مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

دماش با این برنامه هم همون بود!
مجبور شدم دیتیل بازی رو بیارم پایینتر چند درجه خنکتر شد!
البته اینجا هوا خیلی گرم شده این چند روز، احتمال میدم به خاطر همین باشه

اون Review ها مال خود سایت Notebookcheck نیستند. مال دو تا سایت مختلف دیگه هستند که هر کدوم یه نمره جداگانه به Display لپ تاپ ها داده (اسم دو سایت هم Computerbild و Retera هستش).
خود سایت نوت بوک چک این لپ تاپ ها رو بررسی نکرده.

من لپ تاپم بعد از نیم ساعت از یک بازی بسیار سنگین (بازی Witcher 2) حرارتش حدود 84-83 درجه بود. تستش رو چند صفحه قبل گذاشته بودم، بگردید هستش.

البته برنامه ای که حرارت رو باهاش چک می کنید هم مهمه. برنامه Real Temp رو از اینجا دانلود کنید، من با اون تست کردم.

من پیشنهاد میکنم نذارین دما بره بالای 70 درجه این یعنی یه زنگ خطر
محمود جون شمام همینجور ممکنه به cpu اسیب برسه مخصوصا رو 90#:-
s

دوستان من یه netbook قوی میخوام که usb3 هم داشته باشه کیفیت display و عمر باتریش بالا باشه سبک باشه cpu ش single core نباشه اگر simcard slot هم داشته باشه که 4g هم ساپورت کنه دیگه دقیقا میشه همون چیزی که من میخوام .
تو بازار ایران هم نباشه مشکلی نیست .

دوستان من یه netbook قوی میخوام که usb3 هم داشته باشه کیفیت display و عمر باتریش بالا باشه سبک باشه cpu ش single core نباشه اگر simcard slot هم داشته باشه که 4g هم ساپورت کنه دیگه دقیقا میشه همون چیزی که من میخوام .
تو بازار ایران هم نباشه مشکلی نیست .

vaio مدلVPCSB190X CTO همون چیزی هست که میخوای البته کانفینگ های مختلفی داره که موقع خرید خودت باید امتحان کنی:)

من پیشنهاد میکنم نذارین دما بره بالای 70 درجه این یعنی یه زنگ خطر
محمود جون شمام همینجور ممکنه به cpu اسیب برسه مخصوصا رو 90#:-
s

والا روی 90 که خوشبختانه تا حالا نرفته، بالاترین حرارتش همون 84-83 بوده که با خفن ترین کار ممکن (نیم ساعت گیم سنگین) به دست اومده. خود برنامه هه هم زده اوکی. :)

ولی البته این حرارت بدون کول پده (دارم، تنبلی ام میاد کابل مابلش رو وصل کنم! :دی)، سعی می کنم با کول پد بیشتر گیم بزنم. ;)

دوست مون که حرارت 90 درجه می گرفتند هم حتما با شرکت گارانتی لپ تاپ شون تماس تلفنی بگیرند و ازشون راهنمایی بگیرند. من بعید می دونم علتش بخواد گرمای محیط اطراف باشه. تست حرارت لپ تاپ خودم رو توی یزد با گرمای هوای بین 45 تا 50 درجه گرفتم، این چیزها ربطی ندارند به اون صورت...

سلام دوستان،يه لپتاپ ميخوام كه تا ٢ سال ديگه خيالم راحت باشه كه همه بازي هارو راحت اجرا كنه،هزينه و قيمتش مهم نيست،ممنون ميشم راهنمايي كنيد

والا روی 90 که خوشبختانه تا حالا نرفته، بالاترین حرارتش همون 84-83 بوده که با خفن ترین کار ممکن (نیم ساعت گیم سنگین) به دست اومده. خود برنامه هه هم زده اوکی. :)

ولی البته این حرارت بدون کول پده (دارم، تنبلی ام میاد کابل مابلش رو وصل کنم! :دی)، سعی می کنم با کول پد بیشتر گیم بزنم. ;)

دوست مون که حرارت 90 درجه می گرفتند هم حتما با شرکت گارانتی لپ تاپ شون تماس تلفنی بگیرند و ازشون راهنمایی بگیرند. من بعید می دونم علتش بخواد گرمای محیط اطراف باشه. تست حرارت لپ تاپ خودم رو توی یزد با گرمای هوای بین 45 تا 50 درجه گرفتم، این چیزها ربطی ندارند به اون صورت...

