مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

سلام
دوستان نظرتون راجع به این مدلها چیه؟
Dell-Vostro 3350A
Dell-Studio 1558
-----------------------------
Sony Vaio S132FX
Sony Vaio SB11FX
-----------------------------
بودجه 1400
برای کاربا فتوشاپ و مصرف روزمره و احیانا گاهی بازی ....
-----------------------------------------------------------------------------
دوستان برندهای Asus MSI & HP مد نظرم نیستن.
باتشکر
همشون لبتاب های خوبی هستن ولی نظر من روDell-Studio 1558 هست از نظر سخت افزاری از همشون بهتره ولی خوب اون وایو هام خوبه اگه بیشتر زیبایی میخوای
مرسي از عزيزان راهنما
راستش دلم به Asus و Msi نيست Hp و Sony رو خيلي خوشم مياد ولي اگه شما بگيد Asus بهتره قبول دارم حالا واقعا كدومشون بهترن؟؟؟
در ضمن من 2 مدل ديدم فرقشون 160 هزار تومن بود از لحاظ سخت افزاري تنها فرقشون اين بود كه اون گرونه Blu-Ray داشت و رمش 8 بود اون يكي رمش 6 بود حالا 160 تومن ارزش داره براي اين 2 تفاوت و ايا Blu-Ray ممكنه جايگزين Dvd بشه در ضمن من Ps3 هم دارم براي ديدن Blu-Ray اونم هست(فقط نگران اينم كه يه روزي مثل Dvd همه گير شه و همه چي ديگه روي اون باشه)
پيشاپيش تشكر ميكنم
من خودم شخصا hp را هم قبول دارم حالا نظر اقا mahi فرق داره نظرشون مهترمه
اگه ps3 داری به نظر من نمیصرفه 160 بیشتر پول بدی نترس dvd هنوز کاربرد داره فوقش بعد میتونی یه یه اکسترنا لشا بگیری:)

مرسي از عزيزان راهنما
راستش دلم به Asus و Msi نيست Hp و Sony رو خيلي خوشم مياد ولي اگه شما بگيد Asus بهتره قبول دارم حالا واقعا كدومشون بهترن؟؟؟
در ضمن من 2 مدل ديدم فرقشون 160 هزار تومن بود از لحاظ سخت افزاري تنها فرقشون اين بود كه اون گرونه Blu-Ray داشت و رمش 8 بود اون يكي رمش 6 بود حالا 160 تومن ارزش داره براي اين 2 تفاوت و ايا Blu-Ray ممكنه جايگزين Dvd بشه در ضمن من Ps3 هم دارم براي ديدن Blu-Ray اونم هست(فقط نگران اينم كه يه روزي مثل Dvd همه گير شه و همه چي ديگه روي اون باشه)
فقط لطفا هيچ مدلي از Dell پيشنهاد نديد چون يكي از فاميل هام توي گارانتي Dell هست ميگه از لحاظ كيفيت ساخت واقعا داغونه.
پيشاپيش تشكر ميكنم
به نظر من 160 تومن برای بلو-ری و 2 گیگ رم زیاده و نمی صرفه. البته کاملا دقت کنید بعضی مواقع تفاوت های ریز دیگه هم هست.

در مورد برند لپ تاپ، شاید علت این که ASUS و MSI به دل تون نمی شینند اینه که فقط از یک نفر مشاوره براشون گرفتید. به انجمن های دیگه هم سر بزنید و بپرسید تا مطمئن بشید و خرید بهتری داشته باشید (فقط مراقب باشید بعضی جاها افرادی فعالیت اقتصادی می کنند و مغازه و جنس آشناهاشون رو معرفی می کنند).

لپ تاپ های ASUS و MSI عمدتا انتخاب افراد حرفه ای بازار ایران هستش و لپ تاپ های HP و سونی انتخاب کم اطلاع تر (با عرض معذرت عمدتا خانم ها).

یه نگاهی به این جداول هم بندازید؛ خالی از لطف نیستند. میزان خرابی لپ تاپ ها رو نشون میده که اچ پی از همه بالاتر بوده و ASUS از همه پایین تر.

به نظر من 160 تومن برای بلو-ری و 2 گیگ رم زیاده و نمی صرفه. البته کاملا دقت کنید بعضی مواقع تفاوت های ریز دیگه هم هست.

در مورد برند لپ تاپ، شاید علت این که ASUS و MSI به دل تون نمی شینند اینه که فقط از یک نفر مشاوره براشون گرفتید. به انجمن های دیگه هم سر بزنید و بپرسید تا مطمئن بشید و خرید بهتری داشته باشید (فقط مراقب باشید بعضی جاها افرادی فعالیت اقتصادی می کنند و مغازه و جنس آشناهاشون رو معرفی می کنند).

لپ تاپ های ASUS و MSI عمدتا انتخاب افراد حرفه ای بازار ایران هستش و لپ تاپ های HP و سونی انتخاب کم اطلاع تر (با عرض معذرت عمدتا خانم ها).

