مسابقه بهترین تیرانداز بازی های سال

• Thread starter Thread starter DJmoji
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به کدام تیرانداز رای می‌دهید؟

• The Punisher

رای‌ها: 20 37.7%
  • Captain Price

رای‌ها: 33 62.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    53
بچه ها میگم صبر کنید یه مسابقه ی خوشگلترینو ...ترین:biggrin1: تیرانداز راه بندازیم بعد از این جور نظرها بدین.:biggrin1:
من که به لیدی رای میدم. البته نه به اون دلیل ها.:-":biggrin1:

به دلیل این که الان 8-8 مساوین مسابقه تا فردا(یا شاید پس فردا! :()تمدید میشه.

من که نمیتونم رای بدم!!! شاید بقیه هم این مشکل رو دارن...

ولی رای من به قهرمان مورد علاقم رچت:love: هستش.

میگم بقیه ی دوستان هم این مشکلو دارن؟!شاید به خاطر همینه که رای ها کمه.
اصلا این نظرسنجیه از اولش مشکل داشت.

بچه ها من دوبار رای دادم :confused: اول که به راچت قبل از ورود لیدی. بعد هم که لیدی اومد بازم همون یه نظر من مونده بود. اما ایندفه به لیدی دادم. پس ماله من ممتد به حساب میاد.:p

خوب به خاطر اینکه اون موقع هر دو 1-1 بودن مشکلی پیش نمیاد..یعنی در اصل الان 7-7 هستن.(اون دو رای اول رو بی خیال)

John Vattic VS Cortez

خوب با 20 رای داده شده لیدی ماری 11-8 راچت رو برد یا اگه بخوایم یک رای آقا ماکان رو حساب کنیم میشه 11-9.در هر صورت برد. :cheesygri

مسابقه ی بعد بین:

John Vattic:تقریبا کسی رو ندیدم از بازی Second Sight (:love:) و داستان و شخصیت های آن تعریف نکرده باشد.نقش اول این بازی دکتر جان وتیک است که با دیدن قیافه اش برای اولین بار ممکن است خنده تان بگیرد.او به یک گروه کوچک به سرپرستی کلنل(اسمش رو یادم رفت) میپیوندد تا آنها را در رسیدن به هدفشان که نابودی اهداف شوم یک دکتر دیوانه است کمک کند.اما حوادث بدی رخ میدهد که باعث میشود همه ی اعضای گروه بمیرند و فقط جان زنده بماند.او در یک تیمارستان به هوش میاید و متوجه میشود. قدرت های ذهنی مخربی پیدا کرده است.و همینطور قدرت تغییر گذشته و جبران اشتباهاتی که منجر به مرگ دوستانش شده بود.جان باید تمام اشتباهاتش را جبران کرده اعضای گروه را برگرداند و به اهداف شوم دکتر دیوصفت (که استفاده ی منفی از جهش یافته ها بود)خاتمه دهد.دیدن آنچه واقعا در گذشته رخ داد که بعد جان آن ها را جبران میکند و در نهایت تغییراتی که در زمان حال رخ میدهد خیلی جالب است.

secondsightwi6.jpg

407393-johnvattic4jb_large.jpg

Cortez:نقش اول هر سه قسمت سری محبوب Time Splitters که شماره ی چهارمش هم در راه است.او یک سفرکننده ی زمان است که باید آشفتگی های زمانی را از بین ببرد.به هر اسلحه ای که فکر کنید هم مجهز است.

ps2_timesplitters3.jpg

آخرین ویرایش:
شما بگید من چه خاکی به سرم بریزم.هر دفعه بخاطر این قضیه به تمام مدیر های سایت پی ام میدم ولی عوض نمی کنن دیگه.سایت خودمم که اون قدر بازدید نداره که توش مسابقه رو راه بندازم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or