مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

‎ ‎سلام از این دو مدل کدومش بهتره : Asus n53sn یا ‏msi gx680 خیلی فوریه لطفا کمک کنید
مدل MSI G680 به دلیل داشتن Nvidia GT555m بیشتر برای بازی طراحی شده در حالی که Asus s53sn در یک محدوده جدا تعریف شده و برای استفاده های روزانه ساخته شده ! MSIg680 سنگین هست و به درد بازی میخوره در حالی که N53sn کارت GPU خیلی قوی نداره و سبک وزن برای استفاده روزانه و کارهای مختلف هست ... جفت از نظر کیفیت ساخت خیلی خوب هستن
دوستان بین این سه تا کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
Dell 5110-core i5
HP probook 4530s-core i5
Lenovo G570
Dell بدک نیست .. کلا بسته به قیمتش کیفیت خوبی میده ... برای جه کاری میخوای ؟ در هر صورت Core i5 هم خیلی خوبه !
HP ممکنه در کیفیت ساخت و گارناتی به مشکل بر بخوری
Lenovo هم از نظر خرکاری و کیفیت که عالی هستش ... من بودم انتخاب اولم HP بود اما به دلیل گارانتی بد تو ایران میتونی یسته یه منظور استفاده Lenove و بعدش هم Dell رو در نظر بگیری

با سلام
میخوام یه لپتاپ بخرم واسه بازی و کارهای گرافیکی ( افترافکت ) ، بودجم ١٠٠٠$ و میخوام از آمازون بخرم ، موندم بین این سه تا :
HP Pavilion dv7-6195us 999$

http://www.amazon.com/HP-Pavilion-d...M4ZO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1315580589&sr=8-1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ASUS G53SW-XA2 949$

http://www.amazon.com/G53SW-XA2-Rep...V62W/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1315580599&sr=8-4

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

و یا این مدل رو با این کانفیگ از سایت اکسوتیک ( xoticpc.com ) بگیرم که ١١٠٠$ میشه ، آیا می ارزه ؟
FORCE 16F2 / MSI 16F2 - BACK ORDER
- 15.6” FHD 16:9 LED Backlit Wide screen (1920x1080) Super Clear Glare Type Screen
- 2nd Generation Intel® Core™ i7-2630QM, 2.0-2.8GHz, (32nm, 6MB L3 cache)
- Stock OEM Thermal Compound ( IC Diamond Thermal Compound - CPU + GPU Provided FREE with Processor Upgrade!)
- nVidia GeForce GTX 560M 1,536MB PCI-Express GDDR5 DX11
- 6GB - DDR3 1333MHz Dual Channel Memory (2GBx3)
- 750GB 7200RPM 16MB Cache Buffer (Serial-ATA II 3GB/s)
- 4X Blu-Ray Reader + 8X DVDRW/CDRW Super Multi Combo Drive
- Internal 7-in-1 Card Reader (MS/MS Pro/MS Duo/MS Pro Duo/SD/Mini-SD/MMC/RS)
- Internal Bluetooth + EDR
- Built-in 802.11 Wireless B/G/N - Stock Wireless Card
- Integrated Digital Video Camera
- Sound Blaster Compatible 3D Audio - Included
- Smart Li-ion Battery (9-Cell)
- No Operating System Standard
١١٠٠$

www.xoticpc.com

باتشکر
Xoticpc خیلی خوبه - من هم قبلا Sager NP7282 رو ازشون برای خودم گرفتم ---- به نظر من همنین رو ازشون بگیر ... بهتره GTX560m داشته باشه کارت بسیار بهتری هست نسبت به سری های قبلی مثل GTX460m

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Nilooofar
سلام‏ در کل msi gx680‎ ‎میتونه بعنوانه یه سیستم مناسبتر نسبت به asus n53sn ‎مورد نظر باشه؟ نمیخوام زیاد جابجاش کنم. عمرش برام مهمه . ممنون میشم جواب بدین . فوریه

سلام‏ در کل msi gx680‎ ‎میتونه بعنوانه یه سیستم مناسبتر نسبت به asus n53sn ‎مورد نظر باشه؟ نمیخوام زیاد جابجاش کنم. عمرش برام مهمه . ممنون میشم جواب بدین . فوریه
میتونه باشه - هم در اجرای Game سرعت بالاتری نیست به Asus داره با توجه به داشتن کارت بسیارخوب Nvidia GT555m و هم از نظر کیفیت ساخت و مخصوصا دوام و Cooling بسیار عالی هستش

