مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام دوستان ، نیاز شدید به راهنماییتون دارم. میخوام یه لپتاپ بگیرم تا سقف 1 میلیون. کارم هم باهاش بیشتر کارای معمولی و اینترنت و گاهی فوتوشاپو ایناست.بازی هم نمیخوام بکنم چون کنسول بازی دارم. از همه مهم تر برام سرعت داخل کامپیوتره یعنی هنگ و اینا نداشته باشه.مانیتور هم 15.6 باشه خوبه.در ضمن میخوام 3،4 سال برام کار کنه. ممنون میشم اگه یه راهنمایی جامع بکنید من رو!!!!!
HP Pavilion G6-1157
Dell Inspiron 5110-A
Sony VAIO S134GX
قیمتهای همش حدود یه تومن هست

سلام بچه ها ..اقا بی زحمت از بر و بچی که لپ تاپ مدل hp 6080 دارن باتری لپ تاپشون رو یه نگاه بندازن ببینن که رو باتری نوشته 5000mah یا 5100mah آخه باتریم با یه مدل hp دیگه قاطی شده نمیدونم کدومش مال 6080 خودمه:d........تشکر فراوان.l-):x
یعنی هیچکی این مدلو نداره:d......

سلام بچه ها یه سوال دارم لطفا زود جواب بدین چون فردا میخوام برم لبتاپ بخرم
بین این دو مدل کدوم بهتره؟
Hp Dv6-6000 و Hp Dv6 -6050???
راستی قیمتا چقدره حدودا ؟
از تهران میخوام بخرم
کلا لبتاپ تو این قیمت چی خوبه؟(بجز Dell inspiron 5110A)
کلا بگید کدوم CPU قویتری داره؟
کارت گرافیک 6050 که 100 درصد قویتره

سلامکسی از قسمت lenovo y570 خبر داره؟از کجا میشه خرید؟تو سایت lenovo تو کانفیگ های مختلف رم 4 و 8 داره اما اینجا تو ایران انگاری رم 6 هم هست؟ممنون میشم جواب بدین

سلام بچه ها یه سوال دارم لطفا زود جواب بدین چون فردا میخوام برم لبتاپ بخرم
بین این دو مدل کدوم بهتره؟
Hp Dv6-6000 و Hp Dv6 -6050???
راستی قیمتا چقدره حدودا ؟
از تهران میخوام بخرم
کلا لبتاپ تو این قیمت چی خوبه؟(بجز Dell inspiron 5110A)
کلا بگید کدوم CPU قویتری داره؟
کارت گرافیک 6050 که 100 درصد قویتره
تفاوت عمده ی این دو مدل تو مدل cpu هستش که6000 از ای ام دی پشتیانی میکنه و 6050 از اینتل ولی پردازنده ی 6050 قویتر هستش
قیمت 6000 حدود 1 تومن و 6050 حدود 1 تومن که خرید 6050 از 6000 به صرفه تره
تو این رنج قیمت بهترین انتخاب به نظرم همون 5110 که گفتی هستش با توضیحاتی که دادم خودت انتخاب کن.

?!?!?!?!?!?!??!?!?!!?!
چیزی که الان تو زهنم میاد HP ProBook 4530s-A هستش به قیمت 660 تومن که سخت افزار مناسبی هم داره کمتر از این بخوای بدی باید بری سراغ مدل های acer
اون مدلیا که گفتی نظری روش ندارم چون باهاش کار نکردم ولی تو سایتهای خارجی امتیازات خوبی گرفته.

• Like
Reactions: Amin.J
سلام
ممنون از راهنماییاتون
من 6050 گرفتم از تهران و دقیقا 1 میلیون تومن شد
واقعا لبتاپ خوبیه گرافیکشم که تا الان گرافیک ATI بالاتر از 6770 تو لبتاپ ها خیلی خیلی کمه
من خودم فعلا MW2 رو تست کردم با اخرین تنظیمات خیلی خوب فریم میداد
کلا اگه بین 6050 و 6000 شک داری کدومو بخری
شک نکن 6050 رو بخری

سلام میشه یدونه لپ تاپ خوب معرفی کنید حدود 600 تا 700 تومن برای کارهای روزانه می خوام (موزیک.برنامه.اینترنت و ...)
از این مارک ها کدوم بهتره DELL.ACER.HP.

سلام میشه یدونه لپ تاپ خوب معرفی کنید حدود 600 تا 700 تومن برای کارهای روزانه می خوام (موزیک.برنامه.اینترنت و ...)
از این مارک ها کدوم بهتره DELL.ACER.HP.
بفرمایید
http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Inspiron-4110-ADell Inspiron 4030-G

HP ProBook 4530s-A
بهترینایی که میتونی برداری

دوستان شرمنده 2 ماه نبودم و فعالیت نداشتم.سوالی بود در خدمتم.
جاتا پر کردیم هم اسمی خودم:dولی خوش امدی :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or