بچه ها این لپ تاپه alien ware m18x بهتره یا asus
بچه ها این لپ تاپه alien ware m18x بهتره یا asus
Alienware m18x رو اصلا با Asus g74 نمیشه مقایسه کرد !!! شما باید Alienware m17x رو مقایسه کنی :d
در هر صورت Alienware m18x خیلی گرونته و بسیار بسیار قویتر و از هر نظر عالیتر از مدلهای Gaming شرکت Asus
نه - من پدرم داره با 2920xm - GTX460m SLI - فقط بالای Keyboard به 34 تا 40 میرسه بسته به دمای محیط --- فقط صدای بسیار زیادی داره خوده دستگاه --زیاد که داغ نمیشه
سلام به همگی
دوستان کسی قیمت لپ تاپ Gx680 msi رو داره ؟ تو سایت ماتریکس زده 1559 ولی من رفتم سوال کردم گفتن 2200
کسی قیمت دقیقش رو داره ؟ ممنون
سلام دوستان .
من دنبال خرید 6050 HP بودم . ولی چند تا فروشنده رایمو زدن سره خرید این مدل .
گفتن چون سفارش خاورمیانه هست داغ میکنه و کلا ارزش خرید نداره. مدل 6000 رو پیشنهاد دادن چون سفارش اروپا بود ظاهرا و اینکه میگفتن مشکل گرمایی نداره .
درعوض مدل 5110 dell رو پیشنهاد دادن که گرافیکش از 6050 ضعیفتر هست . من تا 1100 میتونم هزینه کنم و کاربرد لبتاپ هم بازی هست .
حالا شما راهنماییتون چیه ؟ لطفا بین همین 2 مدل راهنمایی کنین .
و اینکه قیمت 6050 رو با گارانتی و کیفو موس 1100 قیمت دارم و 5110 با همون شرایط ولی بدون ویندوز 1030.
بیبن عزیزم داغ کردن الان بین همهی لبتاپ ها در هنگام اجرای برنامه هخای سنگین معموله چه دل چهئ hp ,......... حالا یکم بالا و پایینش فرقی نداره که با خرید یه کول پد خوب دما تا سطح قابل توجهی پایین میاد و تنها لپتاپ هی سری گیمینگ هستند که استاندارد خنک کننده ی کامل روشون اجرا میشه که البته قیمت گذافی دارند شما همون 6050 را بخر اگه برا گیم میخوای و یه کول پد خوب حدود 50 براش بخر و موقع اجرای برنامه های سنگین ازش استفاده کن و زیاد هم وسواس به خرج نده![]()
چیزی که توجهمو جلب کرد این فروشنده ها میگفتن سفارش اروپایی HP که 6000 هست مشکل گرمایی نداره . حالا نمیدونم چرا این حرفو میزدن چون چیزی که من دیدم بدنه و ابعاد این مدل با 6050 یکی بود در حالی که مدل اروپایی حدود 200 تومن گرونتر بود .
حالا با این اوصاف میفرمایین مسائل حرارتی HP حل شده یا نه ؟ پس این حرف که عمر مفید 6050 از 5110 کمتره صحیح نیست ؟
البته منظور بنده از گیمینگ هم نه بصورت حرفه ای بلکه مثلا فقط روزی دو ساعت و بیشتر کار کردن با نت هست .
پس شما همین 6050 رو پیشنهاد میکنی.نه ببین مثل گوشی موبایل هست که ازمثلا از یه برند تعدادی مالزی میزنه و تعدادی چین و تفاوت کیفی خیلی شاخی توش نیست ورژن اروپاییش ساختارش بهتر هست ولی اینکه 200 هزار تومن پول بیشترد بدی به خاطر 4 5 درجه دمای کمتر به نظرم نمیصرفه
قیمتش همینه شما از نمایندگی رسمی پرسیدین شاید سوئ استفاده کرده یه چیزی پروند یا مدله دیگه ای مد نظرش بوده ولی با گارانتی رسمی هر جا خرید کنی قیمتش همونه
پس شما همین 6050 رو پیشنهاد میکنی.
خوب توی اصفهان کجارو مخصوصا برای گارانتی و خدمات پس از فروش پیشنهاد میکنی ؟