یه نگاهی به این جداول هم بندازید؛ خالی از لطف نیستند. میزان خرابی لپ تاپ ها رو نشون میده که اچ پی از همه بالاتر بوده و ASUS از همه پایین تر.
عجب؟! ازکی تاحالا MSI شده لپتاپ حرفه ای ها؟ امیدوارم دلیل این گفته شما مارک لپتاپ خودتون نباشه....
ببینید دوست عزیز من فکر میکنم ما تنها ملتی هستیم تو دنیا که اجناس و محصولات رو جنسیتی میکنیم!
موبایل زنونه ماشین زنونه یاهمین اخری لپتاپ زنونه....من به شما اطمینان میدم این فرهنگ منحصر به اینجاست حتی اعراب هم چنین فرهنگی ندارن...
ببینید اینکه بعضا خرید لپتاپهای برندهای تایوانی به صرفه تر هست درمقایسه با برندهایی که به نوعی بنچمارک(محک سنجش)هستن مثل دل و سونی حرفی نیست ولی اینکه سونی لپتاپه خانوم هاست بنظرمن حرف درستی نیست.
بنده شخصا ادعای حرفه ای بودن نمیکنم ولی کارم مهندسی شبکه هست واز دل استفاده میکنم چون تو سری لپتاپهایی با کانفیگ بالا دل و سونی رقیب ندارن!
----------------------------------------------------------------------------------------------
همشون لبتاب های خوبی هستن ولی نظر من روDell-Studio 1558 هست از نظر سخت افزاری از همشون بهتره ولی خوب اون وایو هام خوبه اگه بیشتر زیبایی میخوای
ممنون از شما
من خودم مدل 1558 دل رو دارم وبسیار راضی هستم این رو برای یکی از اقوام پرسیدم گفتم ببینم نظردوستان چی هست....

• Like
Reactions: Ezio da Firenze
عجب؟! ازکی تاحالا MSI شده لپتاپ حرفه ای ها؟ امیدوارم دلیل این گفته شما مارک لپتاپ خودتون نباشه....
ببینید دوست عزیز من فکر میکنم ما تنها ملتی هستیم تو دنیا که اجناس و محصولات رو جنسیتی میکنیم!
موبایل زنونه ماشین زنونه یاهمین اخری لپتاپ زنونه....من به شما اطمینان میدم این فرهنگ منحصر به اینجاست حتی اعراب هم چنین فرهنگی ندارن...
ببینید اینکه بعضا خرید لپتاپهای برندهای تایوانی به صرفه تر هست درمقایسه با برندهایی که به نوعی بنچمارک(محک سنجش)هستن مثل دل و سونی حرفی نیست ولی اینکه سونی لپتاپه خانوم هاست بنظرمن حرف درستی نیست.
بنده شخصا ادعای حرفه ای بودن نمیکنم ولی کارم مهندسی شبکه هست واز دل استفاده میکنم چون تو سری لپتاپهایی با کانفیگ بالا دل و سونی رقیب ندارن!
----------------------------------------------------------------------------------------------

ممنون از شما
من خودم مدل 1558 دل رو دارم وبسیار راضی هستم این رو برای یکی از اقوام پرسیدم گفتم ببینم نظردوستان چی هست....
خواهش میکنم
و اما در مورد صحبت اولتون همه برندهای لبتاپها یه سری مدل برای کاربران عمومی داره و یه سری
مدل های حرفه ای که معمولا مدل های حرفه ای که سخت افزار قویی داره و همچنین قیمت بالایی جز ء مارک های asus و msi میشه وگرنه بقیه هم میزنند ولی این دو شرکت مخصوصا msi
جزء شرکت هایی هست که لبتاب هاش دارای پرفورمنس قویی هست و معمولا برای گیم طراحی میشه asus هم شرکتی هست که خودش تولید کننده ی سخت افزاره و مدلهای high performans هم میزنه ولی این بدین معنی نیست که dellو sony به درد نمیخوره امیدوارم متوجه شده باشید سواله دیگه ای بود در خدمتم
:)

• Like
Reactions: Lord Stark

ممنون از شما

دوست عزیز اگر پستم رو کامل خونده بودید می دیدید که جداولی در پست قرار داده شده که میزان خرابی لپ تاپ ها رو با هم مقایسه می کنه و Dell توی این جداول یه لپ تاپ کاملا متوسط هستش (در مقابل ASUS با کمترین خرابی). شما ادعا می کنید که نباید لپ تاپ خودمون رو به بقیه توصیه کنیم، اون وقت خودتون Dell رو که خودتون دارید، به دیگران معرفی می کنید؟

در ضمن یه مساله خیلی مهم برای لپ تاپ (که تعمیراتش مشکله) گارانتی هستش و MSI و ASUS در ایران گارانتی نسبتا قوی دارند.

