مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

SONY VAIO CW 2 HGX

Sony EA 25FX

Dell Inspiron 5110-A
که چند رنگ مختلف داره که اونم سلیقه ای هستش
مدل اولی سونی هم دارای چند رنگ مختلفه(از جمله صورتی:d)
راستی از gx680 رازی هستی ؟

آره واقعا عالیه. تو قیمتی که داره چیزه خوبیه..
هرکی تو این قیمت لپ تاپ میخواد حتما این رو بگیره.

سلام راستش من میخوام لپتاپ سونی بگیرم ولی کلن بین مدلایه سونی گیر کردم , اکثره کارم وب گردی و اهنگ گوش کردن و دیدنه فیلمه و به طور مداوم 6 ساعت از لپ تاپ استفاده میکنم , کیفیت تصویره FULL HD و سایزه 16.4 میخوام خیلی کم جابه جاش میکنم و وزنش اصلا واسم مهم نیست , از سری F میخوام و سقفه قیمتم 1.5 تومن... ولی گیج شدم , این مدلارو از سایته سونی ورداشتم بینه این 2 مدل کدومو واسم توصیه میکنید؟؟؟ VPCF225FG/B VPCF225FA/B کلا با این سقف خودتو با این ویژگی هایی که گفتم میشه واسم چند تا مدل بگین؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید...
سری f کلا سری خوبی هستش مدلایی که انتخاب کردی خوبه غیر از اینا مدلهای
Sony VAIO Series F 11 LFX
Sony VAIO Series F 11 HGX
Sony VAIO Series F 12MGX
مدل های خوبه بازار هستش

میخواستم ببینم بین dell XPS L502 و HPndv6-6199 کدوم بهتره و کارت گرافیک کدوم قویتر هست
کارت گرافیک 6199 قویتر هستش و کلا از همه نظر 6199 نسبت به l502 مدله بهتریه

دوستان کدوم به نظرتون بهتره؟
ASUS - K53Sj-SX103
یا
lenovo g570-core i5
در کل می خواستم بدونم تفاوت core i3 و core i5 تا چه حدیه....
اولا عزیزم برای چه کاری میخوای ؟به طور خلاصه بخوام برات بگم i3 پردازنده ی هستش که از دو هسته ی مرکزی استفاده میکنه و I5 از 4 هسته ی مرکزی استفاده میکنه پس نتیجعه میگیریم که i5 هستش
بخوام این دو تا را مقایسه کنیم g570 هم از پردازنده ی قدرتمند تری استفاده میکنه هم از کارت گرافیگ gt550mکه نسبت به 520 خیلی قویتره پس اگه مصرفت کارهای سنگین و گیم هستش g570 انتخاب خوبیه(البته بودجتم بگو تا مدلهای دیگه هم بهت معرفی کنم)

درود
قیمت sony vaio ca15fx w رو میشه بگید چقد هست تو بازار.
ممنون.
عزیز هنوز این مدلا اینجا ندیدم و قیمتشا ندارم شرمنده

آره واقعا عالیه. تو قیمتی که داره چیزه خوبیه..
هرکی تو این قیمت لپ تاپ میخواد حتما این رو بگیره.

---------- نوشته در 01:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 PM ارسال شده بود ----------

دوستان یه لپ تاپ قدرتمند برای گیمینگ میخوام با مشخصات خوب تا 1600 .
خودم Dell Xps 15z رو دیدم خوب بود ولی میخواستم بدونم تا 1600 بهتر از این هم هست یا نه.
راستی قیمت بالاترین مدل Xps یعنی Xps17 چنده؟ ممنون.
سری xps مدلهای قدرتمندی هستش اما تا سقف 1600 مدلهای بهتری مثل msigx680 و asus n53sn انتخابهای بهتری هستن
مدل xps17 هم فک نکنم هنوز وارد ایرانشده باشه ولی اونم مدله خیلی خوبیه

راستی pouya من بازیه witcher 2 که خیلی سنگین هست رو high با فریم 29 اجرا کردم. رو ultra یکم چند فریم میاد پایین تر.
سیستمه صدا و خنک کننده قوی هم داره
خلاصه شک نکنین تو خریدش اگه با 1600 میخواین لپ تاپ بخرین

راستی pouya من بازیه witcher 2 که خیلی سنگین هست رو high با فریم 29 اجرا کردم. رو ultra یکم چند فریم میاد پایین تر.
سیستمه صدا و خنک کننده قوی هم داره
خلاصه شک نکنین تو خریدش اگه با 1600 میخواین لپ تاپ بخرین
مرسی:)

• Like
Reactions: Nilooofar
اسم لپ تاپ بیارین hp چیه یه نگاهی به خرابی لپ تاپ بندازین news.cnet.com/8301-17938_105-10400447-1.html?tag=newsEditorsPicksArea.0 یکی از اشنا ها hp داشت که طی 2 سال همه سخت افزارش داغون شد
لپ تاپ دخترونه هم فقط apple بعضی از مدل های سونی. dell 5110 اصلا پیشنهاد نمیکنم لپ تاپم خواستین به اقا ارش تو سایت pesiantools بگین زیر قیمت گیر میاره همین xps dell که 1400 میداد 1150 برای خودتون میگم هیچ سودی واسه من نداره فقط کلاه سرتون نره که بازار ایران ...............ram ddr3 4gb قیمت کردم 71 تو سایت زده 48 بعدش میگه خدا شاهده قیمتش همینه تخفیف نداره. مردک گران فروش

با سلام msi که میگن خوب نیست اما در کل در حد 1500 بهترین لب تاپ چیست؟
من نه زیاد اهل بازیم نه کار دیگر اما لب تاب کار زیاد میکشم اما خودم د n53 sn رو خوشم اومد شما چی پیشنهاد میکنید؟

درود .. لطفا بهم بگید به ترتیب کدوم یک از این کارتها قویترن... geforce 540 geforce 525 ati 6670m
540
6670
525

---------- نوشته در 08:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:40 PM ارسال شده بود ----------

با سلام msi که میگن خوب نیست اما در کل در حد 1500 بهترین لب تاپ چیست؟
من نه زیاد اهل بازیم نه کار دیگر اما لب تاب کار زیاد میکشم اما خودم د n53 sn رو خوشم اومد شما چی پیشنهاد میکنید؟
کی میگه عزیزه من خوب نیست فقط عامه پسند نیست بهترین انتخابتم همون n53sn هستش

• Like
Reactions: XagroX
اولا عزیزم برای چه کاری میخوای ؟به طور خلاصه بخوام برات بگم i3 پردازنده ی هستش که از دو هسته ی مرکزی استفاده میکنه و I5 از 4 هسته ی مرکزی استفاده میکنه پس نتیجعه میگیریم که i5 هستش
بخوام این دو تا را مقایسه کنیم g570 هم از پردازنده ی قدرتمند تری استفاده میکنه هم از کارت گرافیگ gt550mکه نسبت به 520 خیلی قویتره پس اگه مصرفت کارهای سنگین و گیم هستش g570 انتخاب خوبیه(البته بودجتم بگو تا مدلهای دیگه هم بهت معرفی کنم)

آقا من منظورم lenovo با کارت گرافیک 6370 بود
برای برنامه نویسی و کمی کارای گرافیکی می خوام وبودجم هم 800-900 هست
نظرتون در مورد این چیه؟
http://www.digikala.com/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Studio-1749-A

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or