مسابقه Screenshot

سلام

1: Grim Fandango
چرا دروغ بگم، به SM بیشتر می خوره ولی تکسچر قدمی تر به نظر می یاد.من GF رو الان ندارم که چک کنم خیلی وقت میشه که سرافش نرفتم.

2: GodFather

Another World :3

چرا دروغ بگم، به Sm بیشتر می خوره ولی تکسچر قدمی تر به نظر می یاد.من Gf رو الان ندارم که چک کنم خیلی وقت میشه که سرافش نرفتم.
سمت چپ پائین را اگر دقت کنید کاراکتر بازی هست ...

نمیدونم هنوزم امتیاز میگیریم یا نه!
اما
2- God Father
َ3-AnotherWorld که تازه ورژن HDشم اومده و اولین بار برای امیگا اومد در اینده هم قراره برای Xbl-arcade بیاد. مرحله اخرشم با سفینه توی یه جایی فرود میایم پر دشمنه و باید بکشیم اخرش میفتیم و به حالت مردن باید یه دسته رو بکشیم که بارو که دوستمون رو انداخت پایین رو بکشیم. بعدشم سوار یه موجودی میشیم باید بکشیمش!
این جملات رو گفتم بفهمیند خودم بازیش کردم از کسی ننوشتم!

والا اشکان من هم قصد شرکت در مسابقه رو نداشتم ، فقط می خواستم ببینم اگر یک مورد رو عمدا" اشتباه بگم بقیه هم تایید می کنند یا نه ! خیلی تابلو بود که اولی نمی تواند اسپایدی 1 باشد و حال و هوای بازیهای تیم شافر رو دارد.خودم ابتدا خواستم بگویم Full Throttle که نظرم عوض شد و از عمد جواب غلط دادم.:)

دقیقا این چیزایی که گفتی اشکان جان تویه قوانین بازی هست و صفحه اول نوشتم.
یعنی: اولین کسی که سه جواب صحیح رو میده مسابقه تموم میشه و نظر نفرات بعدی حتی در صورت درست بودن جواب امتیازی نمیگیرن(با عرض شرمندگی)
قانون بعدی هم قبلا در بارش توضیح دادم: تا قبل از اینکه کسی هر 3 جواب صحیح رو بگه، اگه کسی برایه اولین بار به یه بازی درست اشاره کنه یک امتیاز بعنوان Bonus میگیره. نفرات بعدی اگه اون بازی رو انتخاب بکنن دیگه Bonus نمیگیرن و فقط امتیاز معمولی رو میگیرن(این قانون هم در اصل یه جور پوئنه برایه کسی که اولین بارجواب حداقل یک بازی رو صحیح بگه).
ببینید مثلا تو مسابقه قبلی آخرین نفر که هر 3 تا بازی رو گفت بیشترین امتیاز رو گرفت با وجود اینکه خیلیها قبلش دو تا از اون بازیها رو درست تشخیص داده بودن. چون 3 بازی = 5 امتیاز + 1 امتیاز Bonus کلا 6 امتیاز. یه نفر هم چون دو تا از بازیها رو برایه اولین بار درست تشخیص داده بود 2 پوئن بعنوان Bonus گرفت که جمعا شد 5 امتیاز. بقیه هم که فقط به همون دو جواب صحیح که قبلا گفته شده بود اشاره کرده بودن فقط3 امتیاز گرفتن. میتونین به جدول صفحه قبل مراجعه کنید.
اینجوری عدالت تمام و کمال اجرامیشه. در ضمن این سیستم ابداع من نیست و 100% جواب داده.
-----------------------------------------------------------------------------------
در ضمن آقای Death Knight یا امید خان با یک حرکت انتحاری هر سه جوابو درست گفتن...
جمع امتیازاشون میشه: 5 امتیاز به خاطر 3 جواب صحیح باضافه 2 امتیاز Bonus چون برایه اولین بار به دوبازی Another World و Grim Fandango اشاره کردن. جمعا 7 امتیاز

آقای Metal Gear Solid چون 1 جواب صحیح دادن و چون اولین بار به اون جواب اشاره کردن یه Bonus هم میگیرن میشه جمعا 2 امتیاز.(آقاانصراف نده، تو این سری دومی)

آقایون Master_Behi و SamFisher و EJ.R و M.G.S هم فقط به یه جواب درست اشاره کردن و چون قبلا یکی به این جواب اشاره کرده بود Bonus نمیگیرن و همگی جمعا 1 امتیاز میگیرن.

