اين دوتا كلال قويترينهاي دنيا هستن و هركدومشون نكاته -و+ خودشون رو دارن . مثال sager از desktop cpu بهره منده و سه جاي هارد داره و تعويض gpu,cpu تا حدي بسيار اسونتره ولي alienware m18x زيباتره و ١ inch صفحه عريضتري داره و از دو adaptor هم به دليل داشتن mobility cpu استفاده نميكنه.
بايد اشاره كنم كسي كه ميخواد براي شما وارد كنه بسيار مهمه از كدوم كشور ميخواد بياره . Config مثل مال من بخواي بايدحوالي ٧ تومن كنار بزاري در صورتي كه از امريكا وارد كني و منهاي taxو post اينها ً. از بازارهاي canada, australia, englad, وeurope هم بايد بالاي ٨ تومن بودجه داسته باشي و براي alienware هم در همين حد. حالا با حساب كردن post وtax و كارمزد كسي كه برات وارد ميكنه و كشيدن روش تا كجا بره من خبر ندارم بايد. خودت سوال كني.
اضافه كنم كه شما از دو برابر هم داري بيشتر ميدي و در عوضش ايران رو هم براي guaranty كلا support نميكنن و به هر دليل مشكل داشته باشه بايد خودت هزينه post رو بدي و اين محصولات براي support بهتر بايد از reseller خريداري بشه كه باز هم ميكشن روش برات !!!!!!! بايد بيخيال تعويضgpu , cpuy هم بشي !!! معمولا يك gpu برايً laptop مثل gtx٥٨٠ خودش حواي يك تومنه !!!! وفكر نميكن كسي با عوض كردنشون براي laptop اشنا باشه در ايران
در صورت خواستن config هاي basic و ساده ميتوني براي خوده laptop بودجه ٤ حساب كني اما به نظرم فايده نداره و بهتره سراغ مدلهي معموليتر بري به دليله اينكه امكانه upgrade تو ايران نداري
در كل guaranty بسيار مهمه براي اين محصولات و كلا تصميمه نهايي هم با خودته اما در كل صرف نداره وقتي شما با ٣ تومن ميتوني يك pc عاليتر و قويتر ببندي و امكانه upgrade داري و guaranty هم هست
سلام
خیلی دوست دارم به من بگید اگه شما 6 میلیون پول داشتید. چه قطعاتی رو برای یک دسکتاپ فراهم می کردید به طوری که بشه حقیقته به اون گفت ابر رایانه.خداییش یک کلاغ چل کلاغ نکنید.دقیق در مورد قطعات جواب بدید.خیلی ممنون میشم.