مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

میشه بگید توی دنیا از این دوتا بهتر هم پیدا میشه یانه؟
اینها توی مغازه گیر نمیاد کلا ...باید سفارش بدی....زاه دیگری نداره ... فقط alienware m17x و بعضی از مدلهای Sager رو میشه Standard Configurations توی مغازه گیر اورد ... اصولا m18x - np7202 محصولاتی هستن که بالای 3 هزار دلار اب میخوره با یک کانفیگ معمولی و بالای 4200 دلار برای کانفیگهای خفن (بین 4 تومن تا 6 تومن ) ... کلا اگر بخوای سراغ Extreme PRocessor - DUAL gpu - SSD بری باید نردیک 6 تومن کنار بزاری فقط برای خودش (حوالی 4500 دلار به بالا)...به کنار از TAX - هزینه پست و سفارش و ... .

بله حرف شما درست.
اما نگفتید توی دنیا از این دوتا بهتر هم پیدا میشه یانه؟(حتما به این سوآل جواب بدید)
واگه ممکنه لطف بفرمائید که اگه همین alienware m18x با بالاترین کانفیک بخوایم سفارش بدیم دقیق دقیق چند در میاد؟ وآیا از Sager np7280 بهتر هست یانه؟
اگه بخوایم به جای لب تاب بریم دسکتاپ بخریم به نظر شما چه گزینه ای عالی هست(تابالای 6 میلیون هم مشکل نداره)
خواهشا دقیق تر جواب بدید

کسی نمی خواد جواب بده

آخرین ویرایش:
بله حرف شما درست.
اما نگفتید توی دنیا از این دوتا بهتر هم پیدا میشه یانه؟(حتما به این سوآل جواب بدید)
واگه ممکنه لطف بفرمائید که اگه همین alienware m18x با بالاترین کانفیک بخوایم سفارش بدیم دقیق دقیق چند در میاد؟ وآیا از Sager np7280 بهتر هست یانه؟
اگه بخوایم به جای لب تاب بریم دسکتاپ بخریم به نظر شما چه گزینه ای عالی هست(تابالای 6 میلیون هم مشکل نداره)
خواهشا دقیق تر جواب بدید

کسی نمی خواد جواب بده
فک نکنم بالاتر باشه اینا جدیدترین ها هستند بخوای دکستپ ببندی با 6 میلیونی ابر رایانه میتونی ببندی جوری که 4 تا از اون alienware ها را با هم قورت بده :d
برای دکستاپ هم برو تو تاپیک مشاوره در امر خرید قطعات;)

بله حرف شما درست.
خواهشا دقیق تر جواب بدید

کسی نمی خواد جواب بده
اين دوتا كلال قويترينهاي دنيا هستن و هركدومشون نكاته -و+ خودشون رو دارن . مثال sager از desktop cpu بهره منده و سه جاي هارد داره و تعويض gpu,cpu تا حدي بسيار اسونتره ولي alienware m18x زيباتره و ١ inch صفحه عريضتري داره و از دو adaptor هم به دليل داشتن mobility cpu استفاده نميكنه.
بايد اشاره كنم كسي كه ميخواد براي شما وارد كنه بسيار مهمه از كدوم كشور ميخواد بياره . Config مثل مال من بخواي بايدحوالي ٧ تومن كنار بزاري در صورتي كه از امريكا وارد كني و منهاي taxو post اينها ً. از بازارهاي canada, australia, englad, وeurope هم بايد بالاي ٨ تومن بودجه داسته باشي و براي alienware هم در همين حد. حالا با حساب كردن post وtax و كارمزد كسي كه برات وارد ميكنه و كشيدن روش تا كجا بره من خبر ندارم بايد. خودت سوال كني.
اضافه كنم كه شما از دو برابر هم داري بيشتر ميدي و در عوضش ايران رو هم براي guaranty كلا support نميكنن و به هر دليل مشكل داشته باشه بايد خودت هزينه post رو بدي و اين محصولات براي support بهتر بايد از reseller خريداري بشه كه باز هم ميكشن روش برات !!!!!!! بايد بيخيال تعويضgpu , cpuy هم بشي !!! معمولا يك gpu برايً laptop مثل gtx٥٨٠ خودش حواي يك تومنه !!!! وفكر نميكن كسي با عوض كردنشون براي laptop اشنا باشه در ايران
در صورت خواستن config هاي basic و ساده ميتوني براي خوده laptop بودجه ٤ حساب كني اما به نظرم فايده نداره و بهتره سراغ مدلهي معموليتر بري به دليله اينكه امكانه upgrade تو ايران نداري
در كل guaranty بسيار مهمه براي اين محصولات و كلا تصميمه نهايي هم با خودته اما در كل صرف نداره وقتي شما با ٣ تومن ميتوني يك pc عاليتر و قويتر ببندي و امكانه upgrade داري و guaranty هم هست

