مشاوره در امر خرید لپتاپ و تبلت

ممنون این خیلی خوبه ولی من میخوام نهایتا 11 inch باشه

تو همین سری بگرد به احتمال زیاد 11 اینچشم پیدا میکنی
جون مشخصاتش با چیزایی که خواستی یکی بود حیفم اومد چیزه دیگه بهت معرفی کنم بجز صفحش;)

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان عزیز
یه لپ تاب میخواستم واسه بازی که قیمتش نهایتا 1.5 بیشتر نشه. ولی بازی های جدید رو ساپورت کنه.

مدتی هم که میتونه بازی های جدید رو ساپورت کنه اگه بگید ممنون میشم.

مدلش هم تفاوتی نداره، فقط به درد بازی بخوره. دانشجوییه و هزاران دل تنگی واسه بازی :دی

سلام خدمت دوستان عزیز
یه لپ تاب میخواستم واسه بازی که قیمتش نهایتا 1.5 بیشتر نشه. ولی بازی های جدید رو ساپورت کنه.

مدتی هم که میتونه بازی های جدید رو ساپورت کنه اگه بگید ممنون میشم.

مدلش هم تفاوتی نداره، فقط به درد بازی بخوره. دانشجوییه و هزاران دل تنگی واسه بازی :دی

msiGE620-i5
با قیمت 1450
تا حدود 2 سال با تنظیمات متوسط راحت میتونی باهاش بازی کنی;)

فقط یه چیزی داداش

چند جا رو چک کردم، نوشته بود 1360 قیمت رو مدل بعدیش که میشد msiGE620-i7 میشد 1445 . نظرت چیه؟
http://www.paytakhtshopping.com/com...ils&product_id=4391&flypage=flypage.tpl&pop=0

اره قیمتش اومده بایین خبر نداشتم فرقشون تو cpu هست خوب مدل core i7 بهتره ولی از نظر اجرای بازی باهم تفاوتی ندارن:)

دمت جیز دادا

فقط این گرافیکس 540 gt DDR3 هستش. ولی رم 8 گیگ . مچ هست یا نه؟

فقط یه چیزی داداش

چند جا رو چک کردم، نوشته بود 1360 قیمت رو مدل بعدیش که میشد msiGE620-i7 میشد 1445 . نظرت چیه؟
http://www.paytakhtshopping.com/com...ils&product_id=4391&flypage=flypage.tpl&pop=0

خوب من به جای pengel جواب بدم!
winking.gif

رم با گرافیک هیچ مشکلی نداره، فقط حتما ویندوز 64 بیت نصب کن، و بعد هم این که اون سایت اشتباه نوشته که مدل ارزون تر i5 2630 هستش. احتمالا منظورش i5 2410 بوده. ولی در هر صورت اگر i5 با i7 اختلافش فقط 85 تومن باشه قطعا i7 انتخاب بسیار بهتریه.

لپ تاپ خیلی خوبی هم معرفی کردند بهتون و گارانتی خوبی هم داره.

موفق باشی. :)

پ.ن: خودش هم که زودتر جواب داد! ایول! :mrgreen:

اینم مناسبه کارت گرافیکش هم قویتره فقط با گارانتی مناسب بگیر;)

خیلی ممنون از راهنماییاتون

فقط یه چیزی ، لپ تاپ هست مثلا 4 تومن قیمتشونه، نصف اینم مشخصات ندارن. حالا بگو مانیتورشون بهره، دیگه چی دارن که این قدر تفاوت قیمت وجود داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or