مسابقه Screenshot

1- Curse of Monkey Island ولی امید درست گفته فکر کنم.
2- Myst IV
3- Dead Rising
حمید جان ، شما که دیشب نگذاشتی خب دیگه میزاشتی این دور و دور بعدی رو همین امشب با هم میزاشتی.انصاف نیست که دو بار زیر قولتون بزنید.شما که فرصت ندارید شب ها آنلاین بشوید بهتر نیست یک همکار برای خودتون انتخاب کنید.من با کمال میل آماده همکاری با شما هستم و از ادامه مسابقه هم انصراف می دهم در صورتی که نظرتون مثبت باشد.

ُسلام

این رو جدی دارم می گم و از این اقا حمید دلگیرم...

والا حمید خان، 3 تا شات گذاشتن... ( این دور به نظر من باید کنسل بشه )

دور قبل 1/5 تاخیر و امروز هم 10 ساعت تاخیر!!!!!!!! ( احتمالا دور بعد 17 ساعت تاخیر، تصاعدی میره بالا) فکر نمی کنم وقتمون رو از سر راه اورده باشیم که تا 2 بیدار باشیم و منتظر شات شما باشیم. اگه نگاه کنی خیلی ها از این موضوع شاکی هستن. دیشب بارها ساعت 12 تا 1 توی این تاپیک سونی و سمیر رو دیدم که اومدن. الان نه از سمیر خبری هست و نه از سونی !!!! ( چون بدقولی شده، البته من خودم هم خیلی بد قولم.ولی ساعت 12 شب و بدقولی !!!! ) منم تا 1:45 منتظر تشریف شما بودم. اونوقت بعد از 10 ساعت تاخیر تشریف می یارین ...

بهتره منم مثل اشکان بشم. فقط خواننده. تا زمانی که اصول قول دادن اونم ساعت 12 شب !!!!! رعایت نشه بهتره مثل اشکان و باقی بشیم.

فکر کنم چون هیچکی خبر نداشت کی عکسها رو آپلود میکنم، برایه همه عادلانست.

حمید جان !!!! این حرف یعنی چی !!!!! یعنی شما میگی ساعت 12 و اون ساعت نمی یای و میزاری ساعت 10 صبح می یای و این میشه عدالت !!!!! پس ما باید 24 ساعت On باشیم و منتظر باشیم که شما هر آن شات هاتون رو بزارین !!!!!
به نظر شما این عدالته !!!!

امید هم کاملا درست گفته :

1: The Secret Of Monkey Island برای Sega هستش.
2: SS:SE
3:ٍِDead Rising
خداحافظ.

نام Monkey Island رو کامل بنویسید ! چندین مانکی آیلند مختلف دارم.
سیریس سم هم شماره اش رو بنویسید.اگر نه اسم اون مراحل جداگانه ای اش که براش اومد بنویسید مانند محمدرضا.
اون سومی هم دیگه خیلی خز شده که Dead Rising است.اون فروشگاه ابتدای بازی همه چیز رو لو می دهد.حمید جان می توانستی یک عکس گمراه کننده تر هم بزاری.

من نظرم اینه که این سری مسابقه حساب نشه. ساعتشم غیر منتظره بود. خودم هم اتفاقی اون ساعت توی سایت بودم. در ضمن پیشنهاد میکنم از ساعت 12 مسابقه رو به ساعت 9 شب تغییر بدی حمید جان. ساعت هم اکثرا همه خونه هستن و میتونن بیان. ساعت 12 یکم دیره.

حرف همه دوستان قبول و شرمنده همگی... اینو واقعا میگم... دقیقااحساس همه افرادی که گله کردنو کاملا درک میکنم و شرمنده همشون هستم...
باور کنین من 3 تا مسابقه رو دیشب طرح کردم و تا 3 روز دیگه شاتها رو دارم فقط مشکلی پیش اومد و نشد سر وقت آن شم... از همه شرمنده...یکم تکی کار کردن سخته، اگه یه همکار که قابل اعتماد بچه هاست پیدا بشه خیلی خوبه...
مسابقه امشب تموم میشه بخاطر 3 جواب صحیح دوستان...
جدول امتیاز، ساعت مسابقه بعدی و تصمیم درباره این مسابقه و کل امتیازات بچه ها رو تا فردا ظهر تو همین تاپیک بصورت کامل توضیح میدم...
فعلا تا فردا ظهر استراحت و فردا هم تا ظهر برایه اطلاع پیدا کردن از همه چیز به این تاپیک مراجعه کنین...
بازم شرمنده...

