کارت GT555m کارت بدی نیست میتونه طیف وسیعی از بازی ها رو روی تنظیمات High آجرا کنی .... برای Ultra هم روی همه ی بازی ها انتظار نداشته باش - چون اونوقت این کارت ضعیف هستش. میتونی Bechmark ها رو اینجا نگاه کنی :متاسفانه پولم به GX780 GT780 نمیرسه
به نظرت همین GX680 برایه بازی کردن رو یه گرافیکه خوب جواب میده یا نه؟
تا 1.5 بیشتر نمیتوننم
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-555M.41933.0.html
این کارت Nvidia GT555m چند مدل مختلف داره که Clokc هاش بالا و پایین هستن !
به فکر OverClock ذستگاهی مثل Asus نباش !! اون Cool pad هم کاری جز گردش هوای بهتر در زیر محیط دستگاه نمیکنه ! چون OverClock فقط به طرز زیادی دمای ایجاد شده که کارت رو از حالت عادی به بالاتر میبره و GTX460m هم مناسب Overclock نیست ..... کارتهای قوی مثل GTX485m و AMD 6970M به بالا بهتر هست OverClock بشن.حالا به نظر شما یه دست دوم رو چند می خرن من اول 1 ماه و نیم پیشg53jw-3de گرفتم 2.400 که خراب بود و برام با g53sw عوض کردن و یه 200 دیگه گرفتن ولی برا این یکی فاکتور ندادن بعد حالا اگه نفروختم می خوام یه cool pad خوب بگیرم overclock کنم یکم و اگه می شه یکی بگید من الان یکی از این مارک هم دارم cooler master notepal ax
سری Asus Eee خوب هست ---سلام
عزيز ببخشيد من ميخوام يه لپتاپ چيزي بگيرم فقط واسه اينترنتو idm و يه برنامه ps3 p roxy ميخواستم ببينم لپتاپ بگيرم يا ميني لپتاپ ؟يا تبلت اصلا :d
من از قیمتهای ایران بی خبرم اما مدل G780 که GTX560m داره خیلی خوبه --- مدلهای Qusmio هم هستن که فکر کنم ایران موجودنسلام دوستان عزیز ! میخواستم ببینم با بودجه حد اکثر ۲ میلیون چه لپتابی از سری gaming msi میتونیم بگیرم ؟ مرسی!