مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
معلومه که فینال بین دانته و پرینسه و دانته هم قهرمانه و این در وقتیه که به خاطر قوانین مسخره و بی اساس این تاپیک kratos که باید برنده میشد نشد و میتونست دانته روهم شکست بده و قهرمان بشه فینالیست نشد پس اقای dj moji شما با این کارت قهرمان رو عوض ومسابقه های اخرو بی اساس کردی بعدشم ممکنه تا سال دیگه صد تاشمشیر زن بیاد این کارت نامردی تمامه
در ضمن شینوبی هیچ کاری نمیتونه بکنه البته وضش از زمانی که باس با کریتوس مسابقه می داد خیلی بهتره:laughing:
تند نرو.کجای کار من اشتباه بود.مسابقه رو راس ساعت مقرر مثل بقیه تموم کردم.دوما کراتوس از اولف مسابقه از پرنس یا عقب بود یا مساوی.ازش جلو نزده بود که یک درصد هم بهش حق بدم.

معلومه که فینال بین دانته و پرینسه و دانته هم قهرمان
زیاد مطمئن نباش.(دوباره مثل کریتوس میشه ها). ) البته اگه دانته به خاطر خوش تیپی برنده نشه.;)

kratos که باید برنده میشد
چی میگه غلام!!!! :laughing:

نمیدونم اگه دانته و پرنس به هم بیافتن باید به کی رای بدم هردوشونو دوست دارم و هردوشون هم قوی و هم خوش تیپ هستن حالا وسط دو راهیم با هردوشون هم بزرگ شدم نمیدونم چی کار کنم :(

Dante Or Prince
I Love both of Them:love::(

لحظه موعود فرا رسید...:evil:

پرنس با مسابقه ای پای و پای 18 بر 14 شینوبی رو شکست داد.عجب

انتظارش می رفت چون هر دوشون قبلا ادعای قهرمانی کرده بودند.

حالا به نظر شما کدوم شایسته قهرمانیه؟!باید دید...

PRINCE و DANTE

:(خیلی وحشتناکه نمیدونم به کی رای بدم به هر کی رای بدم ممکنه اون یکی بدش بیاد من عاشق دانته هستم و پرنس رو هم خیلی دوست دارم چون از وقتی 5 سالم بوده باهاش بزرگ شدم چیکار کنم ؟؟؟؟:(
اگه به دانته رای بدم ممکن پرنس شب به خوابم بیاد بگه (بی وفا دیگه ما رو دوست نداری؟؟؟)
اگه به پرنس رای بدم دانته (My Love) میاد میگه ( آخه من به این خوش تیپی و شیطانی حیف نیست به من رای ندادی):(:(
خب نتیجه اینکه من از شرکت در این رای گیری خودداری میکنم هر کی ببره نوش جونش من هم دیگه بین دانته و پرنس بده نمیشم....;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or