من گله خاصی ندارم فقط از اینکه دیدم بعضی از بچه ها خیلی ناراحت هستند و بخاطر بدقولی ها پست نمی دهند ، ناراحت شدم.
قبلا" هم بطور ضمنی اشاره کردم الان هم میگم.برای همکاری با شما اعلام آمادگی می کنم.می توانید در مورد من از طریق Pm از بچه ها پرس و جو کنید که آدم قابل اطمینانی هستم یا نه.اونوقت می توانید تصمیم بگیرید.
در هر حال وجود یک همکار برای شما ضروری است.

سلام.
جواب صحیح مسابقه سوم:

1) Quest For Glory V : Dragon Fire
2) Return the Castle Wolfenstein
3) StarWars : Knights of the old repulic

نتیجه مسابقه سوم:

SAMIR دو امتیاز
MRGAME امتیازی نمیگیره(اسم بازی رو ناقص نوشتی!)
Hellgate:london چهار امتیاز
Metal Gear Solid امتیازی نمیگیره(متاسفانه پستشون ادیت شده)
White_Gandalf سه امتیاز
Death Knight شش امتیاز و سه جواب صحیح
M.G.S متاسفانه بعد از 3 جواب صحیح پاسخ دادن و امتیازی نمیگیرن.

و اما جواب مسابقه چهارم:

1) The Secret Of Monkey Island
2) Serious Sam : The Second Encounter
3) Dead Rising

نتیجه مسابقه چهارم:

White_Gandalf هیچ امتیازی نمیگیرین(به دو تا از جوابها پاسخ دادین ولی بطور ناقص، بارها گفته شده اسم کامل بازی)
Death Knight هشت امتیاز
MGS، Metal Gear Solid، xXx_Re4، xenophile هم امتیازی نمیگیرن چون Death Knight امید جان قبلش سه جواب رو درست گفته بودن.

و اما:

تو مسابقه سری چهارم Death Knight امید جان 8 امتیاز گرفتن و هیچکی دیگه امتیازی نگرفت و با این 8 امتیاز با قدرت تو مکان اول باقی میموند با اختلاف تقریبا بالایی نسبت به بقیه. ولی ایشون اومد و گفت امتیازات این سری حساب نشه چون مسابقه سر ساعت مقرر طرح نشده بود... ایشون واقعا نشون داد اصلا برایه جایزه و ... تو مسابقه شرکت نمیکنه و بیشتر بخاطر سرگرمی و یاد بازیهایه قدیمی میاد اینجا... واقعا پستهاشو از صفحه اول بخونین و ببینید چیزی جز جواب مسابقه اونم تو سه کلمه پیدا میکنین؟ نه بحثی، نه کل کلی ... بعدش هم اینجوری میاد و بیخیال 8 امتیاز میشه... واقعا تااینجا اگه جایزه ای برای اخلاق بود ایشون برنده بودن...
من بازم بگم هدف یه جور سرگرمی و یاد قدیم هست... جایزه هم فقط صرف جذابتر شدن بازی بوده...
بگذریم ولی با این حساب امتیازات مسابقه چهارم حساب نمیشه.

جدول هم تا حالا:

1- Death Knight کلا 13 امتیاز
---------------------------------------------------------------------------------
2- Hellgate:london کلا 10 امتیاز
---------------------------------------------------------------------------------
3- White_Gandalf کلا 8 امتیاز
4- SAMIR کلا 5 امتیاز
5- Master_Behi کلا 4 امتیاز
6- Sony کلا 3 امتیاز
7- ehsan_srk کلا 3 امتیاز
8- Metal Gear Solid کلا 2 امتیاز
9- SamFisher کلا 1 امتیاز
10- EJ.R کلا 1 امتیاز
11- M.G.S کلا 1 امتیاز

و یک گلایه:
بعضی از دوستان خوب تا میتونستن به من توپیدن، خب حق هم دارن ولی اینو بدونن من تمام سعیمو کردم تا این مسابقه به بهترین شکل برگزار بشه، ولی متاسفانه من یک نفر هستم و دارم همه کارها رو میکنم. فکر کنم تا حدودی بچه ها تو این انجمن با من آشنا هستن و میدونن هر کاری از دستم بربیاد دریغ نمیکنم ولی در هر صورت اتفاق برایه همه میافته و منم سعی کردم مسابقه هر چند با تاخیر ولی انجام بشه.
از این به بعد هم اگر حتی 1 دقیقه از ساعت مقرر شده تاخیر بود مطمئن باشین مسابقه ای طرح نمیشه تا سری بعد مسابقه و با اطلاع قبلی. بهرحال باز هم تمام سعیمو میکنم سر ساعت مقرر سوالها طرح بشن.

مسابقه بعدی راس ساعت 10:30 امشب... به همه هم PM میدم.

مرسی...

آخرین ویرایش:
1-
2003430809208444820_rs.jpg

2-
2003428229890421175_rs.jpg

3-
2003448493793292035_rs.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن