مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

بلاخره امروز یکی زنگ زد و گفت داریم Gx680 اما قیمت فضایی گفت 1650 میلیون توما قیمتش بود .آقا یکی بیا د یه مدل به من بگه با مشخصاتش و یه لینک هم بده بودجه هم 1200 تا 1300 میدم بیشتر از این نشه ممنون
سلام مدل GE620DX مدل قابل قبول و خوبی هستش به علاوه HP 6090 هم هست که باز دیسته کمی از نظر Performance با GE620DX در کل نداره و در یک سطح هستن ..... کلا برای Gaming اینا هستن . کارت AMD 6770m و Nvidia GT555m مناسبن برای Low Budget

بهترین انتخاب GE620DX هست با قیمت 1.310 از بروشور ماتریس
مطمئنید ماتریس وارد کرده ؟! شما این مدلو تو کدوم بروشور دیدی؟!!!
تو سایت که همچین مدلی رو نزده.فقط ge620 i7 , ge620 i5 , ge620 FHD تو سایتش هست!
------------
ضمنا GX680 هم ماتریس مجددا وارد کرده و تو قسمتش زده available .

مطمئنید ماتریس وارد کرده ؟! شما این مدلو تو کدوم بروشور دیدی؟!!!
تو سایت که همچین مدلی رو نزده.فقط ge620 i7 , ge620 i5 , ge620 FHD تو سایتش هست!
------------
ضمنا GX680 هم ماتریس مجددا وارد کرده و تو قسمتش زده available .
تو بروشور ماتریس ته یه مجله بود این قیمت

تو بروشور ماتریس ته یه مجله بود این قیمت

بعد این که شما دیدی با blueray بود؟

این گرافیکش DDR3 یه اون یکی DDR5 .می گم این گرافیکا واقعا چه قدر با هم فرق دارن؟
ضمنا GX680 تا 16 رم ساپورت می کنه این یکی تا 8.
gx680 جای دو تا هارد داره ولی این نداره.

و نهایتا 190 تومن با gx680 تفاوت قیمت داره.

• Like
Reactions: Saber
کسی تجربه استفاده از HP TouchPad داره؟
سلام من یک مقداری برای امتحان باهاش کار کردم . از نظر Performance و سرعت کلی نسبت به Ipad 2 مقداری عملکردش کندتر هستش....مثلا زمان Boot time و باز کردن گالری عکس و ... . Keyboard خیلی خوبه داره و به من یکی بهتر از ipad چسبید جدا !!! چون دست روی صفحه خیلی راحت سر میخره . کیفیت تصویرش هم بسیار عالی هست اما خب توی نور افتاب به خوبی Ipad دووم نمیاره برای زاویه دیده کلی. WebOS کلا خیلی خوبه مخصوصا به همان اندازه که کار کردن با IOS برای Online - We b Surfing و مخصوصا Mail شیرین هست این HP هم هست و چیزی کم نداره - با این حال باگ داشتن و کند شدن قابل فهم در بعضی مواقع در هنگام Multi Tasking یه کمکی اذیت میکنه - برای Skype و این چیزها هم خوبه حتی برنامه های مخصوص Facebook و باز کردن انواع Documents ها روش هست که برعکس Ipad که در ابتدا ما روشن میکنیم و هیچی توش...نیازهای اولیه کاربر رو توش داره....در کل میتونه گزینه خوبی باشه اما Ipad 2 هم خالی از لطف نیست !

این گرافیکش DDR3 یه اون یکی DDR5 .می گم این گرافیکا واقعا چه قدر با هم فرق دارن؟

مدلهای GT 555m همونطور که تو پستهای پیشین اشاره کردم کلا فرق توانایی رندرشون توی 0 الا 5 فریم ماکزیمم هستش - چه بسا که داشتن Core i3,i5,i7 هم میتونی تفاوتی کم یا زیادی رو در حد بالا و پایین بودن فریم در حد 2-3 ایجاد کنه ....
دوستان ns53sv رو چجوری به تلویزیون بزنم؟؟اصلا تلویزیون رو نمیشناسه هم با کابل hdmi هم با vga وصل کرد اما نشد
کابل HDMI رو وصل کن یه یکی از پورتهای HDMI تلویزیون هم کانل رو روی اون پرت مربوطه بزار .... باید خودکا خودش وصل شه...میتونی برای اطمینان هم درایورهای GPU رو اپدایت کنی تا کمپاننتهای مربوط به Audio - HDMI هم اپدیت شن...ببین چی میشه؟

• Like
Reactions: amirf
"پویا خان"! نظرتون درباره asus k53sv چیه با کانفیگ cor i3 ؟ دلیل خاصی داره این مدل رو پیشنهاد نداید. بعد توی سایت www.lnet.ir نوشته که dell 5110 از کیفت ساخت پایینی برخورداره و hp4530 نیز دارای صفحه نمایشگر ضعیفیه.ایا ای نقدها تایید میشن؟ ممنون میشم پاسخ بدید.

این فکر کنم ddr3 بود و blueray نداشت و باتری هم 6cell بود و وزن هم 2.4 کیلو
همون طور که میگین خب 680 از هر نظر بهتره چون قیمت بالاتری داره و وزنش هم بیشتره ولی من این پیشنهاد رو به یه اقای دیگه با بودجه 1.300 دادم خب اگه 1.500 بود منم میگفتم gx680ولی وزنش یکم زیاده
راستی اقای Triangels مشکل من با g53 حل شد win از backup ریختم همه چی رو update کردم الان بین very high و extreme بین 30 تا 60 فریم میگیرم تو crysis 2 و در ضمن 3d خاموش

"پویا خان"! نظرتون درباره asus k53sv چیه با کانفیگ cor i3 ؟ دلیل خاصی داره این مدل رو پیشنهاد نداید. بعد توی سایت www.lnet.ir نوشته که dell 5110 از کیفت ساخت پایینی برخورداره و hp4530 نیز دارای صفحه نمایشگر ضعیفیه.ایا ای نقدها تایید میشن؟ ممنون میشم پاسخ بدید.
به این خاطر که اونها CPU قویتری داره در مورد کیفیت ساخت هم کلسری جدید لپتاپ هی دل مثل گذشته نیست و امار خرابیشون کم شده و در سطح مناسبی(نمیگم خیلی بالا)قرار داره صفحه نمایش همه ی مدل های جدید HP غیر مدل های پیشرفته و گرونش از نوع Bright LED که کیفیتی مناسبی داره
اگه CPU I3 جوابگوت هست تو اون رنج قیمت K53SV هم بسیار خوبه

راستی اقای Triangels مشکل من با g53 حل شد win از backup ریختم همه چی رو update کردم الان بین very high و extreme بین 30 تا 60 فریم میگیرم تو crysis 2 و در ضمن 3d خاموش
خیلی خوبه - پس مشکل حل شده - اره الان داری فریم درست رو میگیری - کلا Crysis 2 فقط تنظیم Extreme ممکنه بعضی جاها کم بیاری اما فریم قابل قبول رو برای بازی میگیری - تنها بخش سنگین Crysis 2 که کارتا کم میارن همون Ultra با DX11 که دیگه روی 1080 جواب گو نیست .

سلام به همه
بین این سه مدل کدومه برای Catia,autocad و نرم افزارهای تحلیل که بیشتر Cpu و ram میگیرن و بازی :d بهتره؟(خرکار هم باشه)
Ideapad Y570
ram 6
vga 555

asus n53sn
ram 8
vga 550

hp 6080
ram 6
vga 6770m ati

k53
ram 8
vga 540