سلام خسته نباشید
لپتاپDell XPS L502 ارزش خریدن داره؟آخه سیستمش خیلی خفنه قیمتشم خیلی مناسبه نظر شما چیه؟
سلام.سلام یکی از دوستام میخواد یه لپ بگیره که بیشتر از 1 تومن نباشه برندشم خوب باشه.
ممنون
1350 دلار؟من اون لپتاپ دل رو باز نکرده پس دادم
این بود یا یک چیزی توی همین مایه ها که یادم نیست
Core i7 2630 qm
RAM : 8 GB 1333
VGA : nVidia 555M GT - 3GB VRAM
17.3 " Full HD 1920*1080 3D Screen
Bluray Reader - DvD Writer و از این چیزها
چند روز پیش توی BestBuy چشمم خورد به ASUS g74sx و با Student Discount زدم توی گوشش
Core i7 2630 QM
4 * 2 GB 1333 MHz RAM
VGA : nVidia 560M GTX - 2GB GDDR5 VRAM
1 TB HDD
17.3" Full HD 1920*1080 3D Screen
در مقایسه با قبلی، Bluray Reader نداره . فقط DVD میخونه و رایت میکنه.
Bluetooth هم نداره .
کارت گرافیکش ورودی نداره که قبلی داشت.
این یکی WiMax داره که نمیدونم بگذارم کجای دلم
توی فکرم که اگر با تخفیف به پستم خورد یک فروند SSD حدود 128 گیگ بگیرم و بگذارم . چون زیرش یک صفحه داره که با یک پیچ گنده بازی میشه و میشه بدون باز کردن لبپتاپ رم و هارد و .. را عوض کرد.
با تخفیف و مالیات فروش و غیره در اومد 1350 دلار.
پ.ن : فقط یک خورده بزرگه . الان توی استارباکس بازش کردم ملت دارند چپ چپ نگاه میکنند که این چیه آوردی داری گیم میزنی . لول
.1تهرانم نیستم نمیدونمببخشید یه چندتا سوال داشتم:
1-مرکز فروش لپتاپ تو تهران دقیقا کجاست؟
2-لپتاپ k53sv تو ایران هستش؟
3-بهترین گارانتی لپتاپ تو ایران چیه ؟
ممنون میشم زود جواب بدید>:d<![]()
خیلی ممنون از راهنمایی.نظرتون درباره asus A52J.msi CR420.CX420چیه؟
ببخشید یه چندتا سوال داشتم:
1-مرکز فروش لپتاپ تو تهران دقیقا کجاست؟
2-لپتاپ k53sv تو ایران هستش؟
3-بهترین گارانتی لپتاپ تو ایران چیه ؟
ممنون میشم زود جواب بدید>:d<![]()
1.درسته،منم گفتم:اگه این 1 گیگ رم اضافه رو مزیتش بدونیم (اونم،اگه :d ) فرق چندانی احتمالا با N53 نداره...1. همونطور که گفتیم میزان رمی که گرافیکت توی لپ تاپ داره تفاوت چندانی توی عملکرد لپ تاپ در بازی نداره، ولی میگی مزیت K53SV میزان رم گرافیکشه! می تونستی N53SV رو با قیمت 1200 بخری، با تفاوت مختصر در کیفیت اجرای بازی ها که اصلا 200 تومن اختلاف قیمت رو توجیه نمی کنه. ای کاش یه لپ تاپ N53SV دور و برت بود تا مقایسه می کردی و باور می کردی این حرف رو...
2. صفحه یک موبایل هیچ وقت نمی تونه HD باشه (حداقل نه به این زودی ها). کیفیت اچ دی به رزولوشن صفحه بر می گرده که حداقل باید 1280 در 720 باشه. رزولوشن صفحه لپ تاپ شما 1366 در 768 هستش. پس در واقع از HD 720P کمی بهتره، ولی Full HD نیست. لپ تاپ من هم رزولوشن صفحه اش دقیقا همینه، ولی عجیبه که روش زده Full HD! معلوم نیست علتش چیه که این آرم رو زده؟! ASUS ها خیلی هاشون این طوری بودند...