Xoticpc خیلی خوبه - من هم قبلا Sager NP7282 رو ازشون برای خودم گرفتم ---- به نظر من همنین رو ازشون بگیر ... بهتره GTX560m داشته باشه کارت بسیار بهتری هست نسبت به سری های قبلی مثل GTX460m
خوب ممنون بابت جوابتون
ولی اگه از بین اون دوتایی که تو آمازونه یکیشون رو انتخاب کنم ، به نظر شما کدومشون بهتر ه ؟

آخرین ویرایش:
سلام من ویندوزم رو عوض کردم ماله لپ تاپو الان رمم 2.75usbleیعنی قابل استفادست چیکار کنم ویندوزم ویستا 64 بیت بود الان سون 32 بیته:(
سلام اکر قبلا Windows Visa 64 bit داشته مغلومه CPU شما 64 بیت رو ساپورت میکنه ! پس مشکلی نیست .... برای 64 بیت بودن هم باید نسخه 64 بیت Windows 7 رو بگیری و نصب ... چاره ای جز Unistall این ویندوز و نصب نسخه 64 بیتی نداری
خوب ممنون بابت جوابتون
ولی اگه از بین اون دوتایی که تو آمازونه یکیشون رو انتخاب کنم ، به نظر شما کدومشون بهتر ه ؟
برای منظوز استفاده از بازی بهتره همون Asus g53 رو بگیر چون GTX460m برای بازی از AMD 6770m خیلی بهتره چون 6770m در واقع برابر Nvidia GT555m هستش و Asus هم خیلی خوبه- ولی من توصیه نمی کنم سخت افزارهای قدیمی بگیرین...بهتره با مدل MSI از Xoticpc بگیری چون GTX560m از GTX460m بهتر و سریعتر هستش

آخرین ویرایش:
سلام من میخوام از بین msi gx680‎ و asus n53sn‏ یکیشو بخرم. قدرت پردازش و عمرش برام مهمه. کانفیگ ام اس آی بهتره اما دو چیز نگرانم کرده. 1: با توجه به اینکه ام اس آی سری گیم هست آیا میتونه برنامه های دیگه رو اجرا کنه(برنامه نویسی، اینترنت و ... امور روزانه) 2: آیا افت قیمت ام اس آی مشکوک نیست؟ کاهش 500 هزار تو دو ماه.‏ لطفا کمک کنید. خیلی فوریه

---------- نوشته در 02:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:53 PM ارسال شده بود ----------

سلام بین این دو مدل موندم :‏ msi gx680‎ ‎و asus n53snکانفیگ ام اس آی بهتره اما دو چیز نگرانم کرده. 1: با توجه به اینکه ام اس آی سری گیم هستش آیا از پس اجرای امور روزانه بر میاد( برنامه نویسی، ویژوال استودیو، اینترنت و ...). 2: آیا افت قیمت ام اس آی مشکوک نیست؟(کاهش 500 هزار در دو ماه) قدرت پردازش و عمرش برام مهمه.‏ لطفا کمک کنید. خیلی فوریه

ببین من خودم هم g53sw-3de دارم لپ تاپ خیلی خوبی منم همین پیشنهاد میکنم راستی شما ایرانی؟
نخیر ایران نیستم دوست عزیز
ولی آیا اون مدل که شما دارید صفحه نمایش 3d داره که بدون عینک بشه دید ؟
واسه این میگم که تو بعضی از سایتها دیدم که نوشته :Naked eye 3D
الآن این مدل تو هیچ یک از سایتهای خارجی مثل آمازون و یا هرجای دیگه وجود داره واسه فروش ؟ شما از کجا خریدید ؟

