مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

شما هنوز لپتاپ نگرفتی:d
ببین عزیزم چیزی که مسلمه g53 یه لپتاب مخصوص گیم هست و با ساپورت 3d و البته سنگین که این یه چیزه عادیه شما ببین نیازت چیه اگه برای گیم میخوای g53
اگه یه سخت افزار خوب در کنار زیبایی و سبکی میخوای و سیستم مک هم دوست داری macpro
بگیر
قیمتش هردوشم که خودت میدونی فضایی هستb-)

امروز میگیرم
همون مک رو میگیرم.

امکان نداره تو سایت dell نباشه شما برو تو قسمت ساپورت مدل لپتاپ را بده درایورشو بهت میده
ببینم مگه تو خود جعبه cd مربوط به درایور نبود؟ بعدشم شما چرا زدی ویندوز اورج را پاک کردی در کنار همون یه ایکس پی نصب میکردی:|
دوست عزیز سایت خود دل رفتم فقط 7 64 بیت داشت واسه این مدل
آخه میخاست ویندوزشو شبکه کنه که 7 هوم پریمیوم داشت که نمیشه
حالا ویندوز اورجش خیلی مهم نیست
درایورای ایکس پی 64 بیت رو از کجا بیارم ؟

دوست عزیز سایت خود دل رفتم فقط 7 64 بیت داشت واسه این مدل
آخه میخاست ویندوزشو شبکه کنه که 7 هوم پریمیوم داشت که نمیشه
حالا ویندوز اورجش خیلی مهم نیست
درایورای ایکس پی 64 بیت رو از کجا بیارم ؟
به اینجا یه سر بزن ببین چیزی پیدا میکنی
http://dell.driversdown.com/dell-drivers-list/s_14_1.shtml

امروز میگیرم
همون مک رو میگیرم.

اگر برای گیم می خوای سری G خیلی بهتره ها...

اپل لپ تاپ الکی گرونه، ولی ASUS سری G ته لپ تاپه و وجدانا پول کیفیتش رو داره می گیره.

اگر هم لپ تاپ گیمینگ می خوای باید پی سنگینی لپ تاپ رو به تنت بمالی، چون اکثر لپ تاپ های گیمینگ اساسی سایز LCD شون بزرگ (17 یا 18) هستش و قطعات خفن داخل شونه که وزن رو می بره بالا. به نظر من هم وزن جزو ویژگی های اساسی و اذیت کننده برای لپ تاپ نیست.

موفق باشی.

سلام اقا اين قضيه ي اينكه توي مشخصات ميزنن Up To يعني چي؟؟؟
تصميم گرفتم HP مدل 6080 رو با مشخصات زير بگيرم نظرتون چيه؟؟
CPU:Core i7-2630 2.0 Up To 2.9 Cache 6MB
Ram: 6GB
HDD:750GB
DVD/RW
Radeon 6770 1GB GDDR5
Display:15.6"
2.5KG
اگه نظرتون رو در مورد تك تك اجزاش بيان كنيد ممنون ميشم
در ضمن Sony و Asus اين سيستم رو نتونستم پيدا كنم مخصوصا كارت گرافيك رو.

مک گرفتم
داشتم وسوسه می شدم دوباره سونی بگیرم
مبارکت باشه
DVD/RW
Radeon 6770 1GB GDDR5
2.5KG

خوب CPU , و رمش که مشخصه نیازی به توضیح نیست
کارت گرافیکشم نسبت به 540M قویتره
لپتاپه مناسبی هست اون UP TO هم بر میگرده به حافظه ی کارت گرافیک که حداکثر تا چه میزانی ساپرت میکنه

مک گرفتم
داشتم وسوسه می شدم دوباره سونی بگیرم
مبارک باشه، ایشالله چرخاش بچرخه برات. :mrgreen:
DVD/RW
Radeon 6770 1GB GDDR5
2.5KG
آپ تو یعنی حداکثر تا اون حد می تونی بالا ببری! مثلا Up to 8 GBs of RAM یعنی لپ تاپ مثلا 4 گیگ رم داره، ولی پس فردا هوس آپگرید کردی می تونی ببری تا 4 گیگ دیگه هم بندازی که بشه کلا 8 گیگ، ولی نمی تونی 16 گیگ رم روش نصب کنی.

لپ تاپ بسیار خوبی رو انتخاب کردی، ولی فقط حواست باشه که اگر پس فردا خراب بشه تعمیرش ممکنه بسیار مشکل باشه و کسی قطعه یدکی براش نداشته باشه (چون گارانتی خوبی نداره).

