هست که قابلیت نمایش 3d داره و اونهم خوبه ولی قدرت گرافیکش نزدیک به همون 680 هست.asus n55sf هم جدید اومده که خودم تایدش میکنم در درجه ی اول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or