Modern Samurai
کاربر سایت
سلام دستت درد نکنه من دنبال شماره اولشم شماره 3 شو تو یه cd بازی های سگا داشتم!
منم همینطور دنبال شماره ی اول و دومم.اگه لینکی چیزی پیدا کردی ما رو هم بی خبر نذار.
سلام دستت درد نکنه من دنبال شماره اولشم شماره 3 شو تو یه cd بازی های سگا داشتم!
راسش من خودمم درس حسابی نمیدونم ولی منم از اون 20 روز گلایه دارم:confused:اخه این عضوای جدید چه گناهی دارنسلام.این مسابقات چه طوریه؟کی برگزار میکنه؟من که تا حالا چنین چیزی ندیدم.
پست های شما چون تاپیک را ه بیراهی کشیده بود مدیران ومدیر انجمن های عزیز پاک کردندبچه ها ببخشید اینجا مضاحم شدم ولی مگه ما ادم نیستیم پست ما کجا رفت؟
20 روز اول فقط برا شناسا یی که شما دیروز خودتو نشون دادی ولی 20 روز هم 20 روزهراسش من خودمم درس حسابی نمیدونم ولی منم از اون 20 روز گلایه دارماخه این عضوای جدید چه
سوال 1 : مسابقات بین شمشیر زنان مسابقات که با نظر سنجی بچه ها میان بالا و اونا حذف می شن برای اطلاع بیشتر به صفحه ی 12 -11 رجوع کنسلام.این مسابقات چه طوریه؟کی برگزار میکنه؟من که تا حالا چنین چیزی ندیدم.
ببخشید پس همون ما آدم نیستیممن همش منتظر مسابقه ی الطیر و پرنسم
با اجازه ما جواب بدیم
پست های شما چون تاپیک را ه بیراهی کشیده بود مدیران ومدیر انجمن های عزیز پاک کردند
20 روز اول فقط برا شناسا یی که شما دیروز خودتو نشون دادی ولی 20 روز هم 20 روزه
سوال 1 : مسابقات بین شمشیر زنان مسابقات که با نظر سنجی بچه ها میان بالا و اونا حذف می شن برای اطلاع بیشتر به صفحه ی 12 -11 رجوع کن
سوال 2 : هر دو روز تقریبا مسئولش ارسلانه که اگر بیاد مسابقه می یاد
کسی همچین حرفی نزد و خواهشا بحث رو عوض نکنید و بزارید تایپیک به روال عادی خودش ادامه بده .... .ببخشید پس همون ما آدم نیستیم
ارسلان من برات چند تا lich king چند تا kratosچند تا هم از یه عشق kratos فرستا دم بذاری بد نیس بعدشم اگه میشه این عکس kratosرو عوض کنسابولی بیک
خوب ویتچر این مسابقه رو با نتیجه 9-6 بر اسپارتان پیروز شد
میریم سر مسابقه بعد
Kratos
خدای جنگ که دیگه توضیح نداره ولی یه زره میگم که :
Lich king
فعلآ من عکسی پیدا نکردم پیدا کنم براتون میزارم