مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

با سلام خدمت شما دوستان

می خوام لبتاپ خرم با قیمjت 1500000 تومان برای کارهای زیر

بازی : تا حدی که بتلفیلد 3 اومد بتونم رو DirectX 11 راحت بازی کنم

تبدیل : تبدیل های زیاد و سنگین با Convert X to DVD با نهایت سرعت

صفحه 17 Full HD

راهنماییم کنید

ممنون

من خودم از Acer Aspire 7745G خوشم اومده بود ولی الان 2 دل شدم چون hd نیس 5850 هم کم میاره

بچه ها من لپ تاپ خریدم DELL INSPIRON 5110 و ازش راضیم داغ زیاد نمیکنه یه نفرو از PERSIANTOOLS بازارچه پیدا کردم چند تا لپ تاپ گذاشته بود زیر قیمت منم DELL که اینجا نزدیک 900 بود گرفتگم 720 اکبند با گارانتی 1 ساله گراف 3GB SHAIR USB3 HARD640 خلاصه خیلی راضیم گفتم به شما بگم هنوز چند تا از لپتاپ مونده سونی هم داره اینم صفحه من اسمم KOLLAK عکس لپ تاپم گذاشتم من با اخرین گرافیک HIGH شیفت 2 اوردم
http://forum.persiantools.com/t213060-page12.html

با سلام خدمت شما دوستان

می خوام لبتاپ خرم با قیمjت 1500000 تومان برای کارهای زیر

بازی : تا حدی که بتلفیلد 3 اومد بتونم رو DirectX 11 راحت بازی کنم

تبدیل : تبدیل های زیاد و سنگین با Convert X to DVD با نهایت سرعت

صفحه 17 Full HD

راهنماییم کنید

ممنون

من خودم از Acer Aspire 7745G خوشم اومده بود ولی الان 2 دل شدم چون hd نیس 5850 هم کم میاره

بهترین چیزی که میتونی تو این رنج برداری MSIGX680 هست البته صفحه نمایششش 15.6 هستش ولی FULL HD ساپورت هست BF3 را هم با DX11 رو تنظیمات متوسط میتونی بازی کنی
از من میشنوی طرف ACER نرو

سوال در مورد خرید ASUS-k53sv
1- آیا داشتن USB.3 مهمه؟ بعداً مشکل ایجاد نمیکنه؟ بعداً میشه بهش اضافه کرد؟
2- چون صفحه نمایشش full hd نیست کیفیتش با LED چقدر فرق میکنه؟
3- سی پی یو سندی بریج این مدل مشکل داره یا نه؟
4- تواین مدل سی پی یو ci5 بهتر جواب می ده یا ci7 با چند گیگ رم؟( سرعت بهتر و مچ بودن بیشتر)
5- بلوتوسش ورژن 3 است یا نه؟
من که خیلی ازش خوشم اومده به نظر شما مدل خوبی هست یا نه؟ ممنون .......

سلام من بلاخره تونستم یه مدل گیمینگ ایسوس رو بگیرم البته مدل لامبور گینی
[h=1]ASUS-Automobili Lamborghini VX7SX[/h]البته دنبال g74sx 3d بودم که گفتن دیگه استاپ شده البته راست میگفتن من هرچی تو (مالزی )low yat گشتم نبود یکی گفت دارم که یه دو روزی ما رو الاف کرد که از تایوان بیاره البته اگر وقت داشتم میشد ولی نشد این مدلم خیلی خوبه وفقط 3d نیست که زیادم مهم نیست اون فروشگاهی هم که ازش خریم بچه های خیلی خوبی بودن ومشخص بود سرت کلاه نمیذارن حتی از من بیعانه هم نگرفت اگر کسی سوالی داشت خوشحال میشم کمک کنم
قیمتش هم 5999 بود که چون به خاطر قبلی وقتم گرفته شده بود نتونستم زیر این قیمت پیدا کنم تو مالزی همه قطعات ارزون تره ولی بعضی بیشتر من 2تا ps3 هم گرفتم دونه ای 900 تا در صورتی که تایلند رفته بودم قیمتها خیلی بالا بود هر رینگیت هم 350 تومانه

سلاممن میخوام یه لپ تاپ بخرم تا سقف 1500000نمی دونم چیکار کنمخودم lenovo y570 مد نظرمه اما انگار هنوز وارد نشدهدر ضمن سازگار رم رو 6 زده در حالی که تو خود سایت لنوو این مدل فقط کانفیگ 4 و 8 رم رو دارهمشکوک نیست؟نظرتون در مورد asus n53sn چیهآیا گرافیکش(nvidia geforce 550m) از پس بازی بر میاد؟دیگه چه مدل هایی سراغ دارینکمک کنید لطفافوریه

