مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
من با اینکه از سری بازی های Devil may cry فقط قسمت سوم بازی کردم ولی به شدت دانته رو دوست دارم واقعا سخته انتخاب بین این دوتا البته باید به گیم پلی بازی توجه کنیم و ببینیم کدومش بیشتر لذت بردیم
از اونجایی که حداقل prince تو اسم بازیش persia داره و اینکه هر سه قسمت بازی انجام دادم همچنین با گیم پلی بازی prince بیشتر حال کردم بهprince رای میدم

سلام! میشه منم شرکت کنم؟:blushing: خوب مثل اینکه میشه:biggrin1: من میگم دانته چون به روز تره ولی پرنس بره عصر تیرکمونه. نیرو های ما ورای انسانی داره(خوب پرنس هم داره:biggrin1: ) ولی برای دانته بیشتر و بهتره. همینطور تجهیزات دانته هم بهتره(سلاح سرد)

خوب بالاخره بعد از شیش ماه برنده مسابقه معلوم شد.

DANTE
که با 22 رای پرنس رو ناکار کرد و پرنس فقط 12 رای آورده بود.
خوب معلومه دانته رو خیلی دوست دارید که تونست قهرمان بشه.

حالا نه مدال داریم نه کاپ نه از این جور چیزا فقط می تونیم عنوان بهترین شمشیر زن بازی های سال رو بهش اهدا کنیم.مبارکش باشه.انشاالله سال بعد چی کار میکنه.
-------------------------------------------------
از اقا نوین آقار ارسلان که تا نیمه های راه منو کمک کردن خیلی ممنون و دستشون درد نکه که بخاطر من تو زحمت افتادن

خوب امیدوارم بچه ها از این تاپیک خوششون اومده باشه.علارقم اینکه این تاپیک اولا اصلا بازدید کننده ای نداشت ولی درپایان خیلی شلوغ شده بود.

مهم برد و باخت نبود و من هم عامل مهمی که باعث شد این تاپیک رو بزنم این بود که شما رو با بعضی از کاراتر های معروف که اسمشون هم تاحالا به گوشتون نخورده آشنا کنم.با مقایسه ای که من کردم همین طور هم بود چون شما خیلی از کاراتر ها رو نمیشناختید ولی در طول مسابقه باهاشون آشنا شدید.
----------------------------------------
حالا می خوام تاپیک بهترین تیرانداز بازی های سال رو راه بندازم.از همه شما دعوت میشه که از این به بعد بیاد اونجا....

------------------
موفق باشید

آخرین ویرایش:
خیلی خوب باشه منم اشتی ولی خوداییش نامردی بود عیب نداره moji جون ما مخلصتیم حاضرم تو بهترین تیر انداز کمکت کنم (مثل اینکه از ارسلان خبری نیس) راسسی مسابقه کجاس؟:biggrin1:

تبریک میگم.بالاخره دانته برد.مسابقه ی بعد انشاالله سال دیگه.:cheesygri:thanks:
:excited::excited::excited:

27err.jpg

آخر دانته برد :) میدونستم اینطور میشه به هر حال خیلی خوشحال شدم مبارکش باشه خب عنوان بهترین شمشیر زن سال کم هم نیست . من همیشه میدونستم دانته فقط یکیه و لنگه نداره

:love:I Love Dante
Only Dante

آخر دانته برد :) میدونستم اینطور میشه به هر حال خیلی خوشحال شدم مبارکش باشه خب عنوان بهترین شمشیر زن سال کم هم نیست . من همیشه میدونستم دانته فقط یکیه و لنگه نداره

:love:I Love Dante

Only Dante
نه خیر!
من قبول ندارم!
سفیروث یه نیگاه به دانته بندازه دانته فرار میکنه!!!!!
اصلا شمشیر سفیروث اندازه کل هیکل دانته س! تا یه متری سفیروث هم که وایسه باز شمشیرو میتونه راحت بکنه تو چشای لوچ این دانته!
البته من دانته رو دوس دارم اما سفیروث سروره!
قبول نیس! این تورنومنت پارتی بازی بود! اون پرنس هم نمیدونم چون ایرانی بود حتما زیر میزی ردش کردین!:evil:
باید جام رو به سفیروث بدین وگرنه میرم دانته رو آب پز میکنم!!!!!!:mad::mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or