مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

پویا چان یعنی از نظر سخت افزاری ام اس ای کم ندارد!؟
در کلاس و مدل خودش به هیچ وجه البته من خودم زمانی توصیش میکنم که طرف برای گیم بخواد چون تو این زمینه شرکت ماهری هستش ولی برای کارهای سنگین مثل برنامه نویسی و ............(بازی در سطح معمولی) مدل های متنوعی برای انتخاب هست
ولی با توجه به نیازت پیشنهاد میکنم همون n53sn را انتخاب کنی

آقا من منظورم lenovo با کارت گرافیک 6370 بود
برای برنامه نویسی و کمی کارای گرافیکی می خوام وبودجم هم 800-900 هست
نظرتون در مورد این چیه؟
http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Studio-1749-A
در هر صورت تو کیفیت ساخت بین اون دو مدل asus را ترجیح میدم اما با این بودجه پیشنهاد میکنم:
Dell Inspiron 5110-B
HP Pavilion G6-1157
و اون مدلی که خودت انتخاب کردی انتخاب های مناسبی هستند

با سلام دوستان لطفا یه لپ تاپ خوب واسه گیم معرفی کنین تا 2 تومن... خودم علاقه زیادی به Asus دارم و میخوام 3D باشه... لطف کنین مدل پیشنهادیتون رو بگین:-/

من تا یک1100000 اب تاپ می خوام دوستان چی مدلی پیشنخاد میکنند من الان سونی رو میبینم با این قیمت ولی رم و چیز های دیگش تو همین قیمت از دل و hp پایین تره ؟؟

دوستان میخواستم بدونم اسم این مدل لپتاپهای ASUS که صفحش tablet هم میشه چیه و کانفیگش و قیمتهاش چجوریه.و اینکه در کل توصیه میکنین یا نه.
ممنون

دوستان میخواستم بدونم اسم این مدل لپتاپهای ASUS که صفحش tablet هم میشه چیه و کانفیگش و قیمتهاش چجوریه.و اینکه در کل توصیه میکنین یا نه.
ممنون
اینا از سری Eee هستش همون تبلته که زیرش کیبورد هم میخوره سیستم عاملاش هم ویندوزه هم انروید یکی از جدیدترین مدل های معرفی شدش که مشخصاته خوبی هم داره
TF101

هستش که از کیب.ردش جدا میشه و از پردازنده گرافیکی تگرا2 استفاده میکنه
متاسفانه قیمتشا ندارم ولی باید حدود 700 الی 800 تومن باشه
در کل اگه کاره خاصی نمیخوای انجام بدی و بیشتر برای وب گردی و بازی کردن وفیلم دیدن میخوای انتخاب مناسبی هستش

• Like
Reactions: ArianUndead
نظرتون در مورد لپ تاپ msi gx or gt چیه؟ اینجا میگن ام اس آی آشغاله و به خاطر تبلیغات فروش میکنه!
سری g ایسوس هم که پیدا نمیشه:( به دلایلی میخوام pc رو حذفش کنم موندم لپ تاپ بگیرم یا all in one ؟ خواهشا راهنمایی کنین تا 2.500.000 بهترین کار چیه؟

نظرتون در مورد لپ تاپ msi gx or gt چیه؟ اینجا میگن ام اس آی آشغاله و به خاطر تبلیغات فروش میکنه!
سری g ایسوس هم که پیدا نمیشه:( به دلایلی میخوام pc رو حذفش کنم موندم لپ تاپ بگیرم یا all in one ؟ خواهشا راهنمایی کنین تا 2.500.000 بهترین کار چیه؟
نه عزیزم MSI به خاطر تبلیغات فروش نمیکنه و کیفیت محصولاتشم خوبه مخصوصا تو زمینه ی گیمینگ (گر چه تو زمینه ی غیر گیمینگ من برند های دیگه را پیشنهاد میدم)
تو اون دو مورد خرید gx680 به خاطر قیمتش به صرفه تره وگرنه gt سخت افزار بهتری داره سریG ایسوس هم همونطور که خودت گفتی بد گیر میاد مگر اینکه پاشی یه سر بری تهران all in on pc هم خوبه منتها زیاد به درد گیم نمیخوره
پیشنهاد من اینه که با این بودجه همون gt680 را بدونه نگرانی با گارانتی بری بگیری

سلام دوستان یه سوال دارم
به نظر شما الان توی بازار ایران قدرتمندترین لپ تاپ برای گیمینگ چیه یعنی قویترین گزینه موجود در ایران فعلا کدومه و مشخصاتش چیه و قیمتش چنده؟(طوری که موجود باشه و راحت گیر بیاد و قویترین در ایران باشه)
با تشکر

سلام

آقا تا حدود قیمت یک میلون و ششصد بهترین مدل لپتاپ که میتونم بخرم چیه؟میخام که کارت گرافیکش قوی باشه و هم برای بازی و هم برای کار با نرم افزار ها خیلی سریع باشه

خودم دو تا مدل رو انتخاب کردم
N53SN و XPS L502 رو انتخاب کردم

این N53SN کارت گرافیکش 1 هست یا 2؟

ممنون میشم کمک کنید

آخرین ویرایش:
سلام

آقا تا حدود قیمت یک میلون و ششصد بهترین مدل لپتاپ که میتونم بخرم چیه؟میخام که کارت گرافیکش قوی باشه و هم برای بازی و هم برای کار با نرم افزار ها خیلی سریع باشه

خودم دو تا مدل رو انتخاب کردم
N53SN و XPS L502 رو انتخاب کردم

این N53SN کارت گرافیکش 1 هست یا 2؟

ممنون میشم کمک کنید

آقا این مدل N55sf بهتره یا N53sn ؟؟

کیفیت مانیتور های این دو مدل چه طوره؟
کلا n55sf مدل برتری هستش و کارت گرافیگ قویتری هم داره البته من هنوز اینجا ندیدم ولی اگه بیاد همون اوایل قیمت 1700 الی 1800 پیدا میکنه پیشنهاد من اینه که صبر کنی این مدل کمی ارزون شه و بخری یا همون sn را برداری البته با بودجت مدل msigx680هم هست که اونم مدله قدرتمندیه به قیمت 1500

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or