سی پی یو: یکی از بهترین ها
گرافیک: یکی از بهترین ها توی این رنج قیمت
رم: کاملا کافی یا حتی بیشتر از کافی
ال سی دی: معمولی (خوب)
وزن: معمولی (خوب)
هارد: کاملا کافی
درایو نوری: بلو-ری بود بهتر بود، ولی زیاد مهم نیست.

کلا اگر گارانتی برات مهم نیست خرید عالی یی هستش. :)

متاسفانه ASUS اگر بخوای با این قدرت بخوای بگیری باید بری سراغ سری G که خیلی گرون در میاد توی ایران. سونی هم که همیشه الکی گرون بوده و هست. :(

با تشكر از دوستان كه من رو راهنمايي كردن در مورد گارانتي هم كاملا اطمينان دارم كه عينه گارانتي بقيه لوازم برقي تو ايران هست يعني چه باشه چه نباشه فرقي نميكنه
(يه گوشي Nokia N79 داشتم بعد از 3 هفته از خريد يه دفعه صفحه اش قطع ميشد دوباره ميومد بردم گارانتيش كه اتصالات بود گفت ضربه خورده شامل گارانتي نميشه گفتم به پير به پيغمبر ضربه نخورده خودش اينجوري شده مگه قبول كردن آخر هم مجبور شدم بدون گارانتي درستش كنم.)

با تشكر از دوستان كه من رو راهنمايي كردن در مورد گارانتي هم كاملا اطمينان دارم كه عينه گارانتي بقيه لوازم برقي تو ايران هست يعني چه باشه چه نباشه فرقي نميكنه
(يه گوشي Nokia N79 داشتم بعد از 3 هفته از خريد يه دفعه صفحه اش قطع ميشد دوباره ميومد بردم گارانتيش كه اتصالات بود گفت ضربه خورده شامل گارانتي نميشه گفتم به پير به پيغمبر ضربه نخورده خودش اينجوري شده مگه قبول كردن آخر هم مجبور شدم بدون گارانتي درستش كنم.)

خواهش می کنم. قابلی نداشت.

در مورد گارانتی، من بالای 15-10 بار مراجعه به گارانتی های مختلف داشتم. متاسفانه من خودم هم تجربیات بد داشتم، ولی در کنارش تجربیات خوب هم داشتم. این تا حد زیادی بستگی به شرکت گارانتی کننده داره.

شرکت های ماتریکس و ویستا و سازگار ارقام با ASUS و MSI (با وجود تح*ریم) مستقیما در ارتباطند. حتی ماتریکسی ها توی یه وبلاگ ادعا کرده بودند که از MSI چند وقت یک بار میان ما رو بازدید می کنند.
البته متاسفانه کاملا محتمله که اگر رفتی بپیچونندت، ولی حداقلش اینه که اگر یه قطعه ای رو بخوای مفت هم ندن با پول بهت می دنش. وای اگر اون قطعه اصلا کلا موجود نباشه که دیگه... :(:(

در کل خرید اچ پی یه کم جرات می خواد و من برای خودم نخریدم، ولی هر جور مایلی...

خواهش می کنم. قابلی نداشت.

در مورد گارانتی، من بالای 15-10 بار مراجعه به گارانتی های مختلف داشتم. متاسفانه من خودم هم تجربیات بد داشتم، ولی در کنارش تجربیات خوب هم داشتم. این تا حد زیادی بستگی به شرکت گارانتی کننده داره.

شرکت های ماتریکس و ویستا و سازگار ارقام با ASUS و MSI (با وجود تح*ریم) مستقیما در ارتباطند. حتی ماتریکسی ها توی یه وبلاگ ادعا کرده بودند که از MSI چند وقت یک بار میان ما رو بازدید می کنند.
البته متاسفانه کاملا محتمله که اگر رفتی بپیچونندت، ولی حداقلش اینه که اگر یه قطعه ای رو بخوای مفت هم ندن با پول بهت می دنش. وای اگر اون قطعه اصلا کلا موجود نباشه که دیگه... :(:(

در کل خرید اچ پی یه کم جرات می خواد و من برای خودم نخریدم، ولی هر جور مایلی...

اخه مساله اينجاست كه Msi يا Asus با اون قطعات پيدا نميشن ولي در اون حدود خيلي گرون هستن Asus رو كه شما خودت گفتي Msi رو هم كه خودم ديدم 3و100 بود
زيگورات گارانتي خوبي نيست؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or