سلام آره یه چند مدتی هست که اومده ولی هنوز قیمتش متعادل نشده.واسه خریدشم میتونی یه سر به سایت سازگار بزنیhttp://www.sazgar.com/fa/reseller/reseller_notebook.html لیست نمایندگی هاستسلام آیا lenovo y570 وارد ایران شده؟ اگه شده از کجا بگیرم؟ و آیا نسبت به asus n53sn بهتر نیست؟
با سلام به اساتيد گرامي
بنده قصد خريد يک لبتاپ با قيمت حدود 400 هزارتومان رو دارم
و کار زيادي هم ندارم فقط اينترنت گردي و ديدن موزيک و فيلم و...
و نظر خودم لب تاپ dell mini 10 هست که انتخاب کردم
خواهشي که از شما داشتم ميخام بدونم براي کار من با اين پولي که من دارم ايا انتخاب مناسبي هست
و کلا لبتاپ خوبي براي چنين کارهايي هست يا نه
بيشتر براي گشت و گزار تو اينترنت و گوش دادن موزيک و فيلم هست که ميخام لب تاپ بگيرم
اگه ميشه يه تو ضيحي بدين و بنده رو راهنمايي کنيد
گفتم چون شما تو کار لب تاپ خبره هستيد از شما اساتنيد نظر بگيرم بازم ممنون منتظر جواب شما هستم
برای گیم بین 1.5 تا 2 تومن چی رو پیشنهاد میکنین؟
دوستان لپتاپ تا 1.5 برای گیم و کارهای دانشگاه(برنامه نویسی و....)چی معرفی میکنین ؟یه چیزی که 3-4 سال کارمو راه بندازه
نظرتون درباره dell xps L502 چیهدر محدوده قیمت مورد نظر ,گزینه های زیر رو میشه انتخاب کرد:
Lenovo Y570
msi GX680 (این مدل درایو بلوری نداره)
HP 6090
دومدل Y570 و GX680 از کارت گرافیک Nvidia GeForce GT555m استفاده میکنند,که کارت گرافیک خوب و قدرتمندیه.
نظرتون درباره dell xps L502 چیه
جواب بازی رو میده حالا نمیخوام رو اخرین درجه کیفیت بازی کنم
کلا درباره لپتاپ های دل چی میگید
سلام این مدل برای همون کارهای روزانه و محسبات Bussines و کارای دفتری و دانشگاهی خوب هستش ... مدل خوبی هست و برای کارهای روزانه مثل فیلم و اینترنت هم خیلی خوبه . از نظر کیفت ساخت هم خیلی خوبه و مشکلی نداره - اما بزای بازی فقط روی Medium میتونی فریم 30 رو یگیری - کلا Sony برای Gaming laptop هیچ سری خاصی نداره و تمرکزش بخش Gaming شرکت Sony به دلیل داشتن Sony Playstation اصلا رو laptop و windows نیستش ! چیزی هم که شنیدی رو من تا حالا نشنیدم .... هم چین چیزی نیست !سلام بچه ها نظرتون درباره ی این مدل چیه ؟؟؟ SONY VAIO F Series VPC F227FX/B در کل نظرتون درباره ی لپ تاپای سونی چیه ؟؟ کیفیت ساخت و دوامشون (تهویه) از سایر برندا بهتر نیست ؟؟؟ چون من یه لپ تاپ با کیفیت میخوام که کیفیت صفحه نمایشش خوب باشه و بتونم توش فیلم با کیفیت ببینم و برای بازی هم مناسب باشه... من شنیدم صفحه نمایش لپ تاپای سونی آسیب پذیره و زود خراب میشه !!! درسته ؟؟؟
اگر برای بازی توی همون بودچه میخوای بهتره بری سراغ MSI680 در غیر این صورت بقیه کارتها به غیر از AMD 6770m - Nvidia GT555m برای بازی گاها حتی روی Medium هم کم میاره اون مدل Lenovo هم که دارای GT555m هم هست پایین ترین مدل GT555m رئ داره که شاید چیزی در حدود 4-5 فریم فرقش باشه با مدل MSI 680 - نه در همه جا اما شاید در دادن فریم 30 قفل نقش زیادی داشته باشه !نظرتون درباره dell xps L502 چیهجواب بازی رو میده حالا نمیخوام رو اخرین درجه کیفیت بازی کنمکلا درباره لپتاپ های دل چی میگید
