مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
سلام بر همه ی دوستان.

اقا راي بديد به سامانسكه خدايي از دانته سر تره حد اقل مرام سامورايي داره و لوس نيست
این مرام سامورایی رو خوب اومدی.;)

کی پیرمرد موسفیده؟؟؟؟؟ به چه جراتی.............

سمانوسکه آدم مذخرفیه

oNLY Dante
چی شد چی شد نفهمیدم.قرار شد توهین موهین تو کار نباشه ها.:mad::mad:(تازه اونم به شخصیت محبوب من.:mad:)

من این جدول حذفی رو از نو ردیف کردم تا شما در جریان نتایج مسابقات باشید.یه کمی هم ناجور شد آخه هول هولکی درست کردم.:(ببخشید.

j9ls1w.jpg

سلام بر همه ی دوستان.

چی شد چی شد نفهمیدم.قرار شد توهین موهین تو کار نباشه ها.:mad::mad:(تازه اونم به شخصیت محبوب من.:mad:)

ببخشیدا هر چی دلتون بخواد به دانته بگید و اونوقت من ساکت بشینم .
.....وووووووای منو کشتید با این مرام سامورایی .... :cool::cool:
فعلا که دانته رای هاش بیشتر از شخصیت محبوب شماست:-":laughing:

[/quote]

جملات عاشقانه نداشتیما!:cheesygri
ولی من خودم از نرو بیشتر خوشم میاد. هم خوش تیپتره هم خوشگلتر هم قویتر هم شیطانی تر:evil:

نرو یه جوجه بیشتر نیست... فکر میکنه خیلی باحاله ولی عمرا ...
(پسره ی مغرور و پررو .........):mad:

Ooops ..... ببخشید اگه زیاده روی کردم حالا تاپیکو قفل نکنیدا....;)

دوست عزیز
ارسال دو یا چند پست پشت سر هم و با فاصله زمانی کم ممنوعه. شما میتونید از دکمه ویرایش برای ادیت کردن پست قبلی و افزودن نظراتتون استفاده کنید.
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:
تا اینجای کار دانته سه برابر سامانوسکه رای آورد.21 به 7.

در ضمن devil girl جان لطفا این قدر از شخصیت ها بدگویی نکن و فحش نده.:punish:خواهش میکنم.این تاپیک قفل میشه ها.:locked::(
از ما گفتن.
و از شما نشنیدن.

خوب دانته با برد قاطعانه 21 بر 7 سامانوسکه:mad::(( رو برد.

مسابقه بعد بین Prince و shinobi هستش.

Prince

2yo1pi8.jpg

shinobi

20znqmc.jpg

تا عوض شدن نظر سنجی یکم معطل میشد.
------------------------------

در ضمن از نوین جان بخاطر درست کردن جدول خیلی ممنونم

چون کریتوس خیلی وحشی هست و عقل درست و حسابی نداره میزنه کل دنیا رو داغون میکنه به جز الطیر.الطیر هم از بالای یک ساختمان میپره رو کریتوس و میکشش.:biggrin1:
رای من الطیر هست.:biggrin1:
ال ال ال الطیر:-":guitar:.بله الطیر جون.راستی یه نظر سنجی هم برای شخصیتهایی که edward carnby:love:هم جزوشون باشه بذارید.;)

انصافا اين يكي سخت ترين راي گيريه من بعد از حدود 2 ساعت تفكر و بر انداز به شينوبي راي مي دم در حالي كه پرنس محبوب ترين شخصيت منه اما هر چي فكر مي كنم مي بينم شينوبي يه جورايي سر تره

منم با تمام ارادتي كه به شينوبي دارم و ميتونم بگه بهترين دوران بچگيم را با شخصيتهايي مثل شينوبي گذروندم ولي خوب پرينس جاي خودش رو داره! شينوبي هر كارم بكونه نميتونه يك شخصيت به زيبايي شخصيت پرينس تو Warrir Within بسازه! يعني فكر نكنم هيچ شخصيتي بتونه تو اون بازي اونقدر محبوب بشه! پس فقط پرينس بخاطر محاصره جنگجو

warriorwithin.jpg

معلومه که فینال بین دانته و پرینسه و دانته هم قهرمانه و این در وقتیه که به خاطر قوانین مسخره و بی اساس این تاپیک kratos که باید برنده میشد نشد و میتونست دانته روهم شکست بده و قهرمان بشه فینالیست نشد پس اقای dj moji شما با این کارت قهرمان رو عوض ومسابقه های اخرو بی اساس کردی بعدشم ممکنه تا سال دیگه صد تاشمشیر زن بیاد این کارت نامردی تمامه
در ضمن شینوبی هیچ کاری نمیتونه بکنه البته وضش از زمانی که باس با کریتوس مسابقه می داد خیلی بهتره:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or