یه سوال!
اگه از سی پی یو قوی تری استفاده کنی کمتر داغ میکنه؟یعنی داغ کردن واسه اینه که سی پی یو نمیکشه و داره زور میزنه؟!مدل سی پی یو لپ تاپ شما؟

این کول پد که میگین چی هست حال؟:d اینایی که icecool دارن هم کول پد میخوان؟
راستی،من از طریق run/dxdiag رفتم ببینم چقد گرافیک dedicated داره،اون سطر مربوط به total memory زده بود هزار و ششصد و خوردی،یعنی یه چی حدود 1.5 گیگ،,ولی کانفیگش 2 گیگ باید باشه،این تناقص عادیه؟

سی پی یو لپ تاپ من: i7 2630QM
سی پی یو قوی تر منطقا بیشتر گرم می کنه، چون سرعتش بالاتره. ولی از طرفی خود کارخونه سازنده برای سی پی یو داغ تر، سیستم کولینگ بهتری می ذاره و نتیجه نهایی زیاد فرق نمی کنه.
کول پد از این چیزاییه که فن دارند و آدم زیر لپ تاپ می ذاردشون. واجب نیست، ولی خنک تر می کنه یه چند درجه لپ تاپ رو.
لپ تاپی که pengel عزیز معرفی کردند هم فکر کنم برای mohamad1331 هستش. :)

یه سوال!
اگه از سی پی یو قوی تری استفاده کنی کمتر داغ میکنه؟یعنی داغ کردن واسه اینه که سی پی یو نمیکشه و داره زور میزنه؟!مدل سی پی یو لپ تاپ شما؟

سی پی یو لپ تاپ من: i7 2630QM
سی پی یو قوی تر منطقا بیشتر گرم می کنه، چون سرعتش بالاتره. ولی از طرفی خود کارخونه سازنده برای سی پی یو داغ تر، سیستم کولینگ بهتری می ذاره و نتیجه نهایی زیاد فرق نمی کنه.
کول پد از این چیزاییه که فن دارند و آدم زیر لپ تاپ می ذاردشون. واجب نیست، ولی خنک تر می کنه یه چند درجه لپ تاپ رو.
لپ تاپی که pengel عزیز معرفی کردند هم فکر کنم برای mohamad1331 هستش. :)

البته اقا محمود به بیقه ی قطعات هم بستگی داره و همچنین به سری لبتاب اگه سری مخصوص gaming باشه اصولا خنک کننده های قوی تری توش به کار میره ولی خوب مثلا سری multimedia
که مخصوص این کار نیست با اجرای بازی سنگین باعث بالا رفتن بیش از حد دما میشه

• Like
Reactions: mahi58
به نظرتون میارزه که من بجای 6050 HP سیصد هزار تومن دیگه بدم و 6080 بگیرم؟
اونم بخاطر 2گیگ رم و 250گیگ هارد اضافه و سی پی یو 2630 Corei7 بجای Corei5 2410
در واقع این اختلافات ارزش 300هزار تومنی دارن؟
مرسی

به نظرتون میارزه که من بجای 6050 HP سیصد هزار تومن دیگه بدم و 6080 بگیرم؟
اونم بخاطر 2گیگ رم و 250گیگ هارد اضافه و سی پی یو 2630 Corei7 بجای Corei5 2410
در واقع این اختلافات ارزش 300هزار تومنی دارن؟
مرسی

به نظر من نه چون همون corei5 به اندازه ی کافی قوی هست که کارتو راه بندازه کارته گرافیکشونم که فرقی نداره پس به نظرم به صرفه نیست بازم تصمیم با خودته;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or