سلام امروزی بیشتر option های Gaming لپتاپها کلا 1920x1080 یا همون FULL HD هستش اما گاها 1600x900 - و پایین تر هم پیدا میشه که فرق این Display ها کلا توی 150 تا 250 دلار هستش اما برای 3D گاها فرقشون به 300 یا حتی نزدیک 500 تا هم میرسه ... بستگی به کمپانی داره .در ایران مدل Asus g74SX 3d اگر مجود باشه ممکنه نزدیک به 2,800,000 تا 3 تومن قیمتش باشه اما در بازاهای جهانی حوالی 2399 دلار هستش با پایین تربرای Entry level مینوتی لپتاپ با کارت بسیار معروف Nvidia Geforece GT555m رو بگیری که روی بسیار از لپتاپها فریم 30 رو روی high یا روی medium میده در ایران هم MSI g680 مدلی هست که با این کارت هست 1,450,000اگر باری Medium Entry باید بری سراغ Nvida GTX560m که توی سری MSI G780 - Asus g74 و خیلی از سری های دیگه که توی ایران یافت نمیشن هست -- حوالی 2,300,000 تو ایران هست و میتونی همه بازی ها رو روی High و گاها روی Ultra اجرا کنی با AAمدلهای High هستن که با کارتهای GTX570m - GTX 580m - AMD 6990M - GTX485m - AMD 6970m یافت میشن --- توی ایران نیستن اما خریدشون از MSI - SAger - Alienware حوالی 2500 تا گاها نزدیک 3000 هزاد دلار خرچ بر میداره بسته یه CPU و ... که حوالی 3.5 تا 4 تومن شاید تو ایران باشه - کارت های مثل GTX 580m - AMD 6990m در واقع قدرتشون با GTX560ti ماله کامپیوتر یکی یا بالا تر هستمدل High End Gaming هست که به Sager np7282 - Cleve x7200 - Alienware m18x خلاصه میشه - این ها CPU های کامپیوتر توشون هست یا از Extreme Mobility Processor استفاده میکنن و کارتهای SLI - CrossFire دارن مثل GTX 580M SLI - AMD 6990M CroossFire ( اینها قدرت یک ATI 6970 - GTX 580 کامپیوتر رو دارن !!!! )و حتی قابلیت ارتقا GPU و CPU رو به راحتی دارن و حوالی 4000 تا 5000 هزار دلار برای بک کانفیگ خیلی قوی اب میخورن - تو امضای من Sager NP7282 مال خودم هست که حوالی 4200 دلار شده و الان هم براش GTX580m sli سفارش دادم که خودش 1600 دلار ... پس این هیولا لپتاپها پاشون به ایران برسه اصلا نمیدونم چه قد میشه !!!!!!برای Full HD 3d GAming هم حوالی 2,500,000 تا 3,000,000 کنار بزارالان قیمت لپ تاپ های Full HD چطورند؟! واسه گیمینگ.یه لپ تاپ فول اچ دی واسه گیمینگ بخوام بگیرم حداقل باید چقدر $ کنم؟!حالا اگه 3D هم بهش اضافه بشه چی!؟ در واقع واسه یه لپ تاپ Full HD 3D مخصوص گیمینگ باید چقدر مایه بزارم؟!حرفی از سیستمن نزدم چون فعلا میخوام حدودا قیمت ها رو بدونم چجوریه. اصلا عجله ای ندارم شاید سال دیگه بگیرم! چون تا جایی که میدونم قیمت لپ تاپ های FULL HD 3D سر به فلک میزنه!