مسابقه Screenshot

سلام محمدرضا جان منظورم شما بودی آخه قدیمی هستی و rpg زیاد بازی کردی برای این گفتم.
این الاغه تو Dungeon Siege وضعیتش بهتره انگار ! شایدم همین بازی باشه.
t9ejiv.gif

سلام

سمیر جان. والا اول با IceWind Dale II مشکوک شدم ولی IWDII خیلی گرافیک بالایی نداشت. و تنها به این بازی DS مشکوک شدم. د ر ضمن سمیر جان تو شاتی که گذاشتی یکم زوم توی عکس زیاده و نمیشه به گرافیک شات تو و شاتی که اون بالا هست خیلی یکسان نگاه کرد. چون توی یک زاویه نگاه نمیکنیش.

ولی به هر حال . من نظرم همون بالایی هست که بود. یعنی DS .چون قانون اینو میگه.

خیلی ها از من قدیمی ترن. از محمد خبر نیست (Nameless) از مصطفی و سیاوش هم بپرسیم خوبه. ادم یاده گذشته ها و جوونیاش می یفته.

خداحافظ

سلام

سمیر جان. والا اول با IceWind Dale II مشکوک شدم ولی IWDII خیلی گرافیک بالایی نداشت. و تنها به این بازی DS مشکوک شدم. د ر ضمن سمیر جان تو شاتی که گذاشتی یکم زوم توی عکس زیاده و نمیشه به گرافیک شات تو و شاتی که اون بالا هست خیلی یکسان نگاه کرد. چون توی یک زاویه نگاه نمیکنیش.

ولی به هر حال . من نظرم همون بالایی هست که بود. یعنی DS .چون قانون اینو میگه.

خیلی ها از من قدیمی ترن. از محمد خبر نیست (Nameless) از مصطفی و سیاوش هم بپرسیم خوبه. ادم یاده گذشته ها و جوونیاش می یفته.

خداحافظ
تو گیم اسپات زیاد چرخ زدم محمدرضا جان.IceWind Dale II دیدم یه چیزایی دیدم که بنظرم دیگه IceWind Dale II نمیتونه باشه.یاد Nameless هم بودم تو nw2 که خیلی کمکم کرد حیف پیداش نیست.شاید همین ds باشه بیشتر بخاطر تکسچر های بهترش میگم که شایدم بخاطر همون Zoom باشه.

خب دوستان، دوست عزیزمون آقای Hellgate:london به هر سه مورد جواب صحیح دادن پس این مسابقه تموم میشه.
جواب صحیح:

1-Dungeon Siege
Genre: Action RPG
Developer: Gas Powered Games
Platform: Windows, Mac OS X
توضیح: چون تو این بازی قابلیت zoom کردن تصویر وجود داره، اسکرین شاتی که من گذاشتم از فاصله دور گرفته شده.

2-Perfect Dark Zero
Genre: First-person shooter, Action
Developer: Rare
Platform: Xbox 360

3-Motorstorm
Genre: Racing
Developer: Evolution Studios
Platform: PlayStation 3

جدول امتیازات:

1- Hellgate:london امتیاز: 3 جواب صحیح(5) + Bonus 1 = کلا 6 امتیاز
---------------------------------------------------------------------------------
2- White_Gandalf امتیاز: 2 جواب صحیح(3) + 2 Bonus = کلا 5 امتیاز
---------------------------------------------------------------------------------
3- Master_Behi امتیاز: 2 جواب صجیح(3) = کلا 3 امتیاز
4- Sony امتیاز: 2 جواب صجیح(3) = کلا 3 امتیاز
5- ehsan_srk امتیاز: 2 جواب صجیح(3) = کلا 3 امتیاز
6- SAMIR امتیاز: 2 جواب صجیح(3) = کلا 3 امتیاز

اینبار ریز امتیازها رو محاسبه کردم تا دوستان با شیوه امتیازدهی آشنا بشن. از سری بعد فقط امتیازها رو مینویسم.
چون 3 امتیازی زیاد داشتیم، دوستان 3 امتیازی هر کدوم زودتر جواب دادن رتبه بهتری دارن. البته صددرصد این جدول دستخوش تغییرات زیادی میشه.
در ضمن یکی از جوایز مشخص شد که یه دونه ipod هست. البته بیشتر این مسابقه جنبه سرگرمی داره و همچنین یادی از بازیهایه قدیمی.
موفق باشین.
مسابقه بعدی چهارشنبه ساعت 12 ظهر یعنی تقریبا 9 ساعت دیگه.
خب دیگه برم بخوابم!

آخرین ویرایش:
در ضمن یکی از جوایز مشخص شد که یه دونه ipod هست.
:eek:

خودتون تقبل مي كنيد ؟!

-----------------

من يه پيشنهاد داشتم , البته جسارت نباشه . براي بهبود كار تاپيك ميگم .

به جاي اينكه همه ي سوال ها رو يك نفر ( زننده ي تاپيك ) طرح كنه هر سوال رو كسي كه جواب درست به سوال ِ قبلي داده طرح كنه كار خيلي جالب تر در مياد .

كسي كه سوال رو پرسيده , نام كاربر برنده رو اعلام مي كنه و ...

اگر هم امتياز ها تو پست اول تاپيك ( جايي كه همگي دسترسي دارن ) قرار بگيره بهتره .

فقط يه پيشنهاد بود .

:eek:

خودتون تقبل مي كنيد ؟!

-----------------

من يه پيشنهاد داشتم , البته جسارت نباشه . براي بهبود كار تاپيك ميگم .

به جاي اينكه همه ي سوال ها رو يك نفر ( زننده ي تاپيك ) طرح كنه هر سوال رو كسي كه جواب درست به سوال ِ قبلي داده طرح كنه كار خيلي جالب تر در مياد .

كسي كه سوال رو پرسيده , نام كاربر برنده رو اعلام مي كنه و ...

اگر هم امتياز ها تو پست اول تاپيك ( جايي كه همگي دسترسي دارن ) قرار بگيره بهتره .

فقط يه پيشنهاد بود .

سلام.
سوال اول اینکه نه خودم تقبل نمیکنم;) یکی از دوستام پیشنهاد داد و جایزشم تقبل کرد... البته اینقدرها هم جوایزه بزرگ و خفنی نیست ولی خب بیشتر جنبه سرگرمی داره و یاد ایام قدیم.
در باره طرح سوال این چیزی که شما گفتی یه مشکل داره: اون کسی که سوالو مطرح میکنه نمیتونه تو مسابقه شرکت کنه. پس کسی که اول بشه هفته بعد هیچ امتیازی نمیگیره... درضمن شاید همه حوصله اینکارو نداشته باشن...
در رابطه با امتیازها هم متاسفانه نمیتونم پست اولو ادیت کنم. حالا وقتی یه کم راه افتادیم با مدیرا هماهنگ میکنم.
در هر صورت ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or