---1. منبع جداول و آمارهای خرابی اینجا و اینجاست (هزار تا سایت گذاشتندش، از جمله اونجا، با چیز پ*ی ان برید که عکس ها رو ببینید). البته مال یک سال و نیم قبله و ممکنه خیلی چیزها عوض شده باشه، ولی در هر حال منبع مهمیه و اگر خودتون بخواید خرید کنید هم ریسک نمی کنید که همچین چیزی رو نادیده بگیرید...
2. از تجربه تون صحبت کردید، ولی نکته عجیب اینه که تجربه شخصی شما با تجربه شخصی اکثر افراد دیگه کاملا متفاوته! شما برین اینجا که از فعال ترین انجمن ها برای لپ تاپه و ببینید نظر کلی بچه ها چیه و کدوم برند رو بیشتر از بقیه توصیه می کند؟ من توی هر انجمنی هر جا که دیدم لپ تاپ ASUS و گاهی هم MSI رو بیشتر از هر برند دیگه ای توصیه می کردند...
3. فرمودید اچ پی با گارانتی خوب؟ میشه بفرمایید گارانتی خوبش چیه؟
-----------------------------------------------
دوست عزیز، یاد بگیرید که اطلاعات خودتون رو بدید و حرف بچه های دیگه رو زیر سوال نبرید! اینجا هدف همه مون فقط اینه که بچه ها خرید بهتری داشته باشند و هیچ نفع مادی این وسط وجود نداره که سرش دعوا کنیم (حداقل برای من که وجود نداره)! )x
1. ولا من خودم توی سالهای تحصیلم برای report دادن یاد دادن از امار سال گدشته برای Ongoing Demanding Products استفاده نمیکنیم !!!! حالا تو ایران چه طور درس داده میشه من خبری ندارم - من با Reseller ها همکاری داشتم و دیدم از سال 2009 تا الان چی چی عوص شده .... امار هم قدیمی هست و نمیشه اکتفا کردم .... همین الان Asus امار خرای EE داره میترکونه مخصوصا throttling ها --- ACer هم بسیار بهتر شدو.... .
2. من به فعال ترین انجمن های ایرن کار ندارم !!! من در انجمنهای حرفه ای Lowyat - NoteBookReview فعالیت دارم و اطالاعانشون 100 برابر p30 world اینا هست - شما اگه دیدی ASus و MSI بیشتر پیشنهاد میشه به بازار جهانی نگار کردی? و دنبال چرا و دلیلش رفتی؟؟؟ یا در همان حد باراز بسته ایران اطالاعات دارین؟؟؟ حیلی از مدلها و برندها اصلا نیستش .... مثل Sager - Devil Tech و .... .من تجربه هام رو هوا نیستش .... من رشته خودم Digital Design هست . توی استرالیا هستم و به زودی هم میرم Waterloo که در computer یک هست در دنیا !!! حالا من درس خوندم و اطالاعات دادم رو اگر شما دانش english داری میتونی با اشخاص n1tebookreview چک کنی !! ما اصالا در مورد خوبی و بدی نطر نمیدیم --- laptop ها رو روی stress میزارم و ساختر توشن رو بررسی میکنیم و روی اطالاعات دقیق نطر میدیم !! مثال notebookcheck که میتونید ببنیند چقدر راحت به بسیاری از laptop های asus امتیار پایین میده و ...
3. من کلا 4-5 بار تو عمرم ایران نیمومدم و برای همین اشاره کردم خودشون به گارانی اعتماد کنن.
----------------
در مورد اخرین بند نوشته شما هم که نمیشه حرفی زد !!! چون شما به راحتی )x میزاری و حرف از دعوا کنیم اشاره میکنی در کل معلومه اصالا از روی منطق نمیخوای بحس رو پیش ببری ! اگر هم میخواستی به جای اینکه به من بخوای یاد بدی چی کار کنم ! خیلی راحت میتونستی دلیل بیاری نه اسم p30world و سورس و .... . پس خودت جی؟؟؟