مسابقه Screenshot

سلام. اونایی که پستشون ادیت شده شرمنده. امتیازی نمیگیرن. قانون صفحه اول. در ضمن بچه ها اسم کامل بازی رو بگین... اگه ناقص بگین نه تنها امتیازی نمیگیرین بلکه بقیه رو هم راهنمایی میکنید...
هنوز مسابقه ادامه داره... کلی هم امتیاز مونده;)

بابا من اصلا نمی دونم کی 3 امتیازی گفته. باور کن من هنوز امتیاز دهی اینجا رو درست نمی دونم.

جونه من قوانین صفحه اولو بخون، بعدشم شیوه امتیازدهی قسمت اول مسابقه رو بعنوان مثال یه نگاه بکن.واقعا سخت نیست محاسبه امتیاز.
معادله 6 مجهولی که نمیخوای حل کنی...

ولی بازم اینجوری نشد باید از Pm باشه!
الان باز میگن ما تقلب کردیم و....

نه مهندس کسی همچین حرفی نمیزنه خیالت جمع... از لحاظ من که امتیاز میدم شما تقلب نکردی دیگه به بقیش کاری نداشته باش.
در ضمن اگه کسی هم واقعا از رو یکی دیگه بنویسه و گیریم جواب نفر اول هم درست باشه، فقط نفر اول Bonus میگیره. یعنی بازم بالایه افرادی قرار میگیره که از روش کپی کردن یا نکردن... بهمین راحتی...
اصلا جالبیش به همینه، اونی که نفر اول میاد جواب میده با وجود اگه حتی یکی از جواباش هم درست باشه 2 امتیاز میگیره... باور کن حق به حقدار میرسه...

آخرین ویرایش:
آقایون من اون پستمو دیروز پاک کردم. محمد رضا جان شما رو که حتی اسمتم اورده بودم چون می دونم استاد ما هستی. در مورد سونی جان هم وقتی من اون پستو می نوشتم اصلا پست ایشون نبود و من ندیده بودم اصلا چی نوشته! در هر صورت من که گفتم شرکت کننده اصلا نیستم! ولی باز عذر خواهی می کنم از همه.

از بچه هایی که میان اینجا و فقط جواب میدن و کاری هم به این ندارن کی قبلا چی گفته واقعا ممنون
نمونش آقایه White_Gandalf که واقعا ممنونم ازش... تا قسمت قبل هم بی صروصدا جزو 3 نفر اول بود...
بابا هر کی زودتر جواب درستو بده امتیاز بیشتری میگیره... اونی هم که امتیاز بیشتری میگیره کاری نداره کی از روش کپی کرده یا نه... اونایی هم که اگه هر دو جواب رو کپی میکنن فقط در بهترین حالت(هر دو جواب صحیح باشه) 3 امتیاز میگیرن ... کسی هم هر 3 جواب رو نمیتونه کپی کنه چون نفر اولی که به هر 3 تا جواب بده مسابقه تمومه... در ضمن دوستان تویه جدول اگه دو نفر امتیازاشون مساوی باشه اونی که بیشترین بار پاسخ درست اول رو داده بالاتر قرار میگیره( مثلا اونیکه 10 بار بازیها رو بعنوان نفر اول جواب درست گفته بالاتر از اونیه که 9 بار بعنوان نفر اول جواب درستو گفته درصورتیکه که امتیازاشون یکی باشه) به همین راحتی...
لطفا الکی گیر ندین و جوابتونو بنویسین.
مسابقه با کلی امتیاز ادامه داره...

آخرین ویرایش:
یه پیشنهاد ( نمیدونم قبلآ راجع بهش بحث شده یا نه چون این 5 صفحه رو نخوندم )
بهتر نیست هر دفعه فقط یه عکس بزارین و بچه ها اون عکس رو حدس بزنن ؟! این طوری هم هرج و مرج نمیشه هم هرکسی که اون رو درست حدس بزنه دیگه بقیه نمیان تکرارش کنن.

