مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

Crysis 2 رو با چه تنظیماتی اجرا میکنی .... GTX460m رئی Extreme راحت فریم میده فقط روی Ultra هست که فریم نمیده .... میتونی Bechmark رو خودت ببینی - روی چه رزولیشن بازی میکنی ؟
منم Bechmark رو دیدم از همین ناراحتم که اون جوری نیست ولی مشکل من با CRYSIS هست فقط مثلا تو METRO 2033 رو DX10 رو high کم پیش میاد زیر 40 بیاد یا مثلا تو witcher 2 بین high و medium عموما بالای 30 هست ولی تا 15 هم می یاد ولی تو crysis2 تا درگیری شروع می شه حتا رو پایین ترین گرفیک با dx11 و hi-res خاموش رو رزولیشن 1366در 768 می یاد زیر 20 البته در مورد witcher هم بیشتر رو medium با دو تا رو بالا تر بردن تازه میاد رو 40 اینا یه زره کم فریم نمی دن الان مشکل نداره لپتاپ که

سلام! ممنون! میشه لطفا تفاوت دقیق gx680 vs gx683 رو بهم بگید از نظر performance توی بازی کردن ؟ و همچنین تفاوت قیمت ؟
این msi یه جوری تو سایتش از امکانات این لپتاب با آب و تاب حرف میزنه که چش آدمو واقعا میگیره ! :d

سلام! ممنون! میشه لطفا تفاوت دقیق gx680 vs gx683 رو بهم بگید از نظر performance توی بازی کردن ؟ و همچنین تفاوت قیمت ؟
این msi یه جوری تو سایتش از امکانات این لپتاب با آب و تاب حرف میزنه که چش آدمو واقعا میگیره ! :d
تفاوت اساسیش در کارت گرافیکش هست که 560m هستش و نسبت به 555 یه 30 درصد قویتره ولی خوب قیمتشم همونطور که گفتم به مراتب بالاتره:)

gx680 555m داره 12gig ram وdvd -writer ولی gt683 560m و 16 gig ram و blue-ray و هارد بهتر و در کل فکر نکنم gx683 داشته باشیم و به جای x ما t داریم

منم Bechmark رو دیدم از همین ناراحتم که اون جوری نیست ولی مشکل من با CRYSIS هست فقط مثلا تو METRO 2033 رو DX10 رو high کم پیش میاد زیر 40 بیاد یا مثلا تو witcher 2 بین high و medium عموما بالای 30 هست ولی تا 15 هم می یاد ولی تو crysis2 تا درگیری شروع می شه حتا رو پایین ترین گرفیک با dx11 و hi-res خاموش رو رزولیشن 1366در 768 می یاد زیر 20 البته در مورد witcher هم بیشتر رو medium با دو تا رو بالا تر بردن تازه میاد رو 40 اینا یه زره کم فریم نمی دن الان مشکل نداره لپتاپ که
بازی زو Update کردی ؟ درایور رو چی --- یه مشکلی داره با Crysis !!! باید روی High جواب گو باشه ... من خودم نداشتم ... اما Metro رو باز خوب فریم میدی...الان به ذهنم نمیرسه مشکل از کجاست . ولی مطمعن باش درایور اپدیت هست و دستگاه رو Power saving اینا نیاشه...

ببخشید من باز مزاحم شدم میدونم خسته شدین
من پول اومد دستم باز تا 1.900 میتونم واسه لپ تاپ بدم.
هرچیزه خوبی که هست معرفی کنین لطفا
ترجیحا گیمینگ
ظاهره خفنی هم داشته باشه بهتره
1.900 به پایین
مرسی

