مسابقه Screenshot

دوستان ببخشید.
اول اینکه نتونستم کانکتبشم و درثانی ساعت 12 رسیدم خونه. تا ساعت 1 مسابقه جدید طرح میشه.
منتظر باشین. در ضمن بخاطر این تا خیر هم شرمنده.

خب مسابقه سوم:
پلتفرم همه این بازیها Pc هست.

1
2001634505266935620_rs.jpg

2
2001609726668200968_rs.jpg

3
2001655423672542552_rs.jpg

آخرین ویرایش:
سلام

من هیچ کدوم از شات های رو متاسفانه نمی بینم. اگه مقدوره جایی دیگه اپ کن.

این از من. اگه کسی میبینه یه جای دیگه واسه من اپ کنه و بزاره.

بای

سلام

من هیچ کدوم از شات های رو متاسفانه نمی بینم. اگه مقدوره جایی دیگه اپ کن.

این از من. اگه کسی میبینه یه جای دیگه واسه من اپ کنه و بزاره.

بای

دوست عزیز متاسفانه یه کم طول کشید تا عکسها آپ بشن. بابت امشب شرمنده...
دیگه تکرار نمیشه...
ساعت 12 شب برایه همه خوبه؟

از این به بعد تا اطلاع ثانی هر شب راس ساعت 12 بدون حتی 1 دقیقه تاخیر...
این مسابقه تا آخر این ماه ادامه داره... واسه امشب هم از همه افرادی که تا 12 بیدار بودن و من تاخیر داشتم معذرت میخوام مخصوصا Hellgate:london عزیز که شاتها یه کم دیر آپ شد. از فردا راس ساعت بدون تاخیر....

آخرین ویرایش:
سلام

ببینین ادمو به چه کاری وا می دارینا. ادمو از خواب ناز بلند می کنین که شات توصیف کنیم.

اول یه گلایه از سمیر و Meta Gear Solid : قرار نیست اینجا پارازیت بدین که!!!! اون بگه اشتباه کردی اون بگه نه تو داری اشتباه می کنی. اگه من می خواستم بگم SWKoOR رو برای 3می بگم. یکی مثل اشکان می یاد میگه نه کلک زدی اون بالا تیکشو انداخته بود. حالا بیا قسم خدا بخور که من می دونستم . اون وقت سونی می یاد میگه ای نشد این میشه پارتی بازی.این رو باید قانون بزارین که هر کی فقط یک پست. بدون مسئله اضافی. این جوری اجحاف نمی شه.

حالا :

1: ؟؟؟ من نمی دونم. شاید بره تو مایه های اودنچر.
2: Return to Castle Wolfenstein
کاملا سمیر درست می گه. محل قرار گیری اسلحه و فرمت اون توی RTCW دقیقا این طوری بود و کی گفته RTCW توی محیط بازی نبود !!!! احتمالا شما اشتباه میکنی.

3: Star Wars: Knights of the Old Republic
اخه DEUS EX از این نما بود فدات شم !!!! چه ربطی داشت به Deus Ex بیچاره که الام کم فیکون شده.

در ضمن فکر کنم شماره 3 Star Wars باشه . کدوم SW؟؟؟؟ این SW ده تا شماره داره از jedi Academy گرفته تا این SWKoRII:Sith Lord. حتما باید بگین کدوم شماره از این بازی.( البته به nightWatch مشکوک شدم. چون یادم نبود میشه تغییر دوربین داد یا نه. ولی من جوابم رو گفتم. )

در ضمن سمیر جان همون اول بازی SWKoR شما با یه اسلحه توی محیط میچرخی.JA بود که حتما باید او شمشیر برقی دستت باشه.

دوستان.
لطفا فقط جوابهاتون رو بنویسین. این سری رو قبول میکنم ولی از سری بعد هر کی توضیح اضافه بده و شروع به تبادل نظر کنه امتیازش صفر میشه. آخه Pm رو برایه چی گذاشتن؟

در ضمن مسابقه کماکان ادامه داره...

چّشم محمدرضا جان.الان تمام پستهای خودم رو در اینجا پاک میکنم تا امتیازات به حساب باقی دوستان واریز شود.
فقط یک گلایه ای داشتم این وسط.از اون وقت تا حالا این همه اسپم دیدی توی تاپیک.حالا میایی و اونم فقط روی من زوم میکنی.چرا به بقیه گیر نمیدی ؟ ظاهرا" من هیزم تری به شما فروختم که اینقدر از من بدتون میاد.
بعدش هم اینکه از ابتدای تاپیک رسم نبود اسم بازی رو کامل بنویسند.حالا که من اومدم و یه 3 امتیازی گفتم قوانین باید تغییر کند و امتیازات به بقیه برسد ؟ یک مقدار انصاف هم لازم است.وگرنه خودم نام کامل بازی رو میدونستم :
Star Wars : Knights of The Old Republic II : The Sith Lords

از هر کسی انتظار اینگونه برخوردها را داشتم بجز محمدرضا ولی بازم ازش ممنونم.

چّشم محمدرضا جان.الان تمام پستهای خودم رو در اینجا پاک میکنم تا امتیازات به حساب باقی دوستان واریز شود.
فقط یک گلایه ای داشتم این وسط.از اون وقت تا حالا این همه اسپم دیدی توی تاپیک.حالا میایی و اونم فقط روی من زوم میکنی.چرا به بقیه گیر نمیدی ؟ ظاهرا" من هیزم تری به شما فروختم که اینقدر از من بدتون میاد.
بعدش هم اینکه از ابتدای تاپیک رسم نبود اسم بازی رو کامل بنویسند.حالا که من اومدم و یه 3 امتیازی گفتم قوانین باید تغییر کند و امتیازات به بقیه برسد ؟ یک مقدار انصاف هم لازم است.وگرنه خودم نام کامل بازی رو میدونستم :
Star Wars : Knights of The Old Republic II : The Sith Lords

از هر کسی انتظار اینگونه برخوردها را داشتم بجز محمدرضا ولی بازم ازش ممنونم.

سلام

من شرمنده که منظورم رو بدبیان کردم. شما ببخشید. نه فدات شم شما هیچ هیزم تری به من نفروختی و هیچ کس هم نفروخته. من فقط منظورم این بود که بحث پیش نیاد.چون بعدش میشه مثل موضوع سونی عزیز که انگار به اونم بر خورده و دیگه پیداش نیست.

بابا من اصلا نمی دونم کی 3 امتیازی گفته. باور کن من هنوز امتیاز دهی اینجا رو درست نمی دونم.

شما ببخش من رو. دیگه سعی می کنم به قول شما روی کسی زوم نکنم. من منظورم کلی بود .

ببخشید.

خوشحال می شم بازم با هم دست و پنجه نرم کنیم.

ویرایش شد:

خب سونی هم که برگشت. بهتره بازم بشیم همون تیم و بدون کدورت.من از کل جمع معذرت می خوام

خداحافظ

آخرین ویرایش:
2-بازگشت به قلعه ولفنشتاین
ولی بازم اینجوری نشد باید از Pm باشه!
الان باز میگن ما تقلب کردیم و....
ولی از روی خط جونش فقط فهمیدم هیچ نشون دیگه ای نداشت.
1- خلی ناجوره یکم راهنمایی کن.
3- نمیدونم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or