در نهایت: بارها اینجا نوشته شده که اگر کسی مشاوره برای خرید رو خواست لطف کنید و نظر خودتون رو بنویسید و پست ها و نظرات دیگران رو Quote نکنید. لطفا شما هم این کار رو نکنید. ممنون. :)

سلام دوستان . من با بودجه ی 1 تا 1.5 میلیون یه لپ تاپ برای بازی و فیلم و ... می خوام .میخواستم اگه میشه چندتا مدل بهم معرفی کنید که بتونه بازی های روز رو با کیفیت خوب اجرا کنه . thx

آخرین ویرایش:
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز . 2 تا سوال دیگه پیش اومد (!) 1. مشخصات کامل لپ تاپ ها رو ازکجا پیدا کنم ؟2. چند تا dell هم اگه میشه معرفی کنید.

اینم یه مدل دل که برا بازی مناسبه Dell XPS L502-H
مشخصات و خصوصیات کامل یک لپتاپ را باید تو سایت مربوط به خودش دید :)

• Like
Reactions: Brox
سلام اگه ممکنه لب تابی از Sony که همه ی مشخصات سخت افزاریش عینه مدل 6090 یا 6080 HP هست رو بگید در ضمن چه جوری باید بفهمیم که باتری لب تاب چقدر شارژ نگه میداره ؟؟؟
اون 2 تا مدل HP و مدل پیشنهادی Sony از طرف شما (در صورت وجود) چه مقدار نگه میدارند؟؟؟
با تشکر>:d<>:d<

دوستان مدل HP ENVY 14 Beats edition series تو ایران پیدا میشه قیمتش چقدر ؟ اگه کسی داره راضی هستش؟
این مدل رو میگم :
Beats05.jpg

سلام
دوستان عزیز من اپ تاپه یکی از همکارامو گرفتم که روش ویندوز ایکس پی 64 بیت نصب کنم
روش ویندوز 7 بود من زدم پاک کردم ویندوزشو و الان ایکس پی 64 بیت نصب کردم ولی هیچ کدوم از دریاوراشو پیدا نمیکنم تو اینترنت :(
لطفا جن تا سایت دانلود درایور معرفی کنید ممنون.
مدل : Dell- XPS L1502x
سایت اصلی دل هم رفتم نداشت ..
لطفا کمک کنید ..

سلام اگه ممکنه لب تابی از Sony که همه ی مشخصات سخت افزاریش عینه مدل 6090 یا 6080 HP هست رو بگید در ضمن چه جوری باید بفهمیم که باتری لب تاب چقدر شارژ نگه میداره ؟؟؟
اون 2 تا مدل HP و مدل پیشنهادی Sony از طرف شما (در صورت وجود) چه مقدار نگه میدارند؟؟؟
با تشکر>:d<>:d<
مسلما عین اون سخت افزار نیست وای اگه یه چیزه قوی میخوایSony VAIO SB11FX انتخاب خوبیه
عمر باتری هر لپتاپ هم تو مشخصاتش زده شده که معمولا باتریهای 6 سلولی بازده ی بیشتری داره
دوستان مدل HP ENVY 14 Beats edition series تو ایران پیدا میشه قیمتش چقدر ؟ اگه کسی داره راضی هستش؟
این مدل رو میگم :
Beats05.jpg
من هنوز اینجا ندیدم گارانتی رسمی هم نیاورده مگر اینکه سفارش بدی بدون گارانتی برات بیارن
سلام
دوستان عزیز من اپ تاپه یکی از همکارامو گرفتم که روش ویندوز ایکس پی 64 بیت نصب کنم
روش ویندوز 7 بود من زدم پاک کردم ویندوزشو و الان ایکس پی 64 بیت نصب کردم ولی هیچ کدوم از دریاوراشو پیدا نمیکنم تو اینترنت :(
لطفا جن تا سایت دانلود درایور معرفی کنید ممنون.
مدل : Dell- XPS L1502x
سایت اصلی دل هم رفتم نداشت ..
لطفا کمک کنید ..
امکان نداره تو سایت dell نباشه شما برو تو قسمت ساپورت مدل لپتاپ را بده درایورشو بهت میده
ببینم مگه تو خود جعبه cd مربوط به درایور نبود؟ بعدشم شما چرا زدی ویندوز اورج را پاک کردی در کنار همون یه ایکس پی نصب میکردی:|

بین
2.7 GHz
Macbook pro
Vs
G53Jw Asus

کدوم رو بگیرم ؟

دومی مشکلش اینه که خیلی خیلی سنگینه

شما هنوز لپتاپ نگرفتی:d
ببین عزیزم چیزی که مسلمه g53 یه لپتاب مخصوص گیم هست و با ساپورت 3d و البته سنگین که این یه چیزه عادیه شما ببین نیازت چیه اگه برای گیم میخوای g53
اگه یه سخت افزار خوب در کنار زیبایی و سبکی میخوای و سیستم مک هم دوست داری macpro
بگیر
قیمتش هردوشم که خودت میدونی فضایی هستb-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or