مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
اقا راي بديد به سامانسكه خدايي از دانته سر تره حد اقل مرام سامورايي داره و لوس نيست
اتفاقا من سامانوسکه رو که میبینم یاد بابای هانیکو میافتم.:laughing:

یه بار گفتم بازم میگم بازی ها و کاراتر هایی که کپکام بسازه رو دست نداره چه انیموشا چه دویل می کرای.یکی کمتر طرفدار داره یکی بیشتر.ولی هردوشون زاده ی کپکام هستن

این دانته کیه؟بیرمرد مو سفید.منم میگم سمانوسکه:love:
با دانته درست صحبت کن.:mad:

همون موهای سفیده که انقدر خوشتیپش کرده.:love:

یه بار گفتم بازم میگم بازی ها و کاراتر هایی که کپکام بسازه رو دست نداره چه انیموشا چه دویل می کرای.یکی کمتر طرفدار داره یکی بیشتر.ولی هردوشون زاده ی کپکام هستن
خداییش راست میگی.
تازه شخصیت های Resident Evil رو یادت رفت.
من عاشق همشونم.

این خیلی نا عادلانس :mad:
kratosباید می برد اون حقش بود به خدا الان چند روزه کامپیوترم bc رو خوب بالا نمیاره :(
من میخواسسم بهkratos رای بدم خودم که گفته بودم :((
dj moji تو که خودت خوب میدونی اگه ارسلان بود به کی رای میداد همه میدونن اونم مثل من عشق کریتوسه تورو خدا یه کاری بکن :(:((:(:((:(
بذار برنده واقعی باشه :(

این خیلی نا عادلانس :mad:
kratosباید می برد اون حقش بود به خدا الان چند روزه کامپیوترم bc رو خوب بالا نمیاره :(
من میخواسسم بهkratos رای بدم خودم که گفته بودم :((
dj moji تو که خودت خوب میدونی اگه ارسلان بود به کی رای میداد همه میدونن اونم مثل من عشق کریتوسه تورو خدا یه کاری بکن :(:((:(:((:(
بذار برنده واقعی باشه :(
خوب دیگه کاریه که شده نمیشه کاریش کرد.انشالله سال بعد.

دوستان برای چندمین بار میگم دقت کنیدSamanosuke صحیحه نه samanoske این بار هم اشتباه پیغام داده بودید
سامانوسوکه صحیحه نه سامانوسکه .
من تعجب میکنم این همه ادعای طرفداری ولی دریغ از یک بار صحیح نوشتن اسمش

اهم... :smartass1:اگر به این نکته توجه کنیم که دانته از سلاح گرم نیز در مبارزه ها استفاده میکند،نتیجه میگیریم که سامانوسکه در این مورد برتری چشمگیری داره.
البته اگر اینو هم حساب کنیم که کدوم شخصیت دشمن های خفنتری رو شکست داده ،به این نتیجه میرسیم که دانته در این مورد برنده است.(آخه نوبوناگا کجا-موندیوس کجا!)
در کل دانته محبوبتره!-رای من دانته!
البته اگه بخوایم کلی حساب کنیم، ریو هایابوسا از همشون بهتره!:ninja:
خودم نفهمیدم چی گفتم!_راستی تو اینجا چیکار میکنی؟
پپسی میخوای بهت بدم؟:pepsi:

بابا گیر میدی ها.
شما یه بار samanoske در گوگل ایمیج سرچ کن یه بار همSamanosuke رو که خودت میگی.
هردوش پیدا میشه.حالا برا کسی که سامانوسکه رو میشناسه این حرفها ملاک نیست
حالا اینجا جای بحث در مورد اینها نیست

این دانته کیه؟بیرمرد مو سفید.منم میگم سمانوسکه:love:
واسه چي به جوون مردم فحش ميدي . خوبه منم بگم دست راست سامانوسوكه مثل دست راست آفتاب پرست ميمونه .
حقته تا تو باشي از موي دانته ايراد نگيري. آخه ايراد به اين بني اسراعيلي كه شامل ايراد خودمم ميشه! پس دفعه بعد از ايرادش ويا ضعفش بگو نه تعداد دكمه هاي لباسش
راي من دانته

آخرین ویرایش:
چخبره.می خواید اخر کاری بیان تاپیک رو قفل کنن.چه طرفدارای سامانوسکه چه دانته حق دعوا با همو ندارن.بد گویی شخصیت هارو هم نکنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or