مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

این پست رو خوندی؟
نه،اون پست که رفتم از دوستم سوال کردم دیدم اشتباه کردم،گرافیکش GT 240 بود که یه مقدار از GT 540m بهتر بود...
راستش دیگه نشد صبر کرد.
-حالا اون HP 6070 به نظرت اگه با گارانتی بگیرم چطوره؟ اون دوسمتمون Triangle هم می گفت که وسط بازی چند بار لپ تاپ HP ای که قبلا داشت خاموش میکرد...
-بدبختی فقط رنگ سیاهش توو ایران موجوده؟رنگ دیگه نداره؟ میشه زودتر این 2 تا سوال رو جواب بدین،شاید بتونم فردا سفارش رو عوض کنم...

نه،اون پست که رفتم از دوستم سوال کردم دیدم اشتباه کردم،گرافیکش GT 240 بود که یه مقدار از GT 540m بهتر بود...
راستش دیگه نشد صبر کرد.
-حالا اون HP 6070 به نظرت اگه با گارانتی بگیرم چطوره؟ اون دوسمتمون Triangle هم می گفت که وسط بازی چند بار لپ تاپ HP ای که قبلا داشت خاموش میکرد...
-بدبختی فقط رنگ سیاهش توو ایران موجوده؟رنگ دیگه نداره؟ میشه زودتر این 2 تا سوال رو جواب بدین،شاید بتونم فردا سفارش رو عوض کنم...

ببخشید، ببخشید! منظورم این پست بود...

ببین این لپ تاپ ها هر کدوم یه مزیتی دارند. لپ تاپ اچ پی گرافیکش قوی تره و گیم ها رو قطعا بهتر می کشونه، ولی اگر یه مشکلی پیدا کرد باید پی گرفتاری هاش رو به تنت بمالی...
128fs4765852.gif

ASUS گرافیکش ضعیف تر از اچ پیه، ولی خرید مطمئن تریه.

ببین الان شما اطلاعات کافی داری و باید خودت تصمیم بگیری و نباید دیگران به جات تصمیم بگیرند! ولی من خودم برای خودم ASUS N53SV برداشتم همونطور که می دونی.

در ضمن در مورد گرافیک ها یه مساله رو انگار در نظر نمی گیری و اون هم این که گرافیک لپ تاپ های زیر 2 میلیون تومن، خیلی ضعیف تر از گرافیک PC هستش! یعنی در واقع:

- گرافیک 540: قدرتش در حد عدد 1، اجرای 90 درصد گیم ها با بالاترین تنظیمات. ندرتا تنظیمات متوسط برای بعضی گیم ها.

- گرافیک 6770: قدرت در حد عدد 1.5، اجرای 93-92 درصد گیم ها با گرافیک بالا، ندرتا تنظیمات متوسط برای بعضی گیم ها.

- گرافیک های تاپ PC مثل GTX 580: قدرت در حد عدد 3 الی 3.5، اجرای همه گیم ها با بالاترین تنظیمات ممکن (به استثنای یکی دو گیم).

متوجهی منظورم رو؟ یعنی اختلاف 540 با 6770 خیلی جزئی تر از اختلاف 6770 با گرافیک های PC هستش.

موفق باشی.

دوستان؛ مدلهاي 17 اينچي نسبت به 15 اينچي آيا غير از بزرگي مانيتور، مزيت ديگه اي دارن؟

مثلا سيستم کولينگشون بهتر نيست چون جا بيشتر و گل و گشاد تر هست؟

دوستان؛ مدلهاي 17 اينچي نسبت به 15 اينچي آيا غير از بزرگي مانيتور، مزيت ديگه اي دارن؟

مثلا سيستم کولينگشون بهتر نيست چون جا بيشتر و گل و گشاد تر هست؟

نه اندازه ی صفحه نمایش ربطی به قدرت سخت افزاری نداره :|شما بگو دقیقا چی میخوای تا راهنماییت کنم:)

آخه asus يه N53SV داره و يه N73SV با کانفيگ تقريبا مشابه.

