مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
سلام
من همین الان هم یه نسخه از دویل 3 رو روی کامپیوترم دارم ولی فقط دموهای اصلی بازی و Bouns ها رو بصورت ویدئویی میشه دید و بقیه دموها اصلا فرمت تصویری نیستن.

در ضمن اگه کسی معتقده ویرجیل مرده یه بار دیگه مرحله اخر بازی ( جنگ با ویرجیل) رو انجام بده و بعد از اینکه تموم شد توی Credit که نوشته ها پخش میشه بیشتر از 100 تا Demon بکشه(حداقل 100 تا) تا SEcret Ending رو ببینه. اونوقت میفهمه که برای پسر اسپاردا مرگی وجود نداره.;)
این هم چند تا عکس از ویرجیل و Devil King :
fmv4897-6.jpg

fmv4897-12.jpg

fmv4897-28.jpg
ویرجیل نمرده فقط تو جهان شیاطین گیر افتاده.همون طور که اون با شمشیرش دانته رو کشت و گردنبندش رو گرفت ولی دانته نمرد بلکه قوی تر شد.انشاالله در دویل می کرای 5 دوباره سرو کلش پیدا میشه.

در هر حال اینجا جای بحث در مورد این موضوعات نیست.

بچه ها گفتم برای حمایت از تاپیک لینکش رو بزارید تو امضاتون یا رفیق هاتون رو دعوت کنید تا مسابقات داغتر بشه ما که هر کاری از دستمون بر میومد کردیم , همین الان واسه 30-40 نفر پیام گذاشتم , حالا دیگه شماها باید گسترش بدید این تاپیک رو
با تشکر بسیار از کورش جان مدیر سایت:blushing::love:که این نظر سنجی ها را عوض میکنند و کمک های زیادی به ما کردند

آخرین ویرایش:
سفیرود9-6 کلود رو حذف کرد
خوب بچه ها دیگه بهتره بریم سر مسابقه بعد
مبارزه بعدی بین
Kane
از شخصیتهای بازی میراث کین هست که اگه بازی کرده باشین به عظمتش پی میبرید , سرعت شمشیرزنی , تکنیک و استفاده از قدرتهای بسیار خارق العاده اش از ویژگی های اوست
2itl9hd.jpg

Raziel
یک شخصیت افسانه ای و زد قهرمان است که اولین بار در سری بازی میراث کین (Legacy of Kain) مخصوصآ سری روح ربا 1و2(Soul Reaver) و نسخه ی آخر یعنی Defiance حضور داشت . قدرت بدنی بسیار بالا،سرعت،دقت،عکس العمل بسیار بالا ،مقاومت بدن در برابر ضربات از خصوصیات اوست
2rr1gf5.jpg

سابولی بیک بکس
بچه ها این مسابقه هم Raziel با نتیجه 8-3 برد
میریم سراغ مسابقه بعد
Nariko
یه دختری هست که میتونه با اون شمشیر بسیار بزرگ به خوبی کار کنه در واقع در 2 حالت این شمشیر و کاملا حرکاتاش حرفه ایی هستش و در حرکات استثنایش بسیار جالب کار میکنه و به دشمن امان نمیده و سریع دخلش رو میاره.(باید بگم حرکات ناریکو رو تو هیچ شمشیر زنی ندیدم و همچینین تنوع حرکات شمشیرزنیش و فنون شمشیرزنیش زیاد هست که باز هم میگم تو هیچ شمشیرزنی ندیدم).
xlm3gi.jpg

Samansuke
شخصیت اول بازی Onimusha هست سرعت بالا در شمشیرزنی و شمشیرهای بسیار باحالش باعث شده تا این شمشیرزن یکی از بهترین شمشیرزنهای بازیها به صورت حرفه ای باشد:-"

از بچه ها هم خواهش میکنم میان رای میدن دلیلش رو بگن که تاپیک نخوابه و بیشتر شرکت کننده داشته باشه

فقط Samansuke
1- بخاطر حرکات ویژه زیباش
2- بخاطر ضد حمله های سریعش
3-بخاطر دستکش جادویش که ...:)
4- چون من از این بازی خوشم میاد :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or