قیمت همینه ؟! کدومه ؟![]()
همون که تو نمایندگی رسمی سایت زده درسته
قیمت همینه ؟! کدومه ؟![]()
سلام دوستان
من یکی از دوستام با نرم افزار مطلب کار میکنه. من نمیدونم دقیقا چی هست و چیکار می کنه اما می خواد یک لپ تاپ بگیره تا پروژه ای که تو دانشگاه بهشون دادن و تز ارشدش رو بتونه ارائه بده. یک لپ تاپ خوب که کیفیت خوبی هم داشته باشه با قیمت و مشخصات اینا بهم بگید. ممنونم
دستت دردنکنه دوست عزیز ممنون. تو رنج 1تومان از Asus هم چیزی هست؟ چون می خوام یک چیزی باشه که موندگاری خوبی داشته باشه و درصد خرابی کمی هم داشته باشه. طرف گفته سونی نمی خوام. Dell خوبه؟!رو چشم بیا عزیزم
Dell Inspiron 5110-A یک میلیون
Sony VAIO F13UFX یک میلیون ودویست
اولی سخت افزارش قوی تره و ارزونتر
دومی دارای صفحه نمایش بهتر و همچنین شیک تره
البته جفتشون core i7 هستند![]()
دستت دردنکنه دوست عزیز ممنون. تو رنج 1تومان از Asus هم چیزی هست؟ چون می خوام یک چیزی باشه که موندگاری خوبی داشته باشه و درصد خرابی کمی هم داشته باشه. طرف گفته سونی نمی خوام. Dell خوبه؟!
سلام دوستان
من یکی از دوستام با نرم افزار مطلب کار میکنه. من نمیدونم دقیقا چی هست و چیکار می کنه اما می خواد یک لپ تاپ بگیره تا پروژه ای که تو دانشگاه بهشون دادن و تز ارشدش رو بتونه ارائه بده. یک لپ تاپ خوب که کیفیت خوبی هم داشته باشه با قیمت و مشخصات اینا بهم بگید. ممنونم
دستت دردنکنه دوست عزیز ممنون. تو رنج 1تومان از Asus هم چیزی هست؟ چون می خوام یک چیزی باشه که موندگاری خوبی داشته باشه و درصد خرابی کمی هم داشته باشه. طرف گفته سونی نمی خوام. Dell خوبه؟!
سلام
1- من يه چند وقتي از اخبار سخت افزار در جريان نبودم اخرين خبري كه داشتم i7 بود الان اگه اشتباه نكنم i5 و i3 هم ديدم اگه ميشه يكم در مورد Cpu ها ي جديد و گرافيك هاي جديد توضيح بديد.
2- ميخواستم يه لب تاب بگيرم مد نظر خودم Apple بود ولي با توجه به اينكه سيستم عاملش Mac هست ميترسم كه اين برنامه هاش مثل ويندوز نباشه كه بشه روش برنامه هاي كپي ريخت؟؟ خلاصه در يك كلام با اين وضع پايرت خوري تو ايران اين لب تاب به درد ميخوره يا نه؟؟
3-ايا اين برند ها نسبت به هم برتري خاصي دارن مثلا Sony نسبت به Hp برتري خاصي داره يا فقط اسمش گنده تره؟؟؟
4-در كل ممنون ميشم اگه يه سيستم خوب معرفي كنيد تا 1500(اين قيمت در مورد اين Apple صدق نميكنه يعني اگه اون مساله ي بالا مشكلي نداشته باشه براي Apple محدوده ي قيمت مهم نيست)
پيشا پيش با تشكر از اساتيد.