بقیه دوستان هم چون بعد از Death Knight که هر سه رو درست جواب دادن، پست دادن متاسفانه امتیازی نمیگیرن چون مسابقه تموم شده بود.
-----------------------------------------------------------------------------------
جواب صحیح:
1- Grim Fandango
2- Godfather
3- Another World یا Out of This World

جدول هم تا حالا:

1- Death Knight کلا 7 امتیاز (با یه حرکت انتحاری)
---------------------------------------------------------------------------------
2- Hellgate:london کلا 6 امتیاز
---------------------------------------------------------------------------------
3- White_Gandalf کلا 5 امتیاز
4- Master_Behi کلا 4 امتیاز
5- Sony کلا 3 امتیاز
6- ehsan_srk کلا 3 امتیاز
7- SAMIR کلا 3 امتیاز
8- Metal Gear Solid کلا 2 امتیاز
9- SamFisher کلا 1 امتیاز
10- EJ.R کلا 1 امتیاز
11- M.G.S کلا 1 امتیاز

آخرین ویرایش:
دوستان Mojtaba Fisher, Parham, ehsan_srk, Hellgate:london, Sony من بشخصه از همتون معذرت میخوام. چون زودتر 3 جوابو حدس زده بودن امتیازی به شما تعلق نمیگیره.

در ضمن از اشکان جان Lich King خواهش میکنم اگه حوصلشو داره و چون نمیخواد شرکت کنه، سوالات این قسمت جدیدو اشکان طرح کنه. اگه هم وقت نداشت خودم امشب ساعت 12 سوالاته جدیدو میزارم.

ممنون.

آخرین ویرایش:
سلام

اول اینکه اشکان جان ما کوچیکتر از اونیم که رو حرف شما حرف بزنیم. من فقط یه عنوان سرگرمی توی این قسمت شرکت می کنم.

در مورد قانونی هم که موجوده من اصلا مشکلی ندارم. حق با اشکان و حمید هستش. چون امید که ما مخلصش هستیم زودتر جواب داد مشکلی نیست. بالاخره یه محیط دوستانه هستش و میخوایم یاد و خاطره گذشته رو زنده کنیم.

در ضمن من یه نظر دارم. فکر کنم سمیر گفته بود که بازی استراتژی رو توی بخش بازی نزاریم. من موافق نیستم. میشه بازی استراتژی رو هم گذاشت. مگه چه ایرادی داره. میشه از روی unit ها و واحد ها این قسمت رو تا حدودی مشخص کرد.

در ضمن من اینو نمی دونم. اگه توی قسمت بعد من از 3 قسمت دو تا رو گفتم و بعد از من یکی اومد 3 تا رو گفت من امتیاز می گیرم یا نه؟؟؟ چون من 2 تا رو زودتر از بقیه گفتم.

در ضمن به نظرم خیلی هم نریم زمان دقیانوس. با بازی های شفرموافقم ولی نریم زمان میکرو و آتاری و بگیم اگه گفتی این بازی چیه!!!!! من نمیدونم دیشب شام چی خوردم حالا بیام برگردم به 10 سال پیش. یکم تو سال های 1999-2007 بچرخیم بهتره. البته میشه عقبم رفت ولی نه خیلی دور، مثل زمان هخامنشی.

در کل من منتظر راند 3 هستم. دارم خودم رو گرم می کنم. امید جان تو انگار از من توی این بازی های قدیمی بهتری. ما مسابقه می دیم و کاملا هم دوستانه.

