مسابقه بهترین تیرانداز بازی های سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام تیرانداز رای می‌دهید؟

• The Punisher

رای‌ها: 20 37.7%
  • Captain Price

رای‌ها: 33 62.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
حاجی من اصلا قسم خوردم به تو گیر بدم :biggrin1:کریس عضو گروه S.T.A.R.S بود. الان عضو یه سازمان سری به نام B.S.A.A هستش.

خدایا توبه.عجب اشتباه فاحشی!! من به جای بود نوشتم هست.اوه اوه...خدایا منو ببخش!! :praying::((
گیر دادن هم حدی داره به خدا.خوب عزیز من من که هنوز شماره ی پنجم رو ندیدم که ببینم چه خاکی تو سرش میشه.عجبا !!! :wallbash:
ببخشید تند صحبت کردم.:cheesygri:sorry:

مستر چيف هر چي باشه لال كه نيست.:biggrin1:
حرف ميزنه. تو همون 3ش يه عالمه با كورتانا اختلاط كرد.:biggrin1:

من که نگفتم لاله بابک جون.منظورم این بود که کم حرف میزنه.تازه من هم شماره ی 3 شو بازی نکردم.:cheesygri:baby:

شما چه کل کل می کنید.دوست عزیزمون اومده یه ثوابی کنه معرفی کنه شخصیتو.با این کارا یه کاری میکنید که دیگه پست نده

آخرین ویرایش:
خدایا توبه.عجب اشتباه فاحشی!! من به جای بود نوشتم هست.اوه اوه...خدایا منو ببخش!! :praying::((
گیر دادن هم حدی داره به خدا.خوب عزیز من من که هنوز شماره ی پنجم رو ندیدم که ببینم چه خاکی تو سرش میشه.عجبا !!! :wallbash:

بابا من شوخی کردم خواستم یه ذره خنده به تاپیک تزریق کنم. والا منظوری ندارم. نوکرتم هستیم :cool:

مسابقه ي بين Chris Redfield و Master Chief تموم شد و Chris با نتيجه ي 21 بر 13 پيروز شد.

حالا مسابقه ي بعدي بين Jack Carver از Farcry و Wayne از Lost Planet شروع ميشه.

Jack Carver
JackCarver1.png

Wayne
pic_lostplanet_wayne01.jpg

با رای من به Wayne هنوز 5-6 به نفع جک کاروره.:cheesygri
بابت نظرسنجی هم Sory پیش میاد دیگه.(واسه ما که همیشه داره پیش میاد!)یه توضیح کوتاه در مورد شخصیت ها :cool:

Wayne:لاست پلنت داستان عده ای از انسان هاست که برای به دست آوردن ماده ای به نام T-E که گرمای آن ها را تامین میکند تلاش میکنند.این ماده باعث زنده ماندن آنها بر روی سیاره ی جدید یخبندان میشود که این ماده فقط در بدن آکرید ها(حشره های عظیم الجسه ی بومی سیاره) قرار دارد.نقش اول لاست پلنت وین است که یک آکرید پدرش را کشته و خود او نیز حافظه اش را از دست داد و تنها چیزی که به خاطر میاورد کشته شدن پدرش توسط یک آکرید غول پیکر است که میخواهد انتقام خود را بگیرد.

Jack Carver:نقش اول بازی فارکرای1 که وظیفه ی اسکورت یک خبرنگار که میخواهد از یک جزیره گزارش تهیه کند را بر عهده دارد.اما قایق آنها مورد اصابت موشک قرار گرفته و خانم خبرنگار(که اسمش یادم رفته)گم میشود و جک نیز دز حالی که در جزیره با وقایع عجیبی روبرو میشود به دنبال او میگردد.

امیدوارم اگه اشتباهی کردم به بزرگی خودتون ببخشید.:smile:

خدایا................................ .
از فردین و اویس و نوید که اعضای خوب تحریریه هستن و بعضی دیگه بعید بود!
واقعا که... .

منکه منظورتو نگرفتم. میشه بیشتر توضیح بدی ؟:confused:

با رای من به وین بازهم 2 تا عقبه :(. خدایی ارزش برنده شدن داره خیلی باحاله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or