يکي از رفقا ميخواد بخره و نظرش اينه که 17 اينچي علاوه بر بزرگي مانيتور ممکنه خنک تر هم کار کنه.

آيا 17 اينچ بودن تاثير داره در تهويه بهتر هوا؟

يکي از رفقا ميخواد بخره و نظرش اينه که 17 اينچي علاوه بر بزرگي مانيتور ممکنه خنک تر هم کار کنه.

خير ربطي به بزرگي نداره

این موضوع بر میگرده به چند سال قبل که سونی قویترین شرکت توی لپ تاپ بود و اسوس تازه یک سری مدل زده بود که سایز های 14 و 15 اینچ کمی مشکل کولینگ داشتند.اما الان این داستان دیگه وجود نداره

بچه ها الان لپ تاپ دوروبره 1 تومن چی پیشنهاد میکنین که خوب باشه؟
در ضمن 1 سوال هم داشتم البته به اینجا ربطی نداره: کسی میدونه قیمت 1 هارد اینترنال 512 چنده؟

در ضمن 1 سوال هم داشتم البته به اینجا ربطی نداره: کسی میدونه قیمت 1 هارد اینترنال 512 چنده؟

برای لپ تاپ به نظر من ASUS K53SV با سی پی یو i5 نسل جدید یعنی 2410T قیمتش حدود همون 1 تومن هستش.

هارد هم نوسان داره، ولی حدود 50 تومن باید باشه (که نمی صرفه، یک ترا حدود 67-66 تومنه و باصرفه تره)...

• Like
Reactions: Primordial
دوستان من لپ تاپ acer 5742G رو بهتون پیشنهاد میکنم.

CPU: INTEL i5 480M (2.66 Ghz) / CACHE: 3.0 MB / FSB: 1066 / RAM: 4GB DDR3 / HDD: 640+ GB SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 540 - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + eSATA + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS

فقط مشکل سیستم عاملش هست که میتونید بدین روش ویندوز نصب کنن.قیمتش: 820000 تومن هست.

آخرین ویرایش:

لپ تاپ دوروبره 1 تومن مدل DELL - Inspiron N5110 / i7 پیشنهاد میکنم.اینم سیستمش:

CPU : Intel Core i7-2630QM Processor (2.00GHz, 6MB Cache, Quad Core) / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 640+ GB SATA / LED: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: NVIDIA GeForce GT525M - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + eSATA + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS

ایتا که میبینید قیمتش پایینه فک کنم به خاطره سیستم عاملش باشه که میتونید بگید win7 روش نصب کنن.قیمت: 1030,000 Toman

• Like
Reactions: Primordial
خوب لپ تاپ K53SV شد خرید لپ تاپ ما.فعلا هنوز دستم نیومده ولی سی دی درایوش نیاز به ویندوز 7 از نوع 64 bit ش داره...حالا یه سوال؟ خیلی از برنامه ها رو 64 بیت اجرا نمیشن،بازیا هم همینطور ممکنه بعضی هاشون باشه؟

آخرین ویرایش:
خوب لپ تاپ K53SV شد خرید لپ تاپ ما.فعلا هنوز دستم نیومده ولی سی دی درایوش نیاز به ویندوز 7 از نوع 64 bit ش داره...حالا یه سوال؟ خیلی از برنامه ها رو 64 بیت اجرا نمیشن،بازیا هم همینطور ممکنه بعضی هاشون باشه؟

مبارک باشه. :)

من که تا به حال به هیچ مورد و مشکلی برخورد نکردم. هر چی روش خواستیم بریزیم نصب شده. اتفاقا جاتون خالی همین نیم ساعت پیش داشتم بازی اریجینال Unreal Tournament (سال 1999) رو خیلی عالی بازی می کردم! :دی

فقط درایورها رو 64 بیت باید بگیرید، و ضمنا بعضی بازی ها دو تا کرک دارند که یکی مال 64 هستش و یکی 32. شما مال 64 بیت رو می ریزید.

این رو هم بگم که با کامپیوتر پیشرفته شما باید در هر صورت ویندوز 64 بیت بریزید، چون 32 بیت رم بالای 3.25 گیگ رو نمی شناسه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or