معرفی HP ProBook 4530s

دوستان امروز میخوام لب تاپی زیبا ارزان و با کیفیت از hp رو بهتون معرفی کنم,
مشخصات:
ProcessorIntel Core i3 2310M 2.1 GHz
:: Mainboard
Intel HM65
:: Memory
4096 MB, Samsung, 1333 MHz, M471B5273CH0-CH9, DDR3-10600S, 2 banks, maximum 8 GByte
:: Graphics adapter
Intel HD Graphics 3000, 8.15.10.2291
:: Display
15.6 inch 16:9, 1366x768 pixel, Chi Mei N156B6-L0A, Diagonal: 39 centimeters, WXGA, LED, glossy: no
:: Harddisk
Hitachi HTS723232A7A364, 320GB 7200rpm Travelstar Z7K320
:: Soundcard
Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller
:: Connections
1 Express Card 34mm, 3 USB 2.0, 1 USB 3.0, 1 VGA, 1 HDMI, RJ-11 Modem, 1 Kensington Lock, Audio Connections: Headphone output, microphone input, Card Reader: SD, MMC, MS, MS PRO, 1 Fingerprint Reader, RJ-45
:: Networking
Realtek PCIe GBE Family Controller (10/100/1000MBit), Atheros AR9285 Wireless Network Adapter (bgn), 3.0 +HS Bluetooth
:: Optical drive
TSSTcorp CDDVDW TS-L663R
:: Size
height x width x depth (in mm): 28.7 x 374 x 256
:: Weight
2.531 kg Power Supply: 0.236 kg
:: Battery
47 Wh Lithium-Ion, 6 cells, 10.8 Volt
:: Price
701 Euro
:: Operating System
Microsoft Windows 7 Professional 64 Bit

لطفا کمی تا قسمتی به فکر کاربرانی که از DialUp استفاده میکنند باشید. حتی اینترنت به اصطلاح پرسرعت هم برای باز کردن این همه عکس به مشکل برمیخورد
لطفاً بار دیگر بجای Copy/Paste ،لینک صفحه دستگاه در سایت HP را ارسال کنید تا هر شخص به دلخواه خود به سایت مراجعه کند و عکس ها را ببیند
TyRaX

Last edited by a moderator:
این allienware چیه؟؟؟خیلی قویه:-oفک کن دوتا 6990 روهم:-oولی با پولش میشه 4 تا 6990 بزنی تو رگ:d
کارت AMD 6990M در واقع 6990 نیست که ! یه چیزی تو حوالی 6850 هستش از نظر قدرت ! انگار میشه برای Desktop شما 6850 Crossfire میبندی !!!! ------------- در عوض GTX580m sli بهتره ... انگار 560SLI بستی !! و کلا SLI NVIDA خیلی بهتره ..... کلا AMD یک مقداری Buggy هستش و گاها با بازی های جدید سارگار نیست و باید منتظره Driver موند ... اما Nvidia GTX580M SLI بسیار گرونتره و Support هم بسیار راختره !!!
کلا ALienware m18x - Sager np7282 درکل قدرت یک PC رو دارن...... اما در کل Sager np7282 به خاطره داشتن 6 Core CPU - برای Benchmarking اینا بهتره...

دوست عزیز برا خودم نمیخوام برا یکی دیگست 300 تومن هم بیشتر نداره 10 اینچی هم براش کافیه خودم n53sv دارم از مدلهای ایسر یا ایسوس Eee میخوام بگیرم براش لطفا سایت بهم معرفی کنید

دوست عزیز برا خودم نمیخوام برا یکی دیگست 300 تومن هم بیشتر نداره 10 اینچی هم براش کافیه خودم n53sv دارم از مدلهای ایسر یا ایسوس Eee میخوام بگیرم براش لطفا سایت بهم معرفی کنید
Acer Aspire One D257-13665-A
340 هزار تومان
Asus Eee PC R101D
350 هزار تومان ارزونتر از اینا سراغ ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or