مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

نظرتون در مورد لپ تاپ زیر چیه؟؟؟
Pavilion DV6-3023ca AMD Turion II Dual-Core P520 2MB 4GB 500GB ATI Mobility Radeon HD 5650&ATI Mobility Radeon HD 4200 DVD±RW Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 2.4 [FONT=&quot]کیلوگرم [/FONT]15.6[FONT=&quot]اینچ [/FONT]WIFI - HDMI - LAN - eSATA - CAM 690,000 T

نظرتون در مورد لپ تاپ زیر چیه؟؟؟
Pavilion DV6-3023ca AMD Turion II Dual-Core P520 2MB 4GB 500GB ATI Mobility Radeon HD 5650&ATI Mobility Radeon HD 4200 DVD±RW Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 2.4 [FONT=&quot]کیلوگرم [/FONT]15.6[FONT=&quot]اینچ [/FONT]WIFI - HDMI - LAN - eSATA - CAM 690,000 T

برای کارای روزانه مناسبه:)

دوستان میشه بهترین لپ تاپ تو این حدود رو معرفی کنید 1,500,000و 700,000
ممنون میشم

البته کاربرد لپ تاپ هم مهمه، ولی اگر قدرت بالای لپ تاپ رو در نظر دارید لپ تاپ Acer 5742G با سی پی یو i3 و گرافیک GT 540M با گارانتی سازگار قیمت حدود 730-720 و لپ تاپ MSI GE 620 با گارانتی ماتریکس با قیمت حدود 1400 توصیه میشن.
البته لپ تاپ HP DV6-6090 با قیمت 1500 توی حدود قیمت دومی که گفتید قوی ترین لپ تاپی هستش که وجود داره، ولی به دلیل این که گارانتی خوبی ازش یافت نمیشه معمولا توصیه نمیشه. در صورتی که به گارانتی اهمیت نمیدین گزینه بدی نیست.

موفق باشید. :)

سلام
من دوباره برگشتم!
با سوالایی که تو قوطی هیچ عطاری پیدا نمیشن!
میگم اگه من یه اچ پی 6050 بگیرم
اونوقت...
بازی ای هست که گرافیک 6770 توش کم نیاره ولی سی پی یو 2410 کم بیاره؟یعنی افت فریم بخاطر کم بودن سی پی یوش باشه؟اگه هست که ما بریم 6070 رو بگیریم

سلام
من دوباره برگشتم!
با سوالایی که تو قوطی هیچ عطاری پیدا نمیشن!
میگم اگه من یه اچ پی 6050 بگیرم
اونوقت...
بازی ای هست که گرافیک 6770 توش کم نیاره ولی سی پی یو 2410 کم بیاره؟یعنی افت فریم بخاطر کم بودن سی پی یوش باشه؟اگه هست که ما بریم 6070 رو بگیریم

سلام.

باز نسبت به سوال های قبلی ات قابلیت پیدا کردنش در قوطی عطارها بهتره! :mrgreen:

یه همچین چیزی ممکنه، ولی واقعا بعیده، چون 2410 هم سی پی یوی قوی یی هستش و Bottleneck (نقطه ضعف و تنگی) در گیم های سنگین برای شما CPU نیست، بلکه این خواهد بود که دارید با گرافیک لپ تاپ بازی می کنید و نه PC. شاید بشه گفت توی 3-2 درصد گیم ها ممکنه CPU قوی تر با 6770 موثرتر ظاهر بشه...
در هر صورت سی پی یو بالاتر هم در بعضی موتورهای بازی، هم موقع پخش فیلم های HD، هم موقع کارهای گرافیکی سنگین، ... به کار میاد، ولی 2410 هم سی پی یو کاملا رضایت بخش و خوبیه.

پیش بینی سوال بعدیت: توی کدوم گیم ها کم میاره؟ :mrgreen:

سلام.

باز نسبت به سوال های قبلی ات قابلیت پیدا کردنش در قوطی عطارها بهتره! :mrgreen:

یه همچین چیزی ممکنه، ولی واقعا بعیده، چون 2410 هم سی پی یوی قوی یی هستش و Bottleneck (نقطه ضعف و تنگی) در گیم های سنگین برای شما CPU نیست، بلکه این خواهد بود که دارید با گرافیک لپ تاپ بازی می کنید و نه PC. شاید بشه گفت توی 3-2 درصد گیم ها ممکنه CPU قوی تر با 6770 موثرتر ظاهر بشه...
در هر صورت سی پی یو بالاتر هم در بعضی موتورهای بازی، هم موقع پخش فیلم های HD، هم موقع کارهای گرافیکی سنگین، ... به کار میاد، ولی 2410 هم سی پی یو کاملا رضایت بخش و خوبیه.

