از اینجا دان کندوست عزیر Nvidia ایران رو تحریم کرده سایتش توی ایران بالا نمی آد
باید با ....شکن وارد شد
http://www.pcpitstop.com/drivers/download/NVIDIA~GeForce~9400~GT.html
از اینجا دان کندوست عزیر Nvidia ایران رو تحریم کرده سایتش توی ایران بالا نمی آد
باید با ....شکن وارد شد
آره منم میگم بیشتر از 1300نمیارزه چون نه بلوری داره نه fhd ه.تازه رمشم 6ه.اما من فکر نمی کنم این مدل ge620dx تو بازار باشه.اگه هست لطف کنید سایتشو یا آدرسو بزارین چون من تا یه چند وقت دیگه باید برم یه لپ تاپ بگیرم و این مدل یکی از اولویتامهبه نظر من که نمی ارزه با این قیمت.یا آدم یه کم ازش کم می کنه ge620dx می گیره یا یه کم می ذاره روش GX680 می گیره.
سلام دوستان
جان خودتون منو کمک کنید
چندروزیه دنبال لپ تاپم ولی نمی دونم چه مدلی بگیرم
ازبس که مدلای مختلف توبازارریخته
حدود1200پول دارم
یه چند مدل برام معرفی کنید و مشخصاتش رو بگید برم یکیشو بگیرم
گرافیک و رم و هاردش هم بالا باشه
صفحه نمایشش هم led 16باشه
اگه معرفی کنیدممنونتون میشم
ببخشیدیه سوال دیگه هم داشتم
msi gx680 نمایشگرشledهستش یاlcd
Asus N53SNمن 1500000 بودجه یه لب تاپ میخوام که core i7 نسل 2 باشه
یه کارت گرافیک توپ داشته باشه
و مانیتور 15 اینچ
خواهشا راهنمایی کنید
سلام.
یک لپ تاپ ارزان قیمیت میخوام که بتونه بازی های روز رو انجام بده،فقط بتونه بازی رو اجرا کنه،امکانات دیگه رو نمیخوام..بذار لپ تاپه اندازه مانیتور باشه.:d
چه قیمت هست؟
---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:16 PM ارسال شده بود ----------
بچه ها کسی راهنمایی نمیکنه؟
با داشتن یک GPU سریعتر طلیعتا MSI G680 به شما اجازه رندر و پردارش سریعتری هم میده ! البته برای چه برنامه ای !!!؟؟؟ تصور کن که شما در واقع با داشتن یک عدد Nvidia GT555m انگاری یک کارت GT430 دستکتاپ رو داری ..... - باید مطلع باشی کارتهای Quadro - FirePro هستن که برای کارهای سنگین گرافیکی طراحی شدن و فکر نکنم Mobility WorkStations هم توی ایران باشه ....با این حال اگر منظورت از برنامه های سنگین Unity - Maya - و ... هست بهتره بری سراغ PCسلام بچه ها لطفا کمک کنید من بین این دو مدل موندم:Msi gx680 و Asus n53sn کدومش بهتره؟ من میخوام همه کاری بکنه: پردازش سنگین ، برنامه نویسی ، بازی. با توجه به اینکه ام اس آی سری گیم هستش آیا میتونه از پس نرم افزارهای سنگین بر بیاد ممنون میشم توضیح کاملی بدین
سریهای Acer Aspire 5770g ها هستن ... سری Dell Inspiron هم نگاه کن = من خودم Acer رو به دلیل کیفیت ساخت پایین توصیه نمیکنم -- Dell Inspiron ها 100% انتخاب بسیار بهتری توی این رنج قیمت هستنسلام , دوستان میشه چند مدل لپ تاپ از برندای مختلف تا سقف 700 هزار تومن بهم معرفی کننین ؟
MSI780 - Asus G74SX یا اگر هنوز Asus G74SX وارد نشده .... Asus g73 هست البته همه روی 2 و 300 به بالا هستن - بهتر بودجه رو بالا ببری یا به فکر G680 از MSI باشی.سلام
دوستان بهترین لپ تاپ تا سقف 2 میلیون تومان رو پیشنهاد بدید لطفا (بیشتر واسه بازی)...
Sony هست یکسری از مدلهای Dell هم هستن که قدرتهای کافی برای اجرای اونچه مورد نیازشون هست رو داره . مثل Sony ها : VPCF2290X - VPCEJ190Xسلام.
میخواستم واسه آبجیم یه لپ تاب بگیرم در حد 1 میلیون تومن واسه وب گردی و اجرای بازی های آرکید و و باتریش هم خوب باشه 17 اینچ باشه.
چه مدلی بگیرم؟
آقا فرشید شما خودت چی پیشنهاد میکنی؟
سلام دوستان یک لپ تاپ میتونید به من معرفی کنید که این هارو داشته باشه (قیمت هم تا 2 تومن خوبه)
1. برای بازی کردن (همه چیش بالا باشه)
2.مارکش sony باشه
3. 3d باشه
4.بلو ری رم هم داشته باشه
1. برای بازی کردن ر ایم حد فقط میتونی لپتاپی رو بخری که دارای GTX460m یا GTX560m باشه - با توجه به این که Option بالاتری توی بازار ایران نیست که میشه MSI g780 - Asus g74sx که البته Asus g74sx هم 3d هست و این کارت طیف وسیعی از بازی های روز رو روای High و گاها Ultra روی 1080 جواب میدهسلام دوستان یک لپ تاپ میتونید به من معرفی کنید که این هارو داشته باشه (قیمت هم تا 2 تومن خوبه)
1. برای بازی کردن (همه چیش بالا باشه)
2.مارکش sony باشه
3. 3d باشه
4.بلو ری رم هم داشته باشه