ببخشید من باز مزاحم شدم میدونم خسته شدین
من پول اومد دستم باز تا 1.900 میتونم واسه لپ تاپ بدم.
هرچیزه خوبی که هست معرفی کنین لطفا
ترجیحا گیمینگ
ظاهره خفنی هم داشته باشه بهتره
1.900 به پایین
مرسی
سلام -- تا اونجایی که بچه ها همیشه گفتم و دیدم با توجه به قیمت لپتاپهایی که به GTX560m مجهز هستن ظاهرا همه بالای 2 هستن .... اگر یکم بیشتر ... تا 300-400 تومن زور بزنی بتونی Asus یا MSI G680x رو با GTX560m خیلی خوب میشه .... اینهای Performance خیلی خوبی دارن برای Gaming در کل .... در غیره این صورت فکر کنم بار هم باید با انتخابهای قبلی برای GT555m توی MSI کنار بیای یا اینکه HP 6090 که با توجه به اینکه یک ظاهر باحال میخوای برو سراع همین مدلهای MSI - مدل GT680 که با GTX460m بود اینحا تو بازار هست و زیره قیمت دارن میدن !!!
یک پیشنهاد هم اگر میتونی از مالزی لپتاپ بگیری قیمتهای خیلی خوبی دارن !!
باز اقا Pouya از قیمتها و موجودی بازار اطلاع دارن خیلی میتونن کمک کنن

آخرین ویرایش:
میخوام یه لپتاب بگیرم با مشخصات نسبتا خوب بودجه هم 1300 تا 1400 میدم
برای گیم باشه چه بهتر
اگر معرفی میکنید خواهشا با VGA Nvidia معرفی کنید
ممنون

میخوام یه لپتاب بگیرم با مشخصات نسبتا خوب بودجه هم 1300 تا 1400 میدم
برای گیم باشه چه بهتر
اگر معرفی میکنید خواهشا با VGA Nvidia معرفی کنید
ممنون
میتونی در این حد مدل MSI g680 رو بگیری به Nviida GT555m قیمتش هم اونطور که دوستان میگن 1,450 هستش . با Core i7 هست و کارت GT555m هم مینونه طیف وسیعی از بازی ها رو روی High آجرا کنه ولی روی Ultra کم میاره - البه تعدادی از بازی ها مثل Black ops اینا هم هست که راحت روی Ultra فریم 30 - 35 رو میده .... کلا ساختار کیفینی خوبی هم داره و Cooling هم مشکلی نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Saber
میتونی در این حد مدل MSI g680 رو بگیری به Nviida GT555m قیمتش هم اونطور که دوستان میگن 1,450 هستش . با Core i7 هست و کارت GT555m هم مینونه طیف وسیعی از بازی ها رو روی High آجرا کنه ولی روی Ultra کم میاره - البه تعدادی از بازی ها مثل Black ops اینا هم هست که راحت روی Ultra فریم 30 - 35 رو میده .... کلا ساختار کیفینی خوبی هم داره و Cooling هم مشکلی نداره
میشه یه لینک بدی تا مشخصاتشو ببینم
ممنون میشم

سلام دوستان
من تازه عضو شدم و خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنین.دوستان این لپ تاپ msi ge620dx تو بازار موجوده؟چون من تو سایت تو سایت ماتریس یه نگا کردم این مدلو ندیدم.ضمنا ge620dx با این gx680 بجز تو رم تفاوت دیگه ای داره؟

سلام دوستان
من تازه عضو شدم و خیلی ممنون میشم منو راهنمایی کنین.دوستان این لپ تاپ msi ge620dx تو بازار موجوده؟چون من تو سایت تو سایت ماتریس یه نگا کردم این مدلو ندیدم.ضمنا ge620dx با این gx680 بجز تو رم تفاوت دیگه ای داره؟
سلام
MSI ge 620DX : Nvidia GT 555m 128bit DDR3 1gb بر اساس خوده وب سایت رسمی
MSI Gx680 : Nvidia GT555m 1gb Gddr5 128bit بر اساس وب سایت رسمی
ممکنه برای کشورهای مختلف کانقیگهای یک جور و متفاوتی از GT555m اومده باشه -- میتونی دسته بندی GT555m رو در زیر ببنی که از سایت Notebookcheck
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html
البته توی فریم دهی خیلی فرق ندارن - حدود 0 تا 5 فریم
----------
ساخت بنده دوتا هم فرق داره ... بدنه G680 :;کمی بهنر هست و چراغ داره ... در عوض بدنه اون یکی Brushed Metal کامل هستش که ممکنه خیلی شکل Gaming نداشته باشه .
-------
وزن G680 حدودا 3.5 کیلو هست و دیگری حدوده 2.4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or