پیش بینی سوال بعدیت: توی کدوم گیم ها کم میاره؟ :mrgreen:
نه اشتباه کردی میخواستم بپرسم تو کدوم گیم ها کم نمیاره؟ :D
20امتیاز ازت کم میشه!
راستی شایدم جاش نباشه اینجا
توی امظات یه عکسی هست واسه بازی Oblivion هست؟من خیلی وقته گیم نمیزنم فک کنم آخرین بازیم همین آبلیویون بود.چنتا Elder Scrolls اومده بعد از آبلیویون؟عشق اینجور بازیها هستم
کی میاد این بازی؟6050 میکشش؟!(این سوال آخری واسه این بود که یکم موضوعو ربطش بدم به تاپیک زیاد جدی نگیر :دی)

راستی یه سوال فنی ویژه
رفتم سایت نوت بوک چک
دیدم سفحه نمایش 6050 رو زده 43% ولی 6080 رو زده 83%
فاکتورای دیگه هم درصداش فرق میکرد
مگه فرق این دو مدل سی پی یو و هارد نبود؟یعنی صفحه نمایشو چیزای دیگشونم فرق میکنن؟
ممنون میشم توضیح کاملی بدید

راستی یه سوال فنی ویژه
رفتم سایت نوت بوک چک
دیدم سفحه نمایش 6050 رو زده 43% ولی 6080 رو زده 83%
فاکتورای دیگه هم درصداش فرق میکرد
مگه فرق این دو مدل سی پی یو و هارد نبود؟یعنی صفحه نمایشو چیزای دیگشونم فرق میکنن؟
ممنون میشم توضیح کاملی بدید
بله رمش 6080 6 گیگ هست

البته معمولا مانیتورهای روی یک سری با همدیگه یکیه، ولی لینک هاش رو بده ببینم چی نوشته.
سلام
من یه n53svدارم چند روزه متوجه شدم دمای سی پی یوش توی بازیها تا92درجه بالا میره!(حتی با کول پد) قبلا نهایتا میشد 84-5 درجه!
البته بدنش داغ نمیشه ولی فکر میکنم این دما یکمی برای قطعات داخلی مضر باشه!نظر شما چیه؟
میشه شما وسط یه بازی سنگین تست دما بگیرین و ببینید باهوای فعلی اوضاعش چطوره؟

اون Review ها مال خود سایت Notebookcheck نیستند. مال دو تا سایت مختلف دیگه هستند که هر کدوم یه نمره جداگانه به Display لپ تاپ ها داده (اسم دو سایت هم Computerbild و Retera هستش).
خود سایت نوت بوک چک این لپ تاپ ها رو بررسی نکرده.
سلام
من یه n53svدارم چند روزه متوجه شدم دمای سی پی یوش توی بازیها تا92درجه بالا میره!(حتی با کول پد) قبلا نهایتا میشد 84-5 درجه!
البته بدنش داغ نمیشه ولی فکر میکنم این دما یکمی برای قطعات داخلی مضر باشه!نظر شما چیه؟
میشه شما وسط یه بازی سنگین تست دما بگیرین و ببینید باهوای فعلی اوضاعش چطوره؟
من لپ تاپم بعد از نیم ساعت از یک بازی بسیار سنگین (بازی Witcher 2) حرارتش حدود 84-83 درجه بود. تستش رو چند صفحه قبل گذاشته بودم، بگردید هستش.

البته برنامه ای که حرارت رو باهاش چک می کنید هم مهمه. برنامه Real Temp رو از اینجا دانلود کنید، من با اون تست کردم.

اون Review ها مال خود سایت Notebookcheck نیستند. مال دو تا سایت مختلف دیگه هستند که هر کدوم یه نمره جداگانه به Display لپ تاپ ها داده (اسم دو سایت هم Computerbild و Retera هستش).
خود سایت نوت بوک چک این لپ تاپ ها رو بررسی نکرده.

من لپ تاپم بعد از نیم ساعت از یک بازی بسیار سنگین (بازی Witcher 2) حرارتش حدود 84-83 درجه بود. تستش رو چند صفحه قبل گذاشته بودم، بگردید هستش.

البته برنامه ای که حرارت رو باهاش چک می کنید هم مهمه. برنامه Real Temp رو از اینجا دانلود کنید، من با اون تست کردم.
دماش با این برنامه هم همون بود!
مجبور شدم دیتیل بازی رو بیارم پایینتر چند درجه خنکتر شد!
البته اینجا هوا خیلی گرم شده این چند روز، احتمال میدم به خاطر همین باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or