من تا جایی که اینجارو خوندم با قیمت 1تومن که من دارم و برای بازی میخوام حالا 100 تومن اینور اونور اشکال نداره. 3مدل dell 5150 و hp 6050 و hp 6000 معرفی کردن دوستان. کدوم یکیو اگه جای من بودین میخریدین؟خواهشن یک مدل فقط بگین چون به اندازه ی کافی گیج شدم!!باتریش میخوام خوب باشه..تو بعضی جاها 6000 زده 6 گیگ رم داره نه؟

من تا جایی که اینجارو خوندم با قیمت 1تومن که من دارم و برای بازی میخوام حالا 100 تومن اینور اونور اشکال نداره. 3مدل dell 5150 و hp 6050 و hp 6000 معرفی کردن دوستان. کدوم یکیو اگه جای من بودین میخریدین؟خواهشن یک مدل فقط بگین چون به اندازه ی کافی گیج شدم!!باتریش میخوام خوب باشه..تو بعضی جاها 6000 زده 6 گیگ رم داره نه؟
اگه نظر من را میخوای میگم 6050 کارت گرافیک بهتری داره و خوش ساخت تره در مورد 6000 هم احتمالا کانفینگاش فرق داره و 4 گیگ و 6 گیگه

---------- نوشته در 06:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:56 PM ارسال شده بود ----------

سلاممن میخوام یه لپ تاپ بخرم تا سقف 1500000نمی دونم چیکار کنمخودم lenovo y570 مد نظرمه اما انگار هنوز وارد نشدهدر ضمن سازگار رم رو 6 زده در حالی که تو خود سایت لنوو این مدل فقط کانفیگ 4 و 8 رم رو دارهمشکوک نیست؟نظرتون در مورد asus n53sn چیهآیا گرافیکش(nvidia geforce 550m) از پس بازی بر میاد؟دیگه چه مدل هایی سراغ دارینکمک کنید لطفافوریه
هر دو مدل خوب هستند اگه تو سایته اصلی این طور زده پس احتمالا سازگار ارقام اشتباه زده اما نمیتونم در مورد لنوو نظر قطعی بدم چون تا حالا باهاش کار نکردم n53sn مدله خوبیه و خودم تضمینش میکنم و کارت گرافیکشم در رده مناسب لپتاپهاست البته انتظار معجزه نمیتونی ازش داشته باشی تا این سقف هزینه پیشنهاد دیگه ای که میتونم بهت بکنم msi 680gx هستش که از نظر سخت افزاری قویترین تو این رنج هستش فقط به خاطر وزن و قیافش عموم پسند نیست پس بهتره قبل از خریدنش که نگاهی بهش بندازی.

سلام. یه لپ تاپه کاملا دخترونه واسه کارایه برنامه تویسی و طراحی سایت بهم معرفی کنین تا 1500
واسه خودم نمیخوام چون خودم gx680 گرفتم
SONY VAIO CW 2 HGX

Sony EA 25FX

Dell Inspiron 5110-A
که چند رنگ مختلف داره که اونم سلیقه ای هستش
مدل اولی سونی هم دارای چند رنگ مختلفه(از جمله صورتی:d)
راستی از gx680 رازی هستی ؟

سلام راستش من میخوام لپتاپ سونی بگیرم ولی کلن بین مدلایه سونی گیر کردم , اکثره کارم وب گردی و اهنگ گوش کردن و دیدنه فیلمه و به طور مداوم 6 ساعت از لپ تاپ استفاده میکنم , کیفیت تصویره FULL HD و سایزه 16.4 میخوام خیلی کم جابه جاش میکنم و وزنش اصلا واسم مهم نیست , از سری F میخوام و سقفه قیمتم 1.5 تومن... ولی گیج شدم , این مدلارو از سایته سونی ورداشتم بینه این 2 مدل کدومو واسم توصیه میکنید؟؟؟ VPCF225FG/B VPCF225FA/B کلا با این سقف خودتو با این ویژگی هایی که گفتم میشه واسم چند تا مدل بگین؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید...

دوستان یه لپ تاپ قدرتمند برای گیمینگ میخوام با مشخصات خوب تا 1600 .
خودم Dell Xps 15z رو دیدم خوب بود ولی میخواستم بدونم تا 1600 بهتر از این هم هست یا نه.
راستی قیمت بالاترین مدل Xps یعنی Xps17 چنده؟ ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or