مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

اين دوتا كلال قويترينهاي دنيا هستن و هركدومشون نكاته -و+ خودشون رو دارن . مثال sager از desktop cpu بهره منده و سه جاي هارد داره و تعويض gpu,cpu تا حدي بسيار اسونتره ولي alienware m18x زيباتره و ١ inch صفحه عريضتري داره و از دو adaptor هم به دليل داشتن mobility cpu استفاده نميكنه.
بايد اشاره كنم كسي كه ميخواد براي شما وارد كنه بسيار مهمه از كدوم كشور ميخواد بياره . Config مثل مال من بخواي بايدحوالي ٧ تومن كنار بزاري در صورتي كه از امريكا وارد كني و منهاي taxو post اينها ً. از بازارهاي canada, australia, englad, وeurope هم بايد بالاي ٨ تومن بودجه داسته باشي و براي alienware هم در همين حد. حالا با حساب كردن post وtax و كارمزد كسي كه برات وارد ميكنه و كشيدن روش تا كجا بره من خبر ندارم بايد. خودت سوال كني.
اضافه كنم كه شما از دو برابر هم داري بيشتر ميدي و در عوضش ايران رو هم براي guaranty كلا support نميكنن و به هر دليل مشكل داشته باشه بايد خودت هزينه post رو بدي و اين محصولات براي support بهتر بايد از reseller خريداري بشه كه باز هم ميكشن روش برات !!!!!!! بايد بيخيال تعويضgpu , cpuy هم بشي !!! معمولا يك gpu برايً laptop مثل gtx٥٨٠ خودش حواي يك تومنه !!!! وفكر نميكن كسي با عوض كردنشون براي laptop اشنا باشه در ايران
در صورت خواستن config هاي basic و ساده ميتوني براي خوده laptop بودجه ٤ حساب كني اما به نظرم فايده نداره و بهتره سراغ مدلهي معموليتر بري به دليله اينكه امكانه upgrade تو ايران نداري
در كل guaranty بسيار مهمه براي اين محصولات و كلا تصميمه نهايي هم با خودته اما در كل صرف نداره وقتي شما با ٣ تومن ميتوني يك pc عاليتر و قويتر ببندي و امكانه upgrade داري و guaranty هم هست

سلام
خیلی دوست دارم به من بگید اگه شما 6 میلیون پول داشتید. چه قطعاتی رو برای یک دسکتاپ فراهم می کردید به طوری که بشه حقیقته به اون گفت ابر رایانه.خداییش یک کلاغ چل کلاغ نکنید.دقیق در مورد قطعات جواب بدید.خیلی ممنون میشم.

سلام.
با یک میلیون تومن یه لب تاب میخواستم که:
سی پی یو:core i 7.
نیازمم واسه برنامه نویسه.
یه سوال دیگه:
لب تاب های برند سامسونگ چه طوره؟
سلام
این لب تاب چجور هست(Sony VAIO F11GGX)
460216468725.jpg
اینم از لینک مشخصاتش:
http://s2.picofile.com/file/7157074294/مشخصات_فنی_Sony_VAIO_F11GGX.rar.html

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ، لطفا یه لپ تاپ تا سقف 1 میلیون و 200 معرفی کنید که برای بازی هم نسبتا مناسب باشه .
لطفا از چند برند معرفی کنید . ممنون

