مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
سابولی بیک
میبینم که این مسابقه داغ بالاخره یه برنده داشت
ناریکو 7-6 سامانسوکه رو حذف کرد
خوب حالا میریم سر مسابقه بعد
Ryu Hayabosa
نینجایی با سرعت عمل فوق العاده و حرکتهای بسیار مرگبار شخصیت اول بازی Ninja Gaiden میباشد و کسانی که این بازی رو بازی کرده باشند به شخصیت عظیم اون پی خواهند برد
335cx29.jpg

Shinobi
یک نینجا با قابلیت های فراوان اون گیمرهایه با سابقه این نینجا رو بهتر میشناسن , اگه بازی شینوبی رو بازی کرده باشید دیدید که ضرباتی که شینوبی به دشمنانش وارد میکرد به طوری قوی و سریع بود که حتی بعد از چند ثانیه که شخصیت خشگش زده بود تیکه تیکه می شد
shinobi_3_vc.jpg

میبینم که این مسابقه داغ بالاخره یه برنده داشت
ناریکو 7-6 سامانسوکه رو حذف کرد

متاسفانه در نظر سنجی قبلی ناریکو با یک رای کمتر 8-7 حذف شد .عکسش رو هم گرفتم که اگه لازمه اپلود کنم .

من برای اولین بار رای دادم دلیلش هم وجود سرور نینجا های دوعالم جناب Shinobi بود

آخرین ویرایش:
متاسفانه در نظر سنجی قبلی ناریکو با یک رای کمتر 8-7 حذف شد .عکسش رو هم گرفتم که اگه لازمه اپلود کنم .

من هم به ریو رای میدهم. چون هم سرعت بالایی دارد و هم سر و پا قطع میکند:laughing:
انتظار هم ندارم کسانی که NG2 را بازی نکرده اند به روی رای دهند.
پ.ن: نام تاپیک بهترین شمشیر زن سال است ولی شینوبی که مال عهد تیغ علیشاه است:confused:

چرا متاستفانه كورش خان خدايي سامانوسكه سلطانه .در مورده شينوبي هم كه ادم چي مي تونه بگه كدوم گيمريه كه سگا بازي كرده باشه و با شينوبي زندگي نكرده باشه

در مورده شينوبي هم كه ادم چي مي تونه بگه كدوم گيمريه كه سگا بازي كرده باشه و با شينوبي زندگي نكرده باشه
کاملا موافقم خداییش من تا حالا گیمریو ندیدم سگا داشته و شینوبی بازی نکرده !
یادش بخیر عجب دورانی بود وقتی کم میاوردیم دکمه A رو میزدیم شینوبی چه کارایی که نمیکرد یادش بخیر !
آقا راستی این بازی رو الان میشه با این شبیه سازا رو pc اجرا کرد اگه بازی هست میشه یه لینکی چیزی بهم بدید ممنون!

سابولی بیک
کورش جان اگه شما میگی سامانسوکه اون بازی رو برد طبق اون قانون ما نظرسنجی ها 24 ساعت وقت داره و که ساعت 8:30 انجام شد من تو اینجا نتیجه 7-6 رو دیدم و ناریکو برده بود اما شما چون مسئول این نظرسنجی ها هستی پس سامانسوکه برنده اون مسابقه است.
راستی یه توضیح کوچیک از شینوبی
Shinobi زمانی متولد شد که Sonic دنیای بازی ها رو خورده بود و قدیمیا یادشونه که از درو دیوار کلوپ های بازی عکس Sonic میریخت پائین.چون اونموقع برعکس الان گرافیک و شخصیت پردازی و صداگذاری و داستان و ..... مطرح نبود. بلکه یه گیم پلی عالی میتونست گیمر رو ساعت ها پشت کنسول نگه داره. Shinobi کاملا در زمینه گیم پلی عالی عمل کرد و با اینکه شخصیت اصلی حداکثر 5 تا 6 حرکت بیشتر نمیزد اما گیمر یه فایت پویا رو کاملا حس میکرد.
joe Musashi
6f2n2v.jpg

سابولی بیک
کورش جان اگه شما میگی سامانسوکه اون بازی رو برد طبق اون قانون ما نظرسنجی ها 24 ساعت وقت داره و که ساعت 8:30 انجام شد من تو اینجا نتیجه 7-6 رو دیدم و ناریکو برده بود اما شما چون مسئول این نظرسنجی ها هستی پس سامانسوکه برنده اون مسابقه است.
برای من فرقی نداره ولی شما مطمئنی وقتش تا ساعت 8:30 بود چون فکر میکنم تا حدود 12 بود بهر حال رای نهایی با داورانه که خودتونید

آقا ارسلان حق با آقا کوروش هست.چون من در آخرین دقایق اومدم و دیدم که 8-7 به نفع سامانوسکه است.به نظر من برنده اونه.:)

در مورد این مسابقه هم که نیاز به توضیح نداره که شینوبی برنده هست.چون تمام گیمر های old school بچگیشونو با سه گانه بینظیر شینوبی گذروندن و در یک کلام شینوبی سلطانه!

کاملا موافقم خداییش من تا حالا گیمریو ندیدم سگا داشته و شینوبی بازی نکرده !
یادش بخیر عجب دورانی بود وقتی کم میاوردیم دکمه A رو میزدیم شینوبی چه کارایی که نمیکرد یادش بخیر !
آقا راستی این بازی رو الان میشه با این شبیه سازا رو pc اجرا کرد اگه بازی هست میشه یه لینکی چیزی بهم بدید ممنون!

شما میتونید با رفتن به سایت www.gamesforwin.com شماره ی سوم این بازی رو دانلود کنی.(خودم چند بار تمومش کردم.)کافیه نام شینوبی رو سرچ کنی.

دوست عزیز
زدن دو پست پشت سر هم و با فاصله زمانی کم ممنوعه. شما میتونید از دکمه ویرایش برای ادیت کردن پست قبلی و افزودن نظراتتون استفاده کنید.
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:
منم بین این دو shinobi رو بیشتر میپسندم.

من چند وقت نبودم . میشه بگید دانته حذف شد یا نه؟؟؟؟؟؟
نه دانته , ورجیل رو حذف کرد و اومد بالا

آقا ارسلان حق با آقا کوروش هست.چون من در آخرین دقایق اومدم و دیدم که 8-7 به نفع سامانوسکه است.به نظر من برنده اونه.:)
منم گفتم که سامانسوکه بازی رو برد

آقا من هم NGII رو بازی کردم هم در تمام دوران بچگیم با Shinobi زندگی کردم ! اگه قرار باشه شمشیر زن سال باشه خوب Ryu چون Shinobi الان دیگه خیارم نمینوته پوس کنه ! باید یه 200 سالیش باشه ! :laughing: ولی اگه کلی در نظر بگیری بعد از شخصیت The Ninja در Commodore 64 و Amiga این Shinobi بهترین نینجای تاریخه :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or