من نظر خودم رو می نویسم:
1. البته احتمالا منظورتون i7 و i5 و i3 نسل جدید (یعنی سندی بریج) هستش. بله هر سه تاشون الان توی بازار موجودند و توصیه میشه لپ تاپ تون رو هم چیزی بگیرید که از اینها استفاده کنه. سی پی یو های جدید رو با کدهای 4 رقمی مثلا 2630 یا 2410 می تونید توی بازار پیدا کنید که عملکرد قوی تر و مصرف باتری کمتر از نسل قبل دارند. گرافیک خوب هم روی لپ تاپ ها تا این رنج قیمتی که مد نظر شماست GT 540M و همچنین Radeon 6770M توصیه میشن که نسبت به لپ تاپی بودن شون خوبه عملکردشون.
2. نظر شخصی: اپل با توجه به دردسرها و قیمت بالاترش انتخاب مناسبی نیست. البته میشه برنامه های ویندوز رو هم باهاش اجرا کرد، ولی اصلا خرید عاقلانه ای نیست.
3. سونی جزو لپ تاپ های متوسط و اچ پی از لپ تاپ های نسبتا ضعیف بازار هستند. الان به نظر من در بازار ایران لپ تاپ های ASUS و MSI بهترین خرید ها هستند. کلا مهم ترین تفاوت برند ها در کیفیت ساخت و میزان خرابی و داشتن - یا نداشتن گارانتی خوب در ایرانه.
4. چند لپ تاپ بهتون معرفی می کنم:
اولی ASUS N53SV که لپ تاپ عالی و خیلی قوی با قیمت حدود 1200 هستش و گارانتی اش هم عالیه.
دومی MSI GE 620 که از اولی هم قوی تره، و دارای گارانتی خوب هم هست (ماتریکس). فقط قیمتش یه کم بیشتره: حدود 1400 در میاد.
سومی HP DV6-6090 که واقعا لپ تاپ قوی و خوبی هستش و از دو تای اول قوی تره، ولی متاسفانه گارانتی خوبی نداره. قیمت هم حدود 1470 هستش.
با تشكر
در بين اون 3 مدل Cpu كدوم يكي از اون ها بهتر هست؟؟؟
در ضمن شما Asus و Msi رو از جهته گارانتي گفتيد بهتره؟؟ چون من از اكثر افراد شنيده بودم كه Sony و Toshiba از بقيه بهتر هستند چه از لحاظ گارانتي چه از لحاظ كيفيت.
مدل Asus AU K52JT قیمتش حدودا یک و 50 تومنه
مشخصاتش :
cpu:COREi7
ram:4GB DDR3
hdd:500
DVD RW
vga:6370
برای کارای مولتیمدیا این مدل فوق العاده هست
http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N53SV/
اون مدل dell هم خوبه ولی اگه asus خوشش میاد اینی که معرفی کردم چیز مناسبی هست و بهتره البته یه 100 گرونتره اگه اشتبا ه نکنم قیمت تازشو ندارم
ممنون دست جفتتون دردنکنه. بهش همه اینا رو میگم تا خودش تصمیم بگیره. مرسیبرای استفاده از نرم افزار Mathlab هرچی CPU بهتر باشه روی مراحل سنگین خیلی سریعتر و روانتر کار میکنه - پیشنهاد من Core i7 2720 هست - اگر امکان مالیش رو دارن - مدلهایی هم sony داره حوالی 1,800,000 یا 2 اگر اشتباه نکنم با Core i7 2820QM و در مجموع Core i7 با Mathlab بهتر کار مکنه --- سری Dell Precision هم هست که فکر کنم برای mathlab زیادی هست !!!
با تشكر
در بين اون 3 مدل Cpu كدوم يكي از اون ها بهتر هست؟؟(ببخشيد متوجه نشدم اون CPU ها كه با كدها ي چهار رقمي شناخته ميشن نسل جديد تر از i7 و اينا هستند؟؟)
در ضمن شما Asus و Msi رو از جهته گارانتي گفتيد بهتره؟؟ چون من از اكثر افراد شنيده بودم كه Sony و Toshiba از بقيه بهتر هستند چه از لحاظ گارانتي چه از لحاظ كيفيت.