یه پیشنهاد ( نمیدونم قبلآ راجع بهش بحث شده یا نه چون این 5 صفحه رو نخوندم )
بهتر نیست هر دفعه فقط یه عکس بزارین و بچه ها اون عکس رو حدس بزنن ؟! این طوری هم هرج و مرج نمیشه هم هرکسی که اون رو درست حدس بزنه دیگه بقیه نمیان تکرارش کنن.

مرسی...
آخه یه عکس مشکلش اینه که سریعا یکی جوابو میده و بقیه هیچ امتیازی نمیگیرن(حتی اگه بلد باشن). در ضمن اینجوری یکم تنوع داره... ولی واقعا اگه ببینم همینجور بچه ها بدون اینکه سیستم امتیاز دادن و قوانینو بخونن بیان الکی بحث بکنن، مجبور میشم در ادامه مسابقه رو تک شات بکنم...
کاره خودمم راحتتره ولی گفتم تنوع داشته باشه و جذابیت...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن تو این حالت(3 شات) هم سیستم امتیازدهی و قوانین کاملا مشخصه و حق رو به حقدار میده... مشکل اینجاست بعضیها وقت نمیذارن 5 دقیقه قوانینو بخونن و به جدول و شیوه امتیاز دادن نیگاه کنن. میگم همه چیز حساب کتاب داره چه اونی که دفعه اول جواب درستو میده و چه افرادی که نفر آخر جواب میدن... و مسلما با این شیوه حق به کسی که بهتر بوده میرسه...
ماها کلا علاقه زیادی به بحث کردن داریم...
ممنون

آخرین ویرایش:
بعله مسابقه تموم شد چون Death Knight به هر 3 مورد جواب صحیح داد. در ضمن دقت کنید همیشه اسکرین شاتها از خوده گیم پلی نیست(شاید از Intro یا Cut-Scene هایه وسط بازی باشه)
مسابقه بعدی راس ساعت 12 امشب(همراه با جدول امتیازها)
دیر نکنین...
تو جوابا لطفا توضیح اضافه ندین، فقط اسم کامل بازیها ... اونایی که نمیدونین رو جلوشوخالی بذارین...
پ.ن: M.G.S بد لاک، دیر گفتی....

آخرین ویرایش:
چه ضد حالی خدایی من همون موقع داشتم تایپ میکردم
حالا من قصد اعتراض ندارم ولی اگه می خواستم تقلب کنم هر سه تا رو می گفتم اگه یه راحی داره به منم امتیاز بدید

چه ضد حالی خدایی من همون موقع داشتم تایپ میکردم
حالا من قصد اعتراض ندارم ولی اگه می خواستم تقلب کنم هر سه تا رو می گفتم اگه یه راحی داره به منم امتیاز بدید

متاسفم دوست عزیز...
اگه جواب شما رو قبول کنم بعدش ممکنه بقیه اعتراض کنن...
در ضمن اصلا امکان نداره کسی هر سه تا رو تقلب کنه چون اولین نفری که جواب صحیح به هر 3 تا بده مسابقه تمومه...
قوانینو بخونین...
امشب رأس ساعت 12 یادتون نره.

سلام...
بعله .... Again ... دیگه شب جمعه بود درگیر شدم، الان اومدم خونه فقط سوالا رو بذارمو برم...
واقعا از همه، مخصوصا اونایی که دیشب بیدار بودن معذرت میخوام...(سوالا رو دیروز ظهر مطرح کرده بودم، فقط وقت نشد دیشب آنلاین شم.)
خب مسابقه چهارم:
پلتفرم بازیها رو نمیگم.

1
2006380541682803200_rs.jpg

2
2006336103061942736_rs.jpg

3
2006315824565019799_rs.jpg

بچه ها لطفا اسم بازیا رو بصورت کامل بدین، توضیح ندین و پستتونو ادیت نکنین.
فکر کنم چون هیچکی خبر نداشت کی عکسها رو آپلود میکنم، برایه همه عادلانست.
ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or