مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
من بد می گم prince.aliعزیز؟خوب بنده خدا (دانته:sick:) ژنش این طوری هست که موهاش سفیده.اینا ممکنه بخاطر تغذیه نامناسب هم باشه.

دانته عزیز من خیلی هم تغذیه اش مناسبه:love: هم خوش تیپ تره هم خوشگلتر هم قوی تر
هیشکی مثل دانته نمیشه
Only Dante:love::love:

دانته عزیز من خیلی هم تغذیه اش مناسبه:love: هم خوش تیپ تره هم خوشگلتر هم قوی تر
هیشکی مثل دانته نمیشه
Only Dante:love::love:
جملات عاشقانه نداشتیما!:cheesygri
ولی من خودم از نرو بیشتر خوشم میاد. هم خوش تیپتره هم خوشگلتر هم قویتر هم شیطانی تر:evil:

کاش دانته رو ار مسابقات حذف می کردی ! اون وقت مسابقه ها هیجان انگیز تر می شد !
این مثل این میمونه تو جام ملت های آسیا برزیل هم شرکت کنه !!!:laughing:

فقط دانته :love:

کاش دانته رو ار مسابقات حذف می کردی ! اون وقت مسابقه ها هیجان انگیز تر می شد !
این مثل این میمونه تو جام ملت های آسیا برزیل هم شرکت کنه !!!

آخرش گه بايد با ايران مسابقه بده و شكست بخوره.:laughing:

ولي بايد توجه داشت كه دانته كاملا آسيب پذير نيست و نميميره (با گلوله زدن تو مغزش ، شمشير زدن از اون ور دلش در اومده يا فرو كردن توي قلبش ، هزاران زخم عميق برداشته و...)

اینطور که پیش میره باید سامانوسکه رو تو دیدار رده بندی با کریتوس ببینیم

چطور ممکنه؟
اگه کریتوس از پرنس در نیمه نهایی خورده باشه میره به رده بندی و در اون صورت پرنس باید فینالیست شده باشه
خوب پس این وسط شینوبی چی میشه؟

اینم نقل قول جنابعالی
دانته.سامانوسکه.شینوبی و پرنس جنگ جویان باقی مونده هستن

ولی بايد توجه داشت كه دانته كاملا آسيب پذير نيست و نميميره (با گلوله زدن تو مغزش ، شمشير زدن از اون ور دلش در اومده يا فرو كردن توي قلبش ، هزاران زخم عميق برداشته و...)
کاملا موافقم اگه یادتون باشه تو دموی اول dmc1 تریش شمشیرو کرد تو قلب دانته ولی انگار نه انگار (تو dmc4 هم فکر کنم یه همچین صحنه ای بود) اگه از این نظر بخوایم حساب کنیم دانته یه موجود کاملا ضد ضربس!!!

بابا این wheelman رو هم ول کنید بنده خدارو این مثل اینکه دانته رو نمیشناسه یه دوتا مرحله دویل3 بزنه حله:cheesygri
با persian creed هم موافقم به نظر من نرو پتانسیل تبدیل شدن به یه کاراکتر محبوب رو داره البته اگه تو شماره های بعدی هم ببینیمش!!

دوست عزیز
ارسال دو یا چند پست پشت سر هم و با فاصله زمانی کم ممنوعه. شما میتونید از دکمه ویرایش برای ادیت کردن پست قبلی و افزودن نظراتتون استفاده کنید.
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:
ولي بايد توجه داشت كه دانته كاملا آسيب پذير نيست و نميميره (با گلوله زدن تو مغزش ، شمشير زدن از اون ور دلش در اومده يا فرو كردن توي قلبش ، هزاران زخم عميق برداشته و...)

تنها کسی که قدرت غلبه بر دانته را داره ویرجیله که هم قوی تره و هم سریع تر. ولی متاسفانه اینجا شده تاپیک خوش تیپ ترین شمشیر زن سال نه بهترین شمشیر زن.
این صحنه را یادتون هست؟;)
fmv4833-85.jpg

ولی من خودم از نرو بیشتر خوشم میاد. هم خوش تیپتره هم خوشگلتر هم قویتر هم شیطانی تر
! من خودم به شخصه اول دنته به ورجیل !
تنها کسی که قدرت غلبه بر دانته را داره ویرجیله که هم قوی تره و هم سریع تر. ولی متاسفانه اینجا شده تاپیک خوش تیپ ترین شمشیر زن سال نه بهترین شمشیر زن.
این صحنه را یادتون هست؟;)
اینو بگم که ورجیل سرعتش کمتره اما قدرتش بیشتره و بر عکسش در مورد دنته صدق میکنه ! اما ویرجیل فوت فن درست و حسابی و باحال نداره !:d

این صحنه را یادتون هست؟

در اين صحنه حق با شماست.(اولين مبارزه Dante و Virgil )
وقتي بازي DMC3 رو شروع مي‌كنيم دانته هنوز كم تجربه هست و رفته رفته مهارت پيدا ميكنه.
توي DMC3 دانته و ورجيل 3 بار مبارزه ميكنن.
در مبارزه اولي دانته هنوز حريف ورجيل نيست و شكست ميخوره.(و وقتي ورجيل شمشير دانته رو توي سينه دانته فرو ميكنه هم خود شمشير قدرت واقعيش آزاد ميشه هم دانته قدرت كنترل خوي شيطاني خودش رو بدست مياره.يعني دانته نسبت به قبل خيلي قوي‌تر ميشه(توي دموي بعد از شكست هم ميبينيم كه به قدرت‌هاي جديدش پي ميبره.) اصلا اسم بازي هم از همينجا اومده Dante's Awaking
در مبارزه دوم دانته و ورجيل قدرت‌هاي تقريبا مساوي دارن (هر دو همديگه رو زخمي ميكنن و مبارزه رو هيچ كدوم نمي‌برن)
ولي در مبارزه سوم (كه ورجيل هم شمشير پدرش رو داشت هم Yamoto رو) دانته نسبت به اوايل بازي بسيار ورزيده‌تر شده و مهارت‌هاي زيادي داره و از ورجيل قوي‌تر شده. در مبارزه سوم بالاخره دانته ورجيل رو جوان‌مردانه شكست ميده.

اين‌ها رو با توجه به خود بازي و دموهاش نوشتم.

+++++++++++++++++++++++++

از نظر من Nero هم از Dante ضعيف‌تره هم از Virgil.(از نظر مهارت و قدرت و سرعت)

كلا نسبت به اين دو نفر شخصيت پردازي ضعيف‌تري داره و به اندازه اين‌ها جذاب نيست.

دانته در DMC3 از نرو هم خوش‌تيپ‌تره. البته زياد مهم نيست.

آخرین ویرایش:
سلام بر همه ی دوستان.
من این جدول حذفی رو از نو ردیف کردم تا شما در جریان نتایج مسابقات باشید.یه کمی هم ناجور شد آخه هول هولکی درست کردم.:(ببخشید.

j9ls1w.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or