مسابقه بهترین شمشیر زن بازیهای سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام شمشیر زن رای میدهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    104
به Witch King رای میدم چون یه هدف داشت.( می نوشتید سائورون دوستان بیشتر رای می دادند. )
ولی کریتوس هیرویی ( یا ویلین ؟ ) است که گذشته و خانواده اش رو فدای قدرت کرده است و حالم ازش بهم میخوره.

به Witch King رای میدم چون یه هدف داشت.( می نوشتید سائورون دوستان بیشتر رای می دادند. )
ولی کریتوس هیرویی ( یا ویلین ؟ ) است که گذشته و خانواده اش رو فدای قدرت کرده است و حالم ازش بهم میخوره.
اشتباه میکنی kratos اشتباه کرد و فریب aris خدای جنگ قبلی رو خورد بعدشم اینجا مسابقس تو المپیک بازیکنارو با زندگینامشون نمیسنجن:mad:میفمی که چی میگم؟
مسه اینکه قرار بود اینجا کسی بی احترامی نکنه :confused:

کریتوس 11 به 5 ویچ کینگ رو برد...

مسابقه بعد بین :prince & altair

altair

14j6vsx.jpg

prince

13z2xef.jpg

توضیح کافی قبلا دادم درموردشون

من به prince رای میدم :biggrin1:
چون علاوه بر دست چپش(دقت کنید)که به اصطلاح شنیه یه ایرونیه غیوره :blushing:
تو مسابقه ی بسکتبال ایران و امریکا(که همه نتیجشو می دونین)من طرف ایرانم:praying:
با اینکه الطیر یه شمشیرزن جدیده و خوب بایدم بهتر باشه ولی خودشو بکشه هم حریف prince به خصوص با قدرت شنیش نممممییییییشششه:ranting:
حالا الطیر مرده بیاد جلو :boxing:

من به prince رای میدم :biggrin1:
چون علاوه بر دست چپش(دقت کنید)که به اصطلاح شنیه یه ایرونیه غیوره :blushing:
تو مسابقه ی بسکتبال ایران و امریکا(که همه نتیجشو می دونین)من طرف ایرانم:praying:
با اینکه الطیر یه شمشیرزن جدیده و خوب بایدم بهتر باشه ولی خودشو بکشه هم حریف prince به خصوص با قدرت شنیش نممممییییییشششه:ranting:
اگه به ایرانی بودنه که پیروان حسن صباح ایرانی بودند و محلشون هم قلعه الموت بود در صورتی که پرنس فقط بخاطر اسمش ایرانیه

سلام.ای بابا من یه دو روز نبودم نتونستم به witch king رای بدم.البته اگه رای میدادم هم باز می باخت.:biggrin1:به هر حال.من به پرنس رای میدم.نه به خاطر پرشیایی بودنش بلکه به خاطر چابک تر بودن از الطیر و همینطور استفاده از حرکات آکروباتیک در مبارزه ها و کلا سبک مبارزه و شمشیر های باحال.
قدرت های فراانسانی که ملاک نمیشه.باید از لحاظ شمشیر زنی مورد بررسی قرار بگیره.

نه تنها پرینس برنده این قسمت خواهد شد بلکه به نظر من پرینس برنده کل بازی خواهد شد میگید نه نگاه کنید.... پست شماره 277 رو بخاطر داشته باشید...

هیچکس حریف پرینس نیست مگر دارک پرینس که... :biggrin1: (خیلی قویه)

نه تنها پرینس برنده این قسمت خواهد شد بلکه به نظر من پرینس برنده کل بازی خواهد شد میگید نه نگاه کنید.... پست شماره 277 رو بخاطر داشته باشید...

مگه کریتوس مرده!:cheesygri

کی گفته دانته قهرمانه

فینال:

دانته & کریتوس & پرینس

به نظر من همه اینها الکی بود اما ای کاش دارک پرینس هم میزاشتید خیلی جالب میشد!!!

قهرمان پرینس!

راستی نرو هم هست؟

ای بابا

2 روز نبودیما مدمم سوخته بود :((
ای بابا ایرونیم ایرونیای قدیم:(:biggrin1:
چرا قدرت فرا انسانی حساب نیس بالاخره جزوی از prince می باشد:p
حالا که بحث خیانته kratos قهرمانه:twisted:
:punish::horse::baby::bash::boxing::cursing::drooling::hurted1::ranting::shocked::thumbdown:wacko::wallbash::weightlif:ziped::discussion:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or