مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
سلام من از مسافرت بر گشتم.:biggrin1:

سامانوسکه چی شد؟:confused: برد یا باخت.;)

چه خبرا:blushing:.دلم خیلی براتون تنگ شده بود:love: ولی چه میشه کرد.راستی مسابقه بعدی بین کیاس من کاراشو انجام میدم:biggrin1:

اگه مسابقه بین کراتوس ولیچ کینگه چرا نظر سنجی عوض نشده؟

بچه ها ببخشید اینجا مضاحم شدم ولی مگه ما ادم نیستیم :(( پست ما کجا رفت:mad:؟

پست های شما رو من پاک کردم.
مجموعا هفت پست پاک شده که دوتاش مال شما بود . شما بهتره یک بار قوانین انجمن رو بخونید چون اگه اینطور پیش بره احتمال داره مجبور به انجام دادن کارهایی که قانون ازم خواسته بشم
ممنون از همکاریتون

سلام من از مسافرت بر گشتم.:biggrin1:

سامانوسکه چی شد؟:confused: برد یا باخت.;)

چه خبرا:blushing:.دلم خیلی براتون تنگ شده بود:love: ولی چه میشه کرد.راستی مسابقه بعدی بین کیاس من کاراشو انجام میدم:biggrin1:

اگه مسابقه بین کراتوس ولیچ کینگه چرا نظر سنجی عوض نشده؟

به به به! مجتبی جان میبینم که از مسافرت برگشتی.خوش اومدی.مسافرت خوش گذشت؟دل ما هم تنگ شد برات.:love:
سامانوسکه شانس آورد با اختلاف یک رای اون دختره چی بود اسمش اونو برد.کم مونده بود سکته کنم:(اما بالاخره برد.:cheesygri
نظر سنجی جدید هم مثل اینکه باید آقا کوروش عزیز زحمتشو بکشه.

آخرین ویرایش:
به به به! مجتبی جان میبینم که از مسافرت برگشتی.خوش اومدی.مسافرت خوش گذشت؟دل ما هم تنگ شد برات.:love:
سامانوسکه شانس آورد با اختلاف یک رای اون دختره چی بود اسمش اونو برد.کم مونده بود سکته کنم:(اما بالاخره برد.:cheesygri
نظر سنجی جدید هم مثل اینکه باید آقا کوروش عزیز زحمتشو بکشه.
منو شرمنده نکنید دیگه.
خودم از اقا کوروش می خوام درستش کنه.

سابولی بیک
خوب ویتچر این مسابقه رو با نتیجه 9-6 بر اسپارتان پیروز شد
میریم سر مسابقه بعد
Kratos
خدای جنگ که دیگه توضیح نداره ولی یه زره میگم که :
2n8n48x.jpg

Lich king
فعلآ من عکسی پیدا نکردم پیدا کنم براتون میزارم
دادا اخرش نفهمیدم طرفدار espartanیی یا ویتچر اما من بهspartanرای دادم:love:کریتوس هم که نیاز به تعریف کردن نداره معلومه کلا سه سوته الطیر و دانته اینا رو حریفه:eek::love:

هنوز که مسابقه بین ویچر و اسپارتانه:confused:جالبه که نتیجه به تساوی کشید.اما فایده ای نداره چون فقط رای هایی که تا قبل از تاریخ مشخص شده داده میشوند اعتبار دارند.پس همان ویچر برنده است.;)

ویتچر برنده شد ولی چون نظر سنجی عوض نشده بود همین طور بچه ها رای میدادند

راستی یه اشتباه اقا ارسلان کردند که منم تازه فهمیدم.

به جای witch king نوشته Lich king .این اشتباه رو من تو صفحه اول کرده بودم ولی درستش کردم تو ادامه و جدول نهایی.الانم میگم لیچ کینگ اونیه که تو وار کرافته ولی ویچ کینگ اونیه که تو ارباب حلقه هاست و هیچ مردی حریفش نیست
witch king

http://thirdage.uffsite.net/images/screens/ps2/PelWitchKingFlamingSword2.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or