آخرین ویرایش:
بله ایرانی هستم دوست عزیز
ولی آیا اون مدل که شما دارید صفحه نمایش 3d داره که بدون عینک بشه دید ؟
واسه این میگم که تو بعضی از سایتها دیدم که نوشته :Naked eye 3D
الآن این مدل تو هیچ یک از سایتهای خارجی مثل آمازون و یا هرجای دیگه وجود داره واسه فروش ؟ شما از کجا خریدید ؟
ببین مدل من تقریبا g53sw a1 هست فقط بجای صفحه full HD ماکسیمم می تونم1366x768 داشته باشم ولی از اون ور صفحه اش 3d هست ولی عینک می خواد که یکی تو جعبه اش بود اون naked eye 3D فکر کنم فقط مال g53sx هست اونم منم فقط خودم ندیدم ولی کالا 3d اگه واسه بازی می خوای option خوبی نیست بیشتر مواقع فریم نصف حالت عادی می شه ولی واسه فیلم خوبه من هم به قیمت 2.550 با گارانتی که هفته پیش 2.350 شده بود
الان ایرانی بودی یه دفه دیگه نیستی؟
پس اگه ایران نیستی قیمت من به شما کمک نمی کنه ولی می تونی یه 600 بزاری روش gt683dxr رو بگیری فکر کنم البته که gtx570m داره که بین 550ti و 560ti هست فکر کنم

آخرین ویرایش:
dell mini 10

با سلام به اساتيد گرامي
بنده قصد خريد يک لبتاپ با قيمت حدود 400 هزارتومان رو دارم
و کار زيادي هم ندارم فقط اينترنت گردي و ديدن موزيک و فيلم و...
و نظر خودم لب تاپ dell mini 10 هست که انتخاب کردم
خواهشي که از شما داشتم ميخام بدونم براي کار من با اين پولي که من دارم ايا انتخاب مناسبي هست
و کلا لبتاپ خوبي براي چنين کارهايي هست يا نه
بيشتر براي گشت و گزار تو اينترنت و گوش دادن موزيک و فيلم هست که ميخام لب تاپ بگيرم
اگه ميشه يه تو ضيحي بدين و بنده رو راهنمايي کنيد
گفتم چون شما تو کار لب تاپ خبره هستيد از شما اساتنيد نظر بگيرم بازم ممنون منتظر جواب شما هستم

ببین مدل من تقریبا g53sw a1 هست فقط بجای صفحه full HD ماکسیمم می تونم1366x768 داشته باشم ولی از اون ور صفحه اش 3d هست ولی عینک می خواد که یکی تو جعبه اش بود اون naked eye 3D فکر کنم فقط مال g53sx هست اونم منم فقط خودم ندیدم ولی کالا 3d اگه واسه بازی می خوای option خوبی نیست بیشتر مواقع فریم نصف حالت عادی می شه ولی واسه فیلم خوبه من هم به قیمت 2.550 با گارانتی که هفته پیش 2.350 شده بود
الان ایرانی بودی یه دفه دیگه نیستی؟
پس اگه ایران نیستی قیمت من به شما کمک نمی کنه ولی می تونی یه 600 بزاری روش gt683dxr رو بگیری فکر کنم البته که gtx570m داره که بین 550ti و 560ti هست فکر کنم
اول فکر کردم میگی ایرانی هستی ، خوب گفتم بله ... بعدش یکم خوبتر خوندمش فهمیدم منظورت اینه که ایران زندگی میکنم یا نه ؟ نه من تو ایران نیستم :d
والا چی بگم اون gt683 خیلی گرون میشه واسه من ، فکر کنم برم سراغ همون msi از اکسوتیک بهتره ...

کسی نیست جواب من رو بده اساتید گرامی من رو هم در یابید

کسی نیست جواب من رو بده اساتید گرامی من رو هم در یابید

با سلام به اساتيد گرامي
بنده قصد خريد يک لبتاپ با قيمت حدود 400 هزارتومان رو دارم
و کار زيادي هم ندارم فقط اينترنت گردي و ديدن موزيک و فيلم و...
و نظر خودم لب تاپ dell mini 10 هست که انتخاب کردم
خواهشي که از شما داشتم ميخام بدونم براي کار من با اين پولي که من دارم ايا انتخاب مناسبي هست
و کلا لبتاپ خوبي براي چنين کارهايي هست يا نه
بيشتر براي گشت و گزار تو اينترنت و گوش دادن موزيک و فيلم هست که ميخام لب تاپ بگيرم
اگه ميشه يه تو ضيحي بدين و بنده رو راهنمايي کنيد
گفتم چون شما تو کار لب تاپ خبره هستيد از شما اساتنيد نظر بگيرم بازم ممنون منتظر جواب شما هستم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or