ویرایش شد :

ای بابا. Sony جان ما داریم میگیم محیط دوستانس شما میگی توهین. در ضمن اینم بگم من مثلا از ساعت 7 صبح تا 5-6 عصر سر کارم وقتی می یام خونه میرسم سر بزنم. دراین حالت کسانی که زود خونه هستن جواب رو زودتر می دن. ولی من مشکلی ندارم.اصلا جایزه هم مهم نیست. مهم اینه که جمع شیم و بازی های قدیمی رو مرور کنیم. Sony جان شما هم کوتاه بیا تا این تاپیک قفل نشده. چقدر زود جوشی رفیق. خونسرد. یه محیط مجازی و دوستان مجازی.بهتره دوست باشیم تا رو در رو هم بایستیم.

یا علی ..

آخرین ویرایش:
بهتر نیست تا جواب ها رو توی pm بدیم ؟؟
اینجوری اونی که واقعا حقشه جایزه میگیره این bONES هم برداشته میشه و مدت دار باشه بهتره مثلا تا یک روی جواب ها رو ارسال کنید اینجوری یه ادمی که نمیتونه سر ساعت خاصی سر بزنه هم در حقش بد نمیشه!
و کسانی مثل اشکان خیلی راحت به اعضا توهین نمیکنند و نمیدونند که ما چند بار این بازی رو تمام کردیم که میاد و پیش دستی میکنه.
اینجوری مسابقه خیلی بهتر میشه.
و هیچ کس از روی حدث نفر قبل چیزی نمینویسه.

منم با PM موافقم....
دیگه اینطوری فقط اطلاعات خود بچه ها محک زده میشه نه دقت توی تقلب کردن :blushing:
=====================================================
پ.ن:لعنت به این کلاسا که باعث شدن دور 2 رو از دست بدم:p

سلام

در ضمن من اینو نمی دونم. اگه توی قسمت بعد من از 3 قسمت دو تا رو گفتم و بعد از من یکی اومد 3 تا رو گفت من امتیاز می گیرم یا نه؟؟؟ چون من 2 تا رو زودتر از بقیه گفتم.

یا علی ..

سلام دوست عزیز. لطف کن یه بار دیگه شیوه امتیازدهی رو بخون.
شما اگه از 3 قسمت دو تا رو جواب بدی 3 امتیاز میگیری(اگر نفر اول باشی که هردو جواب درست رومیدی 2 تا Bonus میگیری) جمعا میشه 5 امتیاز...
ولی چون هر سه تا رو نگفتی مسابقه ادامه داره. نفری که هر سه تا رو گفت 5 امتیاز میگیره و چون به یه جواب بعنوان اولین نفر پاسخ درست داده 1 Bonus هم میگیره جمعا میشه 6. دقیقا حالتی که سری اول اتفاق افتاد.

اینجوری اونی که واقعا حقشه جایزه میگیره این bONES هم برداشته میشه و مدت دار باشه بهتره مثلا تا یک روی جواب ها رو ارسال کنید اینجوری یه ادمی که نمیتونه سر ساعت خاصی سر بزنه هم در حقش بد نمیشه!
و کسانی مثل اشکان خیلی راحت به اعضا توهین نمیکنند و نمیدونند که ما چند بار این بازی رو تمام کردیم که میاد و پیش دستی میکنه.
اینجوری مسابقه خیلی بهتر میشه.
و هیچ کس از روی حدث نفر قبل چیزی نمینویسه.

اولا که اشکان جان هیچ وقت به کسی توهین نمیکنه.
PM هم کار جالبی نیست چون ممکنه پارتی بازی بشه ... چون شما که نمیبینید چه خبره...
میگم این سیستمو چندین جا دیدم و کاملا تست شده هست.
فقط:
باید هماهنگی کنیم ببینیم چه ساعتی سوالات مطرح بشه بهتره ... یعنی مثلا هر روز ساعت 12 ظهر یا شب یا... که اکثرا بتونن آنلاین بشن و جواب بدن...
ممنون...

PM هم کار جالبی نیست چون ممکنه پارتی بازی بشه ... چون شما که نمیبینید چه خبره...
یعنی چی؟
میشه یه مثال بزنی منظورت چیه؟:confused:
---
باشه من فقط ناراحتم شدم توی محیط دوستانه تهمت تقلید رو به ادم میزنند اخه من توضیح هم دادم راجع به بازی!
منتظر دور جدید هستیم!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or