سلام
خیلی دوست دارم به من بگید اگه شما 6 میلیون پول داشتید. چه قطعاتی رو برای یک دسکتاپ فراهم می کردید به طوری که بشه حقیقته به اون گفت ابر رایانه.خداییش یک کلاغ چل کلاغ نکنید.دقیق در مورد قطعات جواب بدید.خیلی ممنون میشم.
اگر من میخواستم 6 هزار تا خرج Desktop کنم میرفتم سراغ Aliewnare البته این به این تاپیک مربوط نمیشه و بایستی در تاپیک مربوطه مطرح یشه ... (یا PM) و به هر حال 590 - 990EE - 32GB RAM و ... با Aliewnare desktop حوالی 5 هزار دلاری میشه ....یا برندهای دیگه
البته شما اصلا نمیگی به چه منظور یک سیستم به این قدرت برای چی میخوای - شما با 4 تومن میتونی یک سیستم عالی توی ایران ردیف کنی و چند سالی راحت بازی ها رو با تنظیمات MAX بازی کنی ---- .... Laptop هم شما اگر برای بازی میخوای انقدر خرج کنی اصلا به درد نمیخوره وقتی گارانتی نداره - یک مشکلی پیدا کنه اونجا نمیتونی درست کنی ... باید یک عالمه خرج کنی بفرستی درست بشه و بیاد . .... ! برای فقط منظور بازی کردن ... اونوقت دیگه نیاز به گذاشتن 990 نیست چون حتی یک 2600K هم بهتر فریم میده .... 990 برای کارهای خاص است .
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=41
این هم بگم که Alienware m18x و Sager NP7282 هر دو قیمت پایه 1999 و 2199 دلار شروع میشن و بسته به قطعاتی که انتخاب میکنید روی قیمتش میره .... بر فرض خوده 580M SLI خودش 1200 دلار و CORE i7 990 هم 1000 دلار اضافه میشه ..... حالا در نظر بگیرید میخواید خرید HDD - BluRay و ... بکنید.... . پس با حساب درست کردن یک ابر لپتاپ باید همچین بودجه ای داشته باشید - مگر اینکه دوره بهترین کانفیگها رو خط بکشید و از CPU پایه و Single GPU آستفاده کنید و نهایتا از اضافه کردن HDD - Windows - Wireless - Bluray و .. خودداری کنید . ... البته باز هم اضافه کنم به دلار به تومن قیمتش روز به روز بدتر میشه حدودا و شما هم ضرر بیشتر !!! برای همین پیشنهاد میکنم لپتاپی که تو بورس ایران نیست نخرید . باز تصمیم نهایی با خودتونه.

آخرین ویرایش:
دوستان این سایت برای خرید معتبره؟
http://sarzamin.ir/index.php

ممنون

سلام
توی عمرت خرید اینترنتی نداشته باش
مدل مورد نظرت رو حداقل بده به خدمات کامپیوتری محلتون بگو من اینو میخوام...
اینجوری خیالت خیلی راحت تره...اینو از روی تجربه ی شخصی بهت میگم

مخلصیم دادا...!

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

بچه ها من می خوام لب تاپ بگیرم به نظر شما کدوم بهتر هست سونی مدل

F132FD/B

یا دل مدل Inspiron 5110 هالا اگه هیچ کدوم خوب نیست خودتون بگید چی بگیرم من می خوام پردازنده Corei7 باشه ....این 2 مدل که من گفتم پردازندشون Corei7 هست ولی رم اولی 4 هست دومی 6 ...

بچه ها من می خوام لب تاپ بگیرم به نظر شما کدوم بهتر هست سونی مدل

F132FD/B

یا دل مدل Inspiron 5110 هالا اگه هیچ کدوم خوب نیست خودتون بگید چی بگیرم من می خوام پردازنده Corei7 باشه ....این 2 مدل که من گفتم پردازندشون Corei7 هست ولی رم اولی 4 هست دومی 6 ...

بهت توصیه میکنم 5110 نگیری خرابیش شنیدم خیلی زیاد هست

---------- نوشته در 07:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:26 PM ارسال شده بود ----------

سلام
این لب تاب چجور هست(Sony VAIO F11GGX)
اینم از لینک مشخصاتش:
http://s2.picofile.com/file/7157074294/مشخصات_فنی_Sony_VAIO_F11GGX.rar.html

f11 فکر کنم دیگه تولید نمیشه الان F13 هست تو بازار بعد سونی اگر میخری با گارانتی ایران رهجو نخر که همش ضرر هست چون سفارش خاورمیانه رو میاره

سلام.کسی راجع به لپ تاپ asus n55sf چیزی میدونه؟
یه سوال دیگه هم این که لطف کنید بگید برای کارهای برنامه نویسی،طراحی و گرافیک کدوم مدل گرافیکها در لپ تاپها بهتره ( مثلاجیفورس gt550 یا گرافیک های ati یا گرافیکهایی مثل quadro )

---------- نوشته در 11:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 PM ارسال شده بود ----------

سلام.
دوستان من هم می خوام Inspiron 5110 بگیرم،بگیرم؟؟؟
راجه به این لپ تاپ شنیدم که پورت 1394 رو نداره .معایب دیگ هم نمیدنم یه سرچ کن شاید هم در مدلهای جدید این پورت رو بزارن و کلا راجه به معایب